Egy átlagos szerda délelőttnek indult.
Elindult a napi rutin. Épp hogy csak kikászálódtam az ágyból és az első kávémat szürcsöltem. Beizzítottam a mylandset és elkezdtem visszanézni az üzeneteimet. Miután a végére értem, elindultam 1-2 romra.
Ekkor jött kis játékos társamtól Forrest01-től egy kedves üzenet, miszerint talált egy 7-es romot. Egyből a naptáramra pillantottam és miután meggyőződtem róla, hogy nincs április 1-je, kávém továbbszürcsölése közben megkértem hogy ossza le. Mit ad az Isten, jött a megosztás. Még mindig nem voltam feltüzelve, hiszen azt hittem, hogy kis játékos nem találhat rá ilyen romra, még mindig úgy véltem egy baráti szívatásban lesz részem. Megnéztem az adott kordit, ami tőlem két királyságra volt. Putty tényleg egy hetes rom.
Még meg se kémleltem, már hívtam is vissza a seregem egy agresszív 6-osról, mert ennél a csatánál főhősre most nagyobb szükség van. A csapat visszatérése egy elég hosszú 20 perc volt, talán eddig még a leghosszabb. Közben elküldtem a kémeket, hogy lássam mivel is van dolgom. Szörnyhős + sereg. A sereg pontos létszáma a szörnyhős dezinfója miatt nem látszott. Bármennyi lehetett a rengeteg mögött. Forrest pajtással seregeink egy részét egyesítve gondolkodás nélkül megindultunk rá. Ha emlékem nem csal olyan 1 óra 40 perc volt az utunk. Durrantottam még egy kávét, meg persze pár cigi is elfüstölődött hogy oldjam a stresszt. Ekkor már a tenyerem is kezdett izzadni

Ekkor érkezett egy másik játékostársam meloo levele. Ha átmásoltam volna wordbe úgy világított volna mint a karácsonyfa Szenteste a sok aláhúzás miatt. Az egész fogalmazás egy google fordítóra emlékeztetett. Ekkor egy sikolyra lettem figyelmes. Elindultam a hang irányába, ami a könyvespolcomhoz vezetett. Ekkor már bizony láttam hogy A magyar helyesírás szabályai könyvem sikított fel. Szinte már el is feledkeztem a romról, gyorsan továbbítottam a levelet a klánomban, mert úgy tartom korrektnek, ha mindenkinek megadom a lehetőséget egy kiadós röhögésre.
Közben a seregeink megérkeztek a főromra. Mondanám, hogy bitang nagy csata zajlott, de odamentünk, BANG és már jöttünk is haza a benne lévő nyersit és fi-t igazságosan elosztva.
Ezúton is köszönöm mégegyszer Forrest01-nek hogy rám gondolt eme dicső csatánál iszok is ma egy sört az egészségedre