Szervusztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy ,hol lehet jelszót cserélni?.
Jelszó
Re: Jelszó
Ahol irod a logint és a jelszót ott láthatsz egy kérdőjelet aztán ird be a postafiókod amin regisztráltál,majd kattins "ok" gombra és eljön egy levél a postádra...

Szia.GoldWell írta:Ahol irod a logint és a jelszót ott láthatsz egy kérdőjelet aztán ird be a postafiókod amin regisztráltál,majd kattins "ok" gombra és eljön egy levél a postádra...
Ok köszönöm szépen a válaszod .De így nem a jelszót változtatom hanem kapok egy új gép generáltat én a mostani jelszavam akarom lecserélni.
Csak generált jelszót lehet kapni, úgy tudom. Az adminsztrációba irj levelet evel a kérdésel.
Nekem is ugyanez volt a problémám. Az Adminisztrációba szerintem ne írj! Én hiába írtam 3-szor is.GoldWell írta:Csak generált jelszót lehet kapni, úgy tudom. Az adminsztrációba irj levelet evel a kérdésel.

Hihetetlen, hogy az összes online játékok közül talán ez az egyetlen amelyikben nem lehet jelszót változtatni. Nekem küldött egy véletlen generált jelszót, de azt megjegyezni nem lehet, így le kellett mentenem a gépemre és mindig onnan kell kilesnem, ha játszani akarok. Nem értem ezt a részét miért nem fejlesztik a fejlesztők?? Olyan bonyolult lenne???
Biztos nem bonyolult, csak
ad1: nem érdekli őket
ad2: ez a módszer biztonságosabb, mert így nincsenek olyan nyúzerek, akik beírják jelszónak, hogy 123456, aztán folyton zaklatják az adminisztrációt, hogy valaki feltörte a fiókjukat. Aki regisztrációkor elsőnek valami ilyesmit használt, az is az első adandó alkalommal le lesz rendezve, amikor jelszót cserél, oszt onnantól jónapot.
ad1: nem érdekli őket
ad2: ez a módszer biztonságosabb, mert így nincsenek olyan nyúzerek, akik beírják jelszónak, hogy 123456, aztán folyton zaklatják az adminisztrációt, hogy valaki feltörte a fiókjukat. Aki regisztrációkor elsőnek valami ilyesmit használt, az is az első adandó alkalommal le lesz rendezve, amikor jelszót cserél, oszt onnantól jónapot.
- bazsarozsa
- Haladó
Thank you all, topic was closed
Hogyan tudom megszüntetni a regisztrációmat? lehetséges?