7-es rom leverése

Itt csak azok hozhatnak létre témákat, akik a Főromok megsemmisítésének történetét írják le!
Üzenet
Szerző
Muay
Újonc

7-es rom leverése

#1 Hozzászólás által Muay »

Sziasztok!

Egy átlagos szerda délelőttnek indult.

Elindult a napi rutin. Épp hogy csak kikászálódtam az ágyból és az első kávémat szürcsöltem. Beizzítottam a mylandset és elkezdtem visszanézni az üzeneteimet. Miután a végére értem, elindultam 1-2 romra.
Ekkor jött kis játékos társamtól Forrest01-től egy kedves üzenet, miszerint talált egy 7-es romot. Egyből a naptáramra pillantottam és miután meggyőződtem róla, hogy nincs április 1-je, kávém továbbszürcsölése közben megkértem hogy ossza le. Mit ad az Isten, jött a megosztás. Még mindig nem voltam feltüzelve, hiszen azt hittem, hogy kis játékos nem találhat rá ilyen romra, még mindig úgy véltem egy baráti szívatásban lesz részem. Megnéztem az adott kordit, ami tőlem két királyságra volt. Putty tényleg egy hetes rom.
Még meg se kémleltem, már hívtam is vissza a seregem egy agresszív 6-osról, mert ennél a csatánál főhősre most nagyobb szükség van. A csapat visszatérése egy elég hosszú 20 perc volt, talán eddig még a leghosszabb. Közben elküldtem a kémeket, hogy lássam mivel is van dolgom. Szörnyhős + sereg. A sereg pontos létszáma a szörnyhős dezinfója miatt nem látszott. Bármennyi lehetett a rengeteg mögött. Forrest pajtással seregeink egy részét egyesítve gondolkodás nélkül megindultunk rá. Ha emlékem nem csal olyan 1 óra 40 perc volt az utunk. Durrantottam még egy kávét, meg persze pár cigi is elfüstölődött hogy oldjam a stresszt. Ekkor már a tenyerem is kezdett izzadni :) A seregeinkben biztos voltam, attól tartottam, nehogy valaki szemfülesebb és gyorsabb legyen nálunk és elvegye ezt a dicsőséget.

Ekkor érkezett egy másik játékostársam meloo levele. Ha átmásoltam volna wordbe úgy világított volna mint a karácsonyfa Szenteste a sok aláhúzás miatt. Az egész fogalmazás egy google fordítóra emlékeztetett. Ekkor egy sikolyra lettem figyelmes. Elindultam a hang irányába, ami a könyvespolcomhoz vezetett. Ekkor már bizony láttam hogy A magyar helyesírás szabályai könyvem sikított fel. Szinte már el is feledkeztem a romról, gyorsan továbbítottam a levelet a klánomban, mert úgy tartom korrektnek, ha mindenkinek megadom a lehetőséget egy kiadós röhögésre.

Közben a seregeink megérkeztek a főromra. Mondanám, hogy bitang nagy csata zajlott, de odamentünk, BANG és már jöttünk is haza a benne lévő nyersit és fi-t igazságosan elosztva.

Ezúton is köszönöm mégegyszer Forrest01-nek hogy rám gondolt eme dicső csatánál iszok is ma egy sört az egészségedre :twisted: . És most beszéljenek inkább a képek:
Csatolmányok
forom.jpg
A teljes szörnysereget elpusztítottuk....
A teljes szörnysereget elpusztítottuk....
BadBoy FOR3V3R
mohabbatman
Haladó

Re: 7-es rom leverése

#2 Hozzászólás által mohabbatman »

The story is too short and needs more illustrations.
Please add a description of the battle itself.
angran
Újonc

#3 Hozzászólás által angran »

:D Sziasztok ! orommel tudatom,hogy hosszas kutatas eredmenyekent megtalaltuk a fo gonoszt es legyoztuk:) Igy egy 7-es rommal kevesebb van. Udvozlet miondenkinek !

