Visszaélés / csalás / nem korrekt játék.......

Mielőtt létrehoz egy témát, bizonyosodjon meg arról, hogy az Ön ötletét még nem ajánlotta fel senki más. Ehhez használja a fórum keresőrendszerét az Ajánlatok és Ötletek fejezetben.
Az itt feltüntetett üzenetek közül azok, amelyek nem tartalmaznak hasznos és logikus információt, figyelmeztetés nélkül törölve lesznek.
Üzenet
Szerző
meloo
Kapitány

Visszaélés / csalás / nem korrekt játék.......

#1 Hozzászólás által meloo »

Üdv !!!
Minden hasonló játékban vannak komoly korlátozások, amik arra hivatottak hogy megakadályozzák a visszaéléseket !!
Ezek arra hivatottak hogy védjék a játékosokat és a szervert !!!

Itt van egy óriási hiba :( ami sehol máshol nem létezik.....
Még pedig az hogy egy háztartásban akár több karaktert is lehet használni egy IP. címről is akár.....csak az a lényeg hogy külön gépen legyen használva :(
Magyarul ez multi fiók használata engedélyezve :(
hisz ki az már a mai világban aki nem tud magának megengedni egy gépnél többet......akár kettőnél is többet.......fillérekért lehet beszerezni olyan gépet ami ezt a játékot simán tudja futtatni :(

Ez által engedélyezve van a multi fiók használata ami sehol máshol nincs megengedve :(
Így nagyon egyszerű dolga van egy olyan játékosnak aki rengeteg idővel rendelkezik :(

Sok sok példát lehet erre felhozni, hogy miét is nem jó ez a szabályzat .......
Egy éve vagyok itt és rengeteg játékos hagyta már abba emiatt a probléma miatt ami igencsak sújos.....maga a játékosok számára és a szerver részére is amit épp ideje volna belátni :(
Igenis vannak olyan egyének akik ezzel vissza élnek......amit nem is titkolnak sött nyíltan büszkék erre :((
akár neveket is írok ha kel....

Mért jó az a szervernek ha egy játékos miatt tucatnyi játékos befejezi a játékot akár havonta is ???
Se anyagilag nem jó a szervernek......se maga a játékosoknak se hisz maga a játék élvezetét veszik el töllük :(
Kép
mehi
Ezredes

Re: Visszaélés / csalás / nem korrekt játék.......

#2 Hozzászólás által mehi »

hmm ebbe teljesen 1-et értek, és szerintem az ilyen hagyja abba ! :)
szóval ha te abba hagyod bartisz , meloo + mordok (és még kitudja mennyi karid van még) el fog tűnni a játékból :D
Kép
Muay
Újonc

#3 Hozzászólás által Muay »

jogos, és tényleg súLYos hiba :D :twisted:
Szerintem engedni kellene. Mert más játékban akár egy gépről is nyomhatják ketten. Csak akkor a két karakter ne lehessen egy klánban, ne lehessen szövi. Azaz ne legyen előnye belőlle ... És akk nem érné meg 2 karival powerkodni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1 Muay-kor.
BadBoy FOR3V3R
meloo
Kapitány

#4 Hozzászólás által meloo »

mehi írta:hmm ebbe teljesen 1-et értek, és szerintem az ilyen hagyja abba ! :)
szóval ha te abba hagyod bartisz , meloo + mordok (és még kitudja mennyi karid van még) el fog tűnni a játékból :D
Hát nem véletlen raktam fel ide ezt a tényt :)
de látom a szókincsed most-se gyarapodott még amit sajnálattal látom.....
Javaslom olvass el némi magyar lexikont .... hidd el sokat segít.......és nem is árt meg :)
Kép
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

#5 Hozzászólás által Flower »

Teljesen egyetértek... 1 háztartásból csak 1 ember játszhasson ezzel a játékkal. Igy azok az apukák, akiknek esetleg a 14 éves gyerekük is szeretne játszani vele, adja be a gyereket a zaciba. Csináljon inkább olyan gyereket, aki nem akar játszani:D A házastársak váljanak el. És stb... stb...
Felhasználói avatar
Redbaron
Újonc

#6 Hozzászólás által Redbaron »

Üzenet a játék adminisztrációjától:
"Tisztelt játékosaink!
Kérjük vegyétek figyelembe, hogy ha egy házban laktok és közös IP-címmel rendelkeztek, de különböző számítógépekről játszotok - az nem szabálytalan és nem számít multifiókozásnak.
Csak az EGY számítógépről való TÖBB fiók HASZNÁLATA (nem csak regisztrációja) számít multifiókozásnak, melynek eredményeképpen a mellékfiókokat a rendszer automatikusan zárolja.

