Jelszó

Üzenet
Szerző
olboy
Újonc

Jelszó

#1 Hozzászólás által olboy »

Szervusztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy ,hol lehet jelszót cserélni?.
Felhasználói avatar
GoldWell
Haladó

Re: Jelszó

#2 Hozzászólás által GoldWell »

Ahol irod a logint és a jelszót ott láthatsz egy kérdőjelet aztán ird be a postafiókod amin regisztráltál,majd kattins "ok" gombra és eljön egy levél a postádra...
Kép
olboy
Újonc

#3 Hozzászólás által olboy »

GoldWell írta:Ahol irod a logint és a jelszót ott láthatsz egy kérdőjelet aztán ird be a postafiókod amin regisztráltál,majd kattins "ok" gombra és eljön egy levél a postádra...
Kép
Szia.
Ok köszönöm szépen a válaszod .De így nem a jelszót változtatom hanem kapok egy új gép generáltat én a mostani jelszavam akarom lecserélni.
Felhasználói avatar
GoldWell
Haladó

#4 Hozzászólás által GoldWell »

Csak generált jelszót lehet kapni, úgy tudom. Az adminsztrációba irj levelet evel a kérdésel.
Patria
Újonc

#5 Hozzászólás által Patria »

GoldWell írta:Csak generált jelszót lehet kapni, úgy tudom. Az adminsztrációba irj levelet evel a kérdésel.
Nekem is ugyanez volt a problémám. Az Adminisztrációba szerintem ne írj! Én hiába írtam 3-szor is. :( Még egyszer se jött válasz. Ide a Fórumba is írtam. Változatlan.
Hihetetlen, hogy az összes online játékok közül talán ez az egyetlen amelyikben nem lehet jelszót változtatni. Nekem küldött egy véletlen generált jelszót, de azt megjegyezni nem lehet, így le kellett mentenem a gépemre és mindig onnan kell kilesnem, ha játszani akarok. Nem értem ezt a részét miért nem fejlesztik a fejlesztők?? Olyan bonyolult lenne???
Smile64
Haladó

#6 Hozzászólás által Smile64 »

Biztos nem bonyolult, csak
ad1: nem érdekli őket
ad2: ez a módszer biztonságosabb, mert így nincsenek olyan nyúzerek, akik beírják jelszónak, hogy 123456, aztán folyton zaklatják az adminisztrációt, hogy valaki feltörte a fiókjukat. Aki regisztrációkor elsőnek valami ilyesmit használt, az is az első adandó alkalommal le lesz rendezve, amikor jelszót cserél, oszt onnantól jónapot.
Felhasználói avatar
bazsarozsa
Haladó

#7 Hozzászólás által bazsarozsa »

Thank you all, topic was closed
laller1
Újonc

#8 Hozzászólás által laller1 »

Hogyan tudom megszüntetni a regisztrációmat? lehetséges?
Válasz küldése