Kémkedés:hozzáférés 1.-2.-3. szint
-
- Haladó
Kémkedés:hozzáférés 1.-2.-3. szint
Valaki meg tudja mondani a címben említett küldetéseket, hogy lehet végrehajtani?
/minden esetben 4. szint eredményt kaptam a kb. 150 kémkedésemre/
/minden esetben 4. szint eredményt kaptam a kb. 150 kémkedésemre/
Re: Kémkedés:hozzáférés 1.-2.-3. szint
Hali! Nekem ugy jött össze, hogy 1-5 ös szintüeket kémkedtem, olyanokat akik kisebbek voltak nálam, meg olyanokat is akik jóval erösebbek voltak, persze ez utóbbiaknál majdnem minden kémem fűbe harapott, de végül is bejött a dolog.
Hogy lehet megváltoztatni a jelszavam? Oo
Hali! Jelszómegváltoztatást még nem kellett csinálnom, de szerintem az adminisztrátorokhoz kell fordulnod ezzel a kéréssel. Kilépsz a játékból és a szerverválasztó ablakának jobb alsó sarkában a lehetőség, hogy írj az adminoknak.
-
- Haladó
Tamenund!
Kérlek írd már meg privátban, kik azok, akiknél antikémet találtál.
Had legyen már meg nekem is ez a feladat.
köszi
Kérlek írd már meg privátban, kik azok, akiknél antikémet találtál.
Had legyen már meg nekem is ez a feladat.
köszi
Én kikémleltem mindent, amit engedett a gép, de csak a 4-es szintet adta meg. Próbáltam 1 kémmel, 10-zel de semmi. Ötletek?
Az antikémek és kémek egy bizonyos arányban kell, hogy osztódjanak. Ha nincs antikém a birtokban, akkor a kémek mennyiségétől függetlenül 4-es szintű hozzáférés lesz az eredmény.
Lásd az oldal alján lévő táblázatot: http://mlgame.hu/wiki/Wiki.jsp?page=Espionage

Lásd az oldal alján lévő táblázatot: http://mlgame.hu/wiki/Wiki.jsp?page=Espionage
én már lázártam az összes kémkedős feladatott
mikor megkaptam az első olyan jelentést hogy kémkedés 3. szint , aztán arra a városra elnyomtam még ami maradt kémem , kb 7 db ott kaptam 2. szintűtt , és végül maradt 3 kémem azt is rányomtam 1. szintű lett akkor meg , nem tudom hány kém volt akkor ott mert nem kaptam jelentéseket.
Ha valaki leakarja zárni és közelembe van nyomja rám nyugodtan

Ha valaki leakarja zárni és közelembe van nyomja rám nyugodtan

- LadyShilla
- Kapitány
Kémkedés ügyben kérdésem a négyes szintű kémeim miért nem tudják ki kémlelni egy egyes szintű kémkedéssel felszerelt város seregét? Van opció amivel ezt el lehet érni vagy gyöngyért kapható, vagy nem értem....
Neki van 10 kéme és 10 antikéme nekem 25 kémem és ugyanannyi antikémem. 

Lady Shilla
szerencse függő , amúgy 25 antikém elég kevés már ha 1 tippet akarsz hallani . Leggyengébb városomba van 50 feleti antikémem 

Sziasztok Mindenkinek!
A válaszra válaszolva amit irtatok a lexikon leírja pontosan hogy a falvaidat csak akkor tudod pontosan és eredményesen bevédeni a kémleléstől ha falvad minél több antikém van ebbe a játékba azért találták ki hogy külső kémleléstől megtud védeni hogy senki ne tudja menyi a sereged . Ép ezért buktató mások számára .
A válaszra válaszolva amit irtatok a lexikon leírja pontosan hogy a falvaidat csak akkor tudod pontosan és eredményesen bevédeni a kémleléstől ha falvad minél több antikém van ebbe a játékba azért találták ki hogy külső kémleléstől megtud védeni hogy senki ne tudja menyi a sereged . Ép ezért buktató mások számára .
Hello
Pontosan mire jó a kém?
Most járt egy a városomban és 4. szintet kapott. MIt jelent? Tud csinálni valamit nálam?
Pontosan mire jó a kém?
Most járt egy a városomban és 4. szintet kapott. MIt jelent? Tud csinálni valamit nálam?
Mindent látt a városba . Termelés , csapatok , nyersanyagok , szinte mindent 

Sziasztok !
én már belefáradtam. Megoldottam az 1. 2. 4. szintet. Próbáltam rányomni a 2-esre hátha bejön a 3-as. De nem sikerült. Mindezek mellett még írtam is, hogy Sorry, ez egy Questem .... stb, de lehet nem mindenkinek. (Itt még egyszer: sorry mindenkinek. Csak szerettem volna túljutni rajta, de nem sikerült)
A baj nem tudni kinek mennyi antikémje van, gratula akinek sikerült. Már azt sem tudom mennyi kémet veszítettem (most már sajnálom őket, hiába áldozták életüket).
Ez a quest így marad.
én már belefáradtam. Megoldottam az 1. 2. 4. szintet. Próbáltam rányomni a 2-esre hátha bejön a 3-as. De nem sikerült. Mindezek mellett még írtam is, hogy Sorry, ez egy Questem .... stb, de lehet nem mindenkinek. (Itt még egyszer: sorry mindenkinek. Csak szerettem volna túljutni rajta, de nem sikerült)
A baj nem tudni kinek mennyi antikémje van, gratula akinek sikerült. Már azt sem tudom mennyi kémet veszítettem (most már sajnálom őket, hiába áldozták életüket).
Ez a quest így marad.
A leg nehezeb a 2-szintüt volt megkapni, azért inkáb aszt a célt kell tenni hogy minnél több 2-szintüt kaphas mert az 1 és 3 töbször kapható.Egy kicsit fárasztó volt megcsinálni.