Üdvözlettel,
My Lands Adminisztráció"
Vihar666
Újonc

#7 Hozzászólás által Vihar666 »

meloo írta:
mehi írta:hmm ebbe teljesen 1-et értek, és szerintem az ilyen hagyja abba ! :)
Hát nem véletlen raktam fel ide ezt a tényt :)
de látom a szókincsed most-se gyarapodott még amit sajnálattal látom.....
Javaslom olvass el némi magyar lexikont .... hidd el sokat segít.......és nem is árt meg :)

Habibi, mielőtt másoknak javasolsz valamit, jó lenne ha előbb magad járnál utána.

Például a magyar nyelvnek. Tudod, igeidők, esetek és módok, alany és állítmány egyeztetése. A központozásról és az írásjelek használatáról nem is beszélve. Meg hasonlók. Kazincy Ferenc, Lőrince Lajos, Grétsy László elég, nem kell egy egész helyesírási kislexikon. (Az informatikai ismeretek hiányát meg hagyjuk - az már szakma.)

Tudod van a magyar közmondás a szemekről, a szálkáról és a gerendáról!

Üdv,
Vihar
meloo
Kapitány

#8 Hozzászólás által meloo »

Flower írta:Teljesen egyetértek... 1 háztartásból csak 1 ember játszhasson ezzel a játékkal. Igy azok az apukák, akiknek esetleg a 14 éves gyerekük is szeretne játszani vele, adja be a gyereket a zaciba. Csináljon inkább olyan gyereket, aki nem akar játszani:D A házastársak váljanak el. És stb... stb...
Persze hogy az ellenzi legjobban akinek alapból már két kari van egy éve :)
folwer + redbaron
Bárcsak itt lennének azok a játékosok akikett ezzel a módszerrel tettél tönkre :)
csak kicsit néznének utána a szerkesztők hogy miattad menyi anyagi forrástól estek el.....talán akkor át gondolnák ezt ha már nem a játékosok javát nézik :)
hirtelen vagy 10-15 játékost fel tudnék sorolni amiről csak én tudok :(

Hagy ne soroljak és köpködjek inkább......
Kép
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

#9 Hozzászólás által Flower »

Rendben mivel engem már úgyis meglátogattál a facen, légy szives megnézni a kapcsolatban állapotomban, a páromat, aki redbaron karaktert viszi idestova másfél éve, és mint azt a régi klántársaid, mint muchaco és axelelf is tudja teljesen külön kezdtük el a játékot és a játékban ismerkedtünk meg majd, randiztunk, végül a 340km távolság miatt távkapcsolatból élettársi viszonyt formáltunk, amihez amúgy semmi közöd nem lenne, de kezdem unni, ilyen hazugságot terjesztesz viszont ha szeretnéd akár egy skypekonferencián akár élőszóban is tovább tárgyalhatjuk vagy esetleg hivd fel azt a számot amit a multkor redbaron megadott neked. Bár szerintem pont te aki azt irta nekem hogy délelőttönként amig dolgozol, addig a csajod lépked fel a karidra és jár romozni helyetted nem kellene hogy járjon a szád. Még ha belépkednék is redbaron karakterébe amikor ő nem tud (de nem teszem, ezért voltam helyettese, amikor olyan helyen dolgozott, ahol nem tudott kellően odafigyelni... bár még ott is tudott játszani napközben, mint ahogy teszi ezt a bálványod Bartisz is, és még sokan mások, hogy munkában is tolják a játékot), te akkor sem vethetnéd a szememre, mivel az pont ugyanaz az eset lenne hogy az ő barátnője jár romozni helyette, mint a tied, meg a muchaconak is Anita... Úgyhogy le lehet szállni erről a témáról. Ha lesz kiskarim azt észre fogod venni, mert azt nem raknád nonstop templomba és az lenne az első dolgom vele, hogy beüsselek :geek:
meloo
Kapitány

