Kémkedés:hozzáférés 1.-2.-3. szint

Ha valamit nem ért, kérdését itt teheti fel és a többi játékos segít Önnek.

Minden itt létrehozott témanév a "?" jellel kell, hogy végződjön, különben egy hibásan fogalmazott vagy téves fejezetbe helyezett témaként lesz jelölve.
Üzenet
Szerző
dzsoni1971
Haladó

Kémkedés:hozzáférés 1.-2.-3. szint

#1 Hozzászólás által dzsoni1971 »

Valaki meg tudja mondani a címben említett küldetéseket, hogy lehet végrehajtani?
/minden esetben 4. szint eredményt kaptam a kb. 150 kémkedésemre/
Felhasználói avatar
Tamenund
Újonc

Re: Kémkedés:hozzáférés 1.-2.-3. szint

#2 Hozzászólás által Tamenund »

Hali! Nekem ugy jött össze, hogy 1-5 ös szintüeket kémkedtem, olyanokat akik kisebbek voltak nálam, meg olyanokat is akik jóval erösebbek voltak, persze ez utóbbiaknál majdnem minden kémem fűbe harapott, de végül is bejött a dolog.
Bregrass
Újonc

#3 Hozzászólás által Bregrass »

Hogy lehet megváltoztatni a jelszavam? Oo
Felhasználói avatar
Tamenund
Újonc

#4 Hozzászólás által Tamenund »

Hali! Jelszómegváltoztatást még nem kellett csinálnom, de szerintem az adminisztrátorokhoz kell fordulnod ezzel a kéréssel. Kilépsz a játékból és a szerverválasztó ablakának jobb alsó sarkában a lehetőség, hogy írj az adminoknak.
dzsoni1971
Haladó

#5 Hozzászólás által dzsoni1971 »

Tamenund!

Kérlek írd már meg privátban, kik azok, akiknél antikémet találtál.
Had legyen már meg nekem is ez a feladat.

köszi
Johnyehl
Újonc

#6 Hozzászólás által Johnyehl »

Én kikémleltem mindent, amit engedett a gép, de csak a 4-es szintet adta meg. Próbáltam 1 kémmel, 10-zel de semmi. Ötletek?
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

#7 Hozzászólás által Elminster »

Az antikémek és kémek egy bizonyos arányban kell, hogy osztódjanak. Ha nincs antikém a birtokban, akkor a kémek mennyiségétől függetlenül 4-es szintű hozzáférés lesz az eredmény. ;)

Lásd az oldal alján lévő táblázatot: http://mlgame.hu/wiki/Wiki.jsp?page=Espionage
mehi
Ezredes

#8 Hozzászólás által mehi »

én már lázártam az összes kémkedős feladatott :D mikor megkaptam az első olyan jelentést hogy kémkedés 3. szint , aztán arra a városra elnyomtam még ami maradt kémem , kb 7 db ott kaptam 2. szintűtt , és végül maradt 3 kémem azt is rányomtam 1. szintű lett akkor meg , nem tudom hány kém volt akkor ott mert nem kaptam jelentéseket.
Ha valaki leakarja zárni és közelembe van nyomja rám nyugodtan :)
Kép
Felhasználói avatar
LadyShilla
Kapitány

#9 Hozzászólás által LadyShilla »

Kémkedés ügyben kérdésem a négyes szintű kémeim miért nem tudják ki kémlelni egy egyes szintű kémkedéssel felszerelt város seregét? Van opció amivel ezt el lehet érni vagy gyöngyért kapható, vagy nem értem.... :o Neki van 10 kéme és 10 antikéme nekem 25 kémem és ugyanannyi antikémem. :roll:
Lady Shilla
mehi
Ezredes

#10 Hozzászólás által mehi »

szerencse függő , amúgy 25 antikém elég kevés már ha 1 tippet akarsz hallani . Leggyengébb városomba van 50 feleti antikémem :)
Kép
Brajen40
Újonc

#11 Hozzászólás által Brajen40 »

Sziasztok Mindenkinek!

A válaszra válaszolva amit irtatok a lexikon leírja pontosan hogy a falvaidat csak akkor tudod pontosan és eredményesen bevédeni a kémleléstől ha falvad minél több antikém van ebbe a játékba azért találták ki hogy külső kémleléstől megtud védeni hogy senki ne tudja menyi a sereged . Ép ezért buktató mások számára .
ZozoKing
Újonc

#12 Hozzászólás által ZozoKing »

Hello
Pontosan mire jó a kém?
Most járt egy a városomban és 4. szintet kapott. MIt jelent? Tud csinálni valamit nálam?
mehi
Ezredes

#13 Hozzászólás által mehi »

Mindent látt a városba . Termelés , csapatok , nyersanyagok , szinte mindent :)
Kép
Archibald
Újonc

#14 Hozzászólás által Archibald »

Sziasztok !

én már belefáradtam. Megoldottam az 1. 2. 4. szintet. Próbáltam rányomni a 2-esre hátha bejön a 3-as. De nem sikerült. Mindezek mellett még írtam is, hogy Sorry, ez egy Questem .... stb, de lehet nem mindenkinek. (Itt még egyszer: sorry mindenkinek. Csak szerettem volna túljutni rajta, de nem sikerült)
A baj nem tudni kinek mennyi antikémje van, gratula akinek sikerült. Már azt sem tudom mennyi kémet veszítettem (most már sajnálom őket, hiába áldozták életüket).
Ez a quest így marad.
Felhasználói avatar
GoldWell
Haladó

#15 Hozzászólás által GoldWell »

A leg nehezeb a 2-szintüt volt megkapni, azért inkáb aszt a célt kell tenni hogy minnél több 2-szintüt kaphas mert az 1 és 3 töbször kapható.Egy kicsit fárasztó volt megcsinálni.
Kép
Válasz küldése