Volt egyszer, hol nem volt, hetedhét országon is túl, volt egy nagy Elf birodalom,több kis királyság alkotta. Ennek a királysagnak rengeteg aranybányája volt, ámde az aranyat senki se látta, mert éjjel mindig ellopta valaki amit napközben kibányásztak.. Az Elfek Királyát nagyon bosszantotta ez a dolog, ezért elhatározta, hogy a végére jár, ki a tolvaj. Volt ennek a királynak három jó barátja és mind a három vállalkozott rá, hogy meglesik a tolvajt.Megegyeztek közösen , hogy utra kelnek. Időközben a király sorra látogatta a paripákat, keresve a legjobbat, mert titokban arra keszült, hogy elmegy megkeresni a tolvajt. Amint a legutolsóhoz ért, látott egy olyan legyengült lovat, hogy az még felállni sem tudott. Nagyon megsajnálta, és végigsimított a hátán. Ekkor megszólalt a vén ló: - Én tudom, hol vannak a tolvajok. A gonosz szörnyek viszik az aranyad évek óta, de te semmit se féljél, mert én megsegítlek téged és barátaid , csak tedd azt, amit mondok. Hozz nekem egy tál parazsat, mert én táltosparipa vagyok. Ha én azt megeszem, kantározz fel engem azzal a nyereggel, amit a falon látsz, és üljél fel a hátamra, este pedig álljál a kapuban , a többit pedig bízd rám. Mikor éjfélt harangoztak, jött a szélvihar, de a király jól megkapaszkodott a ló sörényébe, és a szél nem tudta elvinni. Akkor jött a szörnyek, és mind keztek hordani az aranyat. Amikor végzetek ahogy jöttek, úgy el is tüntek. De a táltos paripa sem volt rest, és mivel szárnya is volt, utána repült. Ekkor a kirély elővette a kardját (több mint hét éve várta ezt a pillanatot), a horda szörnyei is kardot rántottak, és nekifogtak az ütközetnek. A király és barátai első futamra levágták a szörnyek egy részét,de küzdele, folytatodott, másodikrais kemény harc volt, de végül az elf király barátaival legyőzte a rabló szörnyeket,akik hiába hadakoztak, nem tudtak ártani nekik, mert a táltos ló a szárnyaival elhárította a kardvágásokatt. Mikor a szörnyek csak kevesen maradtak elkezdtek könyörögni, hogy hagyják meg az életüket, mert örökre hálás lesznek, és az arany mellé még a ritka FEKETE GYÖNGYÖT is oda adják. Mivel az elfek jószívűek voltak, megkegyelmeztek neki és mindenki ment a maga útjára.
rom7.JPG
Csatolmányok
rom7 -2.JPG
A hozzászólást 31 alkalommal szerkesztették, utoljára 2 angran-kor.
Muay
Újonc

#4 Hozzászólás által Muay »

mohabbatman írta:The story is too short and needs more illustrations.
Please add a description of the battle itself.
Nyugalom, elég lesz ez a hosszúság :P majd a következőnél :P
BadBoy FOR3V3R
mohabbatman
Haladó

#5 Hozzászólás által mohabbatman »

It may be sufficient for you, but it is not sufficient for getting a reward :)
Muay
Újonc

#6 Hozzászólás által Muay »

Már megkaptam rá :D Ezért rossz ha az egyik kéz nem tudja mit csinál a másik :P :twisted:

(azt megjegyezném a küldi nem írja minimum hány szavas leírásnak kell lennie, pótoljátok az utókornak :D)
BadBoy FOR3V3R
angran
Újonc

#7 Hozzászólás által angran »

mohabbatman írta:It may be sufficient for you, but it is not sufficient for getting a reward :)
Hi ,
kibovitettem a tortenetet,mivel azt irtad tul rovid . udv,angran. :roll: :)
Alishondra
Újonc

#8 Hozzászólás által Alishondra »

Mivel az admin túl rövidnek találta a 7-es rom megsemmisítéséről írt történetem és azt tanácsolta, hogy írjak sokkal izgalmasabbat, úgy döntöttem, hogy inkább törlöm az egészet, mert szerintem volt olyan hosszú mint a többieké. Az ereklyét meg tartsák meg maguknak, ha ennyire sajnálják! Kár ebbe a fórumba még 2 betűvel többet írni! :oops:
Muay
Újonc

#9 Hozzászólás által Muay »

Alishondra írta:Mivel az admin túl rövidnek találta a 7-es rom megsemmisítéséről írt történetem és azt tanácsolta, hogy írjak sokkal izgalmasabbat, úgy döntöttem, hogy inkább törlöm az egészet, mert szerintem volt olyan hosszú mint a többieké. Az ereklyét meg tartsák meg maguknak, ha ennyire sajnálják! Kár ebbe a fórumba még 2 betűvel többet írni! :oops:
Másolj ki valami E-bookból és rakd be nekik, hagy olvasgassanak :D
BadBoy FOR3V3R
Válasz küldése