#10 Hozzászólás által meloo »

Flower írta:Rendben mivel engem már úgyis meglátogattál a facen, légy szives megnézni a kapcsolatban állapotomban, a páromat, aki redbaron karaktert viszi idestova másfél éve, és mint azt a régi klántársaid, mint muchaco és axelelf is tudja teljesen külön kezdtük el a játékot és a játékban ismerkedtünk meg majd, randiztunk, végül a 340km távolság miatt távkapcsolatból élettársi viszonyt formáltunk, amihez amúgy semmi közöd nem lenne, de kezdem unni, ilyen hazugságot terjesztesz viszont ha szeretnéd akár egy skypekonferencián akár élőszóban is tovább tárgyalhatjuk vagy esetleg hivd fel azt a számot amit a multkor redbaron megadott neked. Bár szerintem pont te aki azt irta nekem hogy délelőttönként amig dolgozol, addig a csajod lépked fel a karidra és jár romozni helyetted nem kellene hogy járjon a szád. Még ha belépkednék is redbaron karakterébe amikor ő nem tud (de nem teszem, ezért voltam helyettese, amikor olyan helyen dolgozott, ahol nem tudott kellően odafigyelni... bár még ott is tudott játszani napközben, mint ahogy teszi ezt a bálványod Bartisz is, és még sokan mások, hogy munkában is tolják a játékot), te akkor sem vethetnéd a szememre, mivel az pont ugyanaz az eset lenne hogy az ő barátnője jár romozni helyette, mint a tied, meg a muchaconak is Anita... Úgyhogy le lehet szállni erről a témáról. Ha lesz kiskarim azt észre fogod venni, mert azt nem raknád nonstop templomba és az lenne az első dolgom vele, hogy beüsselek :geek:
Először is ki is tiltottak ki multi fiók miatt ???
téged és ugye redbaront egyszerre :) mért is ?
Mért ugye az admin-ok kezére jutott egy olyan levél amiben nyíltan kijelentetted a tényt.......azt a tényt amiről épp szól a topik :))
ugye véglegesen törölve voltatok ?.....
Viszont valahogyan sikerült vissza sírni magadat 1-nap utan..........de ez már legyen az ADMIN bűna ha ilyet megenged :(
Csak bátran nevezz hazugnak ha ez nem így van/volt......szerencse hogy tudd rolla a fél szerver ugye :))

Másodjára :)
Az én háztartásomban egy karakter van, egy volt mindig és egy is lesz......nyugodtan lehet ellenőrizni :) .....visszamenőleg is ha erre van mód.....
Akkor hogy is van ez ?
KI IS LÉP BE EGYMÁS KARIJÁBA......én vagy a barátnőm ? nálam egy kari van :)) egy....ismétlem az érthetőség miatt itt egy kari van házon belül !! sőt családon és rokonságon belül is.......
Akkor ki is él vissza egy kiskapuval aminek nem volna szabad létezni.....amit már rég más játékokban kiküszöbőltek......

Tessék lássék, elvan most is nyíltan ismertve a multi fiók használata :(
azt a mesét meg inkább az admin-oknak próbáld bemesélni hogy ezzel nem élsz vissza :).......nekem nem tudod hisz láttam és tapasztaltam ezt épp elégszer.......

Jó játékot ezek után mindenkinek.....
Kép
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

#11 Hozzászólás által Flower »

1.Nem ismertem el semmit, csak meg kéne tanulni olvasni.
2. Ha megtennénk sem lenne másabb mint a te eseted.
3.Nem volt végleges bann, eleve 1 napos bannt kapunk azért az ominózus levélért, amiben irónikusan azt közöltem hogy sütöttem 2 tojást. De ha neked másképp van meg az a levél nyugodtan másold be. Olyat nem tudok bevallani ami nem igaz.
4.A fél szerveren a klánod érted gondolom. Mert hogy az a fele akivel hajlandó vagyok kommunikálni az tudja rólunk az igazat. Az hogy nektek bármi beismerésnek számit, a szavakat lehet csűrni csavarni...

