My Lands: black gem hunting (MyLands) - böngésző-alapú többfelhasználói online játék (MMOG). Műfaja - a valós idejű katonai-gazdasági stratégia, fantasy.
#

Egy olyan korban, amikor a sötétek és a világosak békésen éltek egymás mellett, egy eddig egyetlen faj számára se ismert hatalom forrásra találtak rá: a Fekete igazgyöngyre.

A hatalmi egyensúly felborult, és mindenki megpróbálta saját kezébe venni a kitermelés irányítását. A nagy birodalom összeomlott, és kitört a belső háború. Városának lakói Önt választották uralkodójukká és korlátlan hatalommal ruházták fel. Hozzon létre új városokat, tanulmányozza a tudományokat, foglalkozzon az épületek építésével és javításával, képezze a csapatokat, fogadjon fel hősöket, kereskedjen a piacon, vizsgálja meg a vidéket, hogy rátaláljon ismeretlen ókori civilizáció elhagyatott településeire: romokra, Bányákra, Sós Tavakra, Kőbányákra, Tárnákra, Aranybányákra, győzze le a szörnyetegeket, fossza meg a többi játékost külső birtokaiktól, kémkedjen a többi játékos után, küzdjön meg a szomszéd városokkal településeikért , rombolja szét az ellenséges épületeket és állítsa helyre a sajátjait, az ellenséggel szembeni ellenállás érdekében egyesüljön más kormányzókkal és ne feledje, hogy a törékeny béke mindig jobb, mint a véres háború.
A játékban van egy varázslatos erőforrás a Fekete igazgyöngy, amely pénzért vehető meg, valamint megtalálható a játékban: elvehető a szörnyektől a romokban, kitermelhető a repülő szigeteken található Sós Tavakban, valamint megvehető az árverésen játékaranyért. Fekete igazgyönggyel a játékban bármelyik Prémium szolgáltatás vagy Előfizetés megrendelhető, engedheti meg magának, hogy a Fekete igazgyöngy valódi pénzzé váljon.

Kormányozzon okosan és vezesse népét a fellendülés felé! Regisztrálni>>>
Hasznos tanács az Interface kapcsán: A játék beállításai lehetővé teszik, hogy teljes képernyő üzemmódot használjon. Viszont a teljes képernyő üzemmódban a billentyűzet nem működik, tehát lehetetlen a levélírás vagy számok bevitele.
Ennek az üzemmódnak alternatívaként – helyezze a kurzort a címsorba és nyomja meg az F11- szintén teljes képernyő üzemmód fog működni a legtöbb főbb böngészőben és a billentyűzet sem lesz kikapcsolva.