Tény, még mindig itt vagyok és játszok. Lehet sirni, hogy elrontottam a játékod, de azért kérdezzünk már körbe, hogy melyik klánban van a több -mások-játékát-elrontó-emberke. Jah amikor ti "területet foglaltatok" és mindenkit ütöttetek, ha már nem volt serege akkor rombolással, a klánrakikat kiütöttétek és hasonlók az fair játék volt, igaz? Mihelyt a **** rossz oldalán álltok és ti szivtok, mert vki ellen mert nektek mondani, akkor már köpködni kell egyből.
Ez egy stratégiai játék, és te elbuktál benne. De további kellemes szenvedést, mert ahhoz sem vagy elég férfi, hogy beismerd a vereséged és abbahagyd, vagy újrakezd.
Felhasználói avatar
Redbaron
Újonc

#12 Hozzászólás által Redbaron »

A fogyatékosak kedvéért itt igen rád gondolok mello és még szépen szólítottalak meg még 1x bemásolom neked amit az admin írt,és feszegessük,hogy ebben a játékban ki csal és ki nem játszik tisztességesen,a Ti alaptalan vádaitok ellenére Én több írásos levelet is tudnák mutatni amit Ti folytattatok egymás között,ezekben elismerve a nem tisztességes játékotokat.Ellett kenve a szátok és el is lesz :D
meloo
Kapitány

#13 Hozzászólás által meloo »

Flower írta:1.Nem ismertem el semmit, csak meg kéne tanulni olvasni.
2. Ha megtennénk sem lenne másabb mint a te eseted.
3.Nem volt végleges bann, eleve 1 napos bannt kapunk azért az ominózus levélért, amiben irónikusan azt közöltem hogy sütöttem 2 tojást. De ha neked másképp van meg az a levél nyugodtan másold be. Olyat nem tudok bevallani ami nem igaz.
4.A fél szerveren a klánod érted gondolom. Mert hogy az a fele akivel hajlandó vagyok kommunikálni az tudja rólunk az igazat. Az hogy nektek bármi beismerésnek számit, a szavakat lehet csűrni csavarni...

Tény, még mindig itt vagyok és játszok. Lehet sirni, hogy elrontottam a játékod, de azért kérdezzünk már körbe, hogy melyik klánban van a több -mások-játékát-elrontó-emberke. Jah amikor ti "területet foglaltatok" és mindenkit ütöttetek, ha már nem volt serege akkor rombolással, a klánrakikat kiütöttétek és hasonlók az fair játék volt, igaz? Mihelyt a **** rossz oldalán álltok és ti szivtok, mert vki ellen mert nektek mondani, akkor már köpködni kell egyből.
Ez egy stratégiai játék, és te elbuktál benne. De további kellemes szenvedést, mert ahhoz sem vagy elég férfi, hogy beismerd a vereséged és abbahagyd, vagy újrakezd.
Ez egy felettébb érdekes hozzászólás :))
Látom kezdesz ideges lenni, pedig a fórum nem egymás mocskolásárol szól......hanem egy témáról amit érdemes kibeszélni mindenki előtt nyíltan :)...de hisz ezért van a fórum szerintem......

Milyen érdekes hogy tojás sütés miatt kaptál bant........én is szeretem a tojást és még sokan mások szerintem de ezért tudtommal nem jár ban senkinek :lol:
szóval akkor nem is a multizás miatt bannoltak :)....xd
ám véglegesen kaptál bant ..... ugyanis a játék ezt ki írja, csak érdekes módon ez fél nap után átváltozott amit megint ugyan úgy ki írt a rendszer :lol:
de tudod mit legyen igazad....... mától leszokok a tojás evésről inkább :lol:

Ám valami tévedés is lehet nálad, miért is rontottad el te az én játékomat ??
én úgy emlékszek hogy én szettem le a seregedet az az töbszőr is egy részét és nem te az enyémet :))
talán egyszer sikerült kárt okozni nekem mikor mást védtem :))
Ami károm volt miattad max a rombolás.....xd

Mármint hogy én buktam el......mért is ?
Valaki elkapta a seregemet ?? javits ki de erre nem emlékszem......
én úgy tudom hogy a seregem egy részét én pusztítottam el a saját akaratomból mert nincs ídőm napi 20-órát ülni a gép mellett mint neked :))
de hahó itt vagyok most is :))
Ez által nem is tudom mit kéne beismernem és újra kezdenem .......xd

Ám nem személy szerint ellened irányul ez a topik hanem a hozzád hasonlók-hoz is akik vissza élnek a kiskapukkal.....a szerver és a játékosok kárára........
Jobb ha ebbe bele nyugodsz mert ez egy tény !!!
Akárhogy is csavarod a szavakat ez csalás és te egy csalo vagy !!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 1 meloo-kor.
Kép
meloo
Kapitány

#14 Hozzászólás által meloo »

Redbaron írta:A fogyatékosak kedvéért itt igen rád gondolok mello és még szépen szólítottalak meg még 1x bemásolom neked amit az admin írt,és feszegessük,hogy ebben a játékban ki csal és ki nem játszik tisztességesen,a Ti alaptalan vádaitok ellenére Én több írásos levelet is tudnák mutatni amit Ti folytattatok egymás között,ezekben elismerve a nem tisztességes játékotokat.Ellett kenve a szátok és el is lesz :D
Na nézzük a leveleket !!
Én kérlek hogy továbítsd ezeket az illetékeseknek ....... hagy legyen elkenve a szánk......xd
nevetséges és szánalmas ....... már rég megtetted volna ezt ha létezne.........vicc
Kép
Felhasználói avatar
Redbaron
Újonc

#15 Hozzászólás által Redbaron »

Nem igen vagyok WAMZER KUTYA MINT te,de a leveleket többen is olvasták és megtette helyettem más,hogy bemutatta az adminnak,a válasz csak annyi volt rá,hogy Bartisz szava hihetetlen,itt is rájöttek arra,hogy tévedtek mikor banoltak minket. pl.: meloo wrote:
ja ja :) + tekik.....
bartisz kéne gyorsan.......

arcdevil wrote:
hős nincs így beleszámolva, ami elégé megváltoztatja a dolgot

Gibbonka wrote:
nulla védelem most lehetne :)
uhh,dorina egy hetet maradhatott volna még :(
vagy steve serege feltámadna :)

Én édeskevés,mi? :)

meloo wrote:
Bartisz-naál vanak a dolgai.....
két jó játékos telibe verheti most..........

Gibbonka wrote:
uuu ez jó én meg betemplomoztam :(

dorina erre nem jönne vissza,vagy kettőtök serege kevés?? : És ÉN itt le is zárom a beszélgetést veled, ez csak 1 a sok közül,de te ebből egészen mást fogsz kivenni megint ha ól gondolom,ezt is a fogyatékosságodra írjuk majd :)
Felhasználói avatar
Redbaron
Újonc

#16 Hozzászólás által Redbaron »

pl:Bartisz wrote:
Ő maga :D Én tudom az accát, de nem lépek be

arcdevil wrote:
dorina seregét elraktad?
meloo
Kapitány

#17 Hozzászólás által meloo »

Redbaron írta:Nem igen vagyok WAMZER KUTYA MINT te,de a leveleket többen is olvasták és megtette helyettem más,hogy bemutatta az adminnak,a válasz csak annyi volt rá,hogy Bartisz szava hihetetlen,itt is rájöttek arra,hogy tévedtek mikor banoltak minket. pl.: meloo wrote:
ja ja :) + tekik.....
bartisz kéne gyorsan.......

arcdevil wrote:
hős nincs így beleszámolva, ami elégé megváltoztatja a dolgot

Gibbonka wrote:
nulla védelem most lehetne :)
uhh,dorina egy hetet maradhatott volna még :(
vagy steve serege feltámadna :)

Én édeskevés,mi? :)

meloo wrote:
Bartisz-naál vanak a dolgai.....
két jó játékos telibe verheti most..........

Gibbonka wrote:
uuu ez jó én meg betemplomoztam :(

dorina erre nem jönne vissza,vagy kettőtök serege kevés?? : És ÉN itt le is zárom a beszélgetést veled, ez csak 1 a sok közül,de te ebből egészen mást fogsz kivenni megint ha ól gondolom,ezt is a fogyatékosságodra írjuk majd :)
Most ez mi ???
Eböl nem nagyon derül ki az hogy én csalnék..... vagy lehet olvasni se tudok már ??
Ha továbítva volt ez az állítólagos levél ami semmit nem mond el ugyan ..... akkor mért maradt el a büntetés ??
nem vagy vamzer ?? a flower -nevü kariddal meg az vagy ?.......na ne etess kérlek..
nekem már ujat nem tudsz mutatni ennyi idő elteltével.....
Kép
meloo
Kapitány

#18 Hozzászólás által meloo »

Redbaron írta:pl:Bartisz wrote:

arcdevil wrote:
dorina seregét elraktad?
Na pill szerkesztek már ilyet én is.....
Kép
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

#19 Hozzászólás által Flower »

Engem te nem igazán tudsz felidegesiteni maximum annyira bosszantasz mint egy szúnyog egy romantikus nyári éjszakán. Teljesen toleráns vagyok mindenféle fogyatékkal élő ember irányában, igy nem vagy kivétel te sem. Ti tudjátok amit ti tudtok, mi tudjuk amit mi. Az hogy a kettő nincs szinkronban végülis nem probléma, pont emiatt vagytok feketelistán. Akinek a véleménye számomra fontos az meg jól tudja a dolgokat titeket úgysem lehet meggyőzni. Azért hogy téged ne zavarjon az hogy úristen 1 háztartásban 2 játékos van nem fogom elhagyni a párom, ha nem tetszik a játék rendszere nyugodtan hagyd abba.Úgyis olyan nagyon tuti életed van a játékon kivül, minek lógnál a gép előtt.

Apropó akartam kérdezni: megtaláltál már Miskolcon? És sikerült már összeverned az összes túl fehér nőt, aki hasonlit a fényképeimre? :lol:
mehi
Ezredes

#20 Hozzászólás által mehi »

meloo írta:

arcdevil wrote:
dorina seregét elraktad?
Na pill szerkesztek már ilyet én is.....
adminok minden 1-es levelet meg bírnak nézni szóról szóra így ez nem volt szerkesztve :) tudod 3 óránként történő mentések nem hiába vannak szerintem ...
Kép
meloo
Kapitány

#21 Hozzászólás által meloo »

Flower írta:Engem te nem igazán tudsz felidegesiteni maximum annyira bosszantasz mint egy szúnyog egy romantikus nyári éjszakán. Teljesen toleráns vagyok mindenféle fogyatékkal élő ember irányában, igy nem vagy kivétel te sem. Ti tudjátok amit ti tudtok, mi tudjuk amit mi. Az hogy a kettő nincs szinkronban végülis nem probléma, pont emiatt vagytok feketelistán. Akinek a véleménye számomra fontos az meg jól tudja a dolgokat titeket úgysem lehet meggyőzni. Azért hogy téged ne zavarjon az hogy úristen 1 háztartásban 2 játékos van nem fogom elhagyni a párom, ha nem tetszik a játék rendszere nyugodtan hagyd abba.Úgyis olyan nagyon tuti életed van a játékon kivül, minek lógnál a gép előtt.

Apropó akartam kérdezni: megtaláltál már Miskolcon? És sikerült már összeverned az összes túl fehér nőt, aki hasonlit a fényképeimre? :lol:
Hát igen ez jellemző !
De viszont a topik témáján ez nem változtat !!
Ugyanis nem a köpködésről szol hanem arról hogy egyes játékosok a kiskapu használatával csalnak !!!
és a csalás az csalás akár hogyan is próbálod elterelni a figyelmet a topik valós eredetéről.....
Tudod jobb így " szúnyog " ként élni mint hogy százak köpjenek utánam..............

Inkább száz barátom legyen akivel jól érzem magam mint akár egy ellenségem is 8-)
Kép
meloo
Kapitány

#22 Hozzászólás által meloo »

[/quote]

adminok minden 1-es levelet meg bírnak nézni szóról szóra így ez nem volt szerkesztve :) tudod 3 óránként történő mentések nem hiába vannak szerintem ...[/quote]

Na rajta akkor..... én kérlek hogy add tovább az illetékeseknek.....
ez ilyen egyszerű
Kép
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

#23 Hozzászólás által Flower »

Több mint 1 ellenséged van xD

Nem baj rájöttem hogy működik ez a dolog:
Ti mondjátok: multizunk--- csalunk
Én mondom: nem multizunk-- csalunk
Én mondom: multizunk---csalunk
Én mondom: Kék az ég.---csalunk

Mi mondjuk: multiztok---

Te mondod: az nem csalás, én csalok. Ha ti játszotok helytelenül akkor is én vagyok a csaló :D

Szóval most akkor töredelmesen bevallom, zöld az ég és kék a fű. Mert tökmindegy mit mondok:D És ezzel lezártam.
meloo
Kapitány

#24 Hozzászólás által meloo »

Flower írta:Több mint 1 ellenséged van xD

Nem baj rájöttem hogy működik ez a dolog:
Ti mondjátok: multizunk--- csalunk
Én mondom: nem multizunk-- csalunk
Én mondom: multizunk---csalunk
Én mondom: Kék az ég.---csalunk

Mi mondjuk: multiztok---

Te mondod: az nem csalás, én csalok. Ha ti játszotok helytelenül akkor is én vagyok a csaló :D

Szóval most akkor töredelmesen bevallom, zöld az ég és kék a fű. Mert tökmindegy mit mondok:D És ezzel lezártam.
bla bla bla
Felesleges ez nagyon !!!
Remélhetőleg nem lesz törölve ez a topik és sokan rá fognak nézni !
Főleg abban reménykedek hogy az illetékesek-hez eljut......

Köpjön nyugodtan szembe ha valaki úgy gondolja hogy nincs igazam......álok élébe !!!
a csalás tényén senki nem tud változtatni úgy sem.....
Kép
Felhasználói avatar
Zicheey
Újonc

#25 Hozzászólás által Zicheey »

Sziasztok, helló mindenki! (igen, tudok köszönni)
Csalás-Kiskapu-Multifiókozás....
Ki dönti el, mi az és mi nem?
Ki a jobb a másiknál.... De leginkább mitől válik jobbá?....(költői kérdés, ahogy a többi is, nem várok választ)
Egymást marjátok, ahogy sokan mások.... miközben azt szajkózzátok (mind), hogy nem érdekel, mit mond a másik....
De ezt máshol is észrevettem, hogy az emberek támadnak, védekeznek, miközben hajtják az igazukat, de közben megpróbálják azt mutatni, hogy nem is érdekli őket a dolog.... (én sem vagyok más, magammal kapcsolatban én sem szeretem, ha évhitet hagyok valakiben magamról, csak tudom -remélem- meddig érdemes elmenni a szemének felnyitása ügyében)....
Nos...Én aztán végképp nem teszek/tehetek igazságot, pláne nem tudok egyik oldalra sem állni, (nem is fogok, mert nem akarok)....
DE!!!!!
Most leírok valamit, amitől lehet én is "csaló" leszek valaki(knek)....
Én amikor elkezdtem játszani, egyedül voltam (már amennyire egy gyerekét egyedül nevelő, dolgozó felnőtt nő az lehet)...
Pár hónappal később lett egy párom.... egyre jobban érdekelte, mivel játszok online időnként... és megtetszett neki, ő is regisztrált.... ÁMDE!!! És itt jön a csavar! Lehet figyelni!
Írtunk az adminisztrációnak! Mindent megelőzve!
Miért? Azért mert én vidéken lakom, a párom Pesten... ha ő jön hozzánk hétvégére, akkor csak az én gépemről tud bejelentkezni.... mikor én megyek hozzá hétvégén, akkor én csak az ő gépén tudok bejelentkezni, amíg a másikunk pl a lányommal kártyázik, mesét néz...stb.... De ha ez nem lenne elég bonyolult, én Pesten dolgozom és hogy ne csak a gyerekkel hétvégente lehessünk (felnőtt emberek vagytok, nem kell részleteznem, milyen egyéb igényei vannak kettesben a fiatal pároknak), időnként heti 1-2 alkalommal munka után nála alszok (is), hozzá megyek, így hétköznap is időnként az ő lakásában az ő gépéről jelentkezek be.... JA, ki ne felejtsem, az irodámban is be szoktam jelentkezni a melóhelyemen, mert van amikor épp nem kell megmentenem a világot és a Budapesti tömegközlekedést....
Szóval mindezt jól leírtuk az adminisztrációnak, hogy ugyan, engedélyezzék már, mert komoly hátrányaink lennének, ha legalább 1-2X nem nézhetnénk fel hétvégén a saját accountunkra...
És tudjátok mi történt????
Kaptunk egy választ!!!! (Igen, vannak "csodák" és nekem eddig minden levelemre válaszoltak az adminok, arra is, amit csak poénból írtam és nem gondoltam komolyan...)
Azt írták, hogy RENDBEN! De vannak kikötéseik! Nem segíthetjük egymást, nem lehetünk szövetségesek, nem lehetünk klántársak, helyettesei egymásnak...nem küldhetünk egymásnak birtokjelentést, ecetera, ecetera.... csak levelezhetünk....
Ettől függetlenül 2X már ellenőriztek minket is multigyanúval, kaptam levelet, sürgősen magyarázzam meg, miért 2 külön account bejelentkezés volt a gépemről...válaszoltam, hogy a párom nálam volt, és engedélyezték a dolgot... és visszaírtak, hogy igen, megtalálták a levelezést tényleg megengedték, rendben van a dolog.....
MOST AKKOR!!!!
Hogy ne legyen egyszerű, nyáron összeköltözünk! Még valami! Nem lesz 2 számítógépünk, mert nem engedhetjük meg magunknak, nem tudok +1 szobát építeni a kis panellakásban a plusz asztali gépnek és +laptopot se tudok venni, örülök, ha a lánynak fel lesz újítva a szoba, meg ágyat veszünk, ablakot cserélünk, kifestünk....
Most akkor én is csaló leszek, ha a párommal 1 gépen fogunk osztozni 1 szobában?
Vagy egyikünket vagy mindkettőnket kizárnak majd a játékból, mert nincs pénzünk 2 gépre és össze is költözünk?
A közel 10 éves szakadt öreg laptopom, melynek a "torka is véres" (ahogy mondani szokták, lóg a bele-vagy vezetéke) örülök, hogy még megy, de napjai erősen korlátozottak, ha napi 3-4 szer kapcsol csak ki, az már ünnep....

Én csak azt tudom mondani, hogy sárral dobálózni lehet, de nem érdemes.... ahogy mondani szokták, aki sárral dobálózik, maga is saras lesz.... és aki ítélkezik az elítéltetik....
A csalás gyanút meg kell küldeni az adminisztrációnak, de a döntés az övék!!!!
NINCSENEK KISKAPUK!!!!
Higgyétek el, hogy minden esetet külön kivizsgálnak és egyenként döntenek az emberekről! ...ezt mi is megtapasztaltuk, mindkettőnket leellenőriztek, kérdeztek, leveleztünk!
A gyengébb játékosok leverésének problémája, etikussága más dolog, külön téma... de abba nem is folynék bele most...csak a csalás része csípte meg a figyelmem és a néminemű hasonlóság, ami miatt el kellett mondanom a véleményem...
Aki a mondandóm lényeget megérti ebből, annak örülök.... főleg ha azt látja, olvassa, érti, amit írtam, és nem azt kezdi rágni, amit MÖGÖTTE LÁTNI VÉL.....
Ha pedig valaki a helyesírásomat kezdi marcangolni, azt válaszra se fogom méltatni!!!! Ez nem bölcsész szakkör, hogy a helyesíráson menjen a csámcsogás, inkább a lényegét kéne a dolgoknak felfogni és megérteni...
Az óvódás, és gyerekes korral a viselkedést is érdemes az embernek maga mögött hagyni.... Mindenki annyira vegye magára, amennyire érzi, erről ne is kérdezzetek mert senkinek nem fogom megmondani a "mennyire nézlek hülyének" vagy a másikat....
Részemről azt hiszem most ennyi.... Hajnal fél 1 után azon is csodálkozom, hogy véleményt nyilvánítottam a témáról...
(és igen, tudom, most én leszek a beképzelt f*rok, aki mit képzel magáról és hasonlók, de az a dolog meg pont nem érdekel... a nevem mellett "ujonc" megnevezés van, mert nem szoktam fórumozni és talán valamivel kevesebb ideje játszok, mint ti.... de aki ez alapján von le emberekről következtetést, az... mindegy...)
Azt azért még ne felejtse el senki a nagy játékháborúskodásokban, hogy az accountok mögött emberek, korok, életek vannak és sokakat nem a versenyszellem hozott ide, hanem a kikapcsolódás, a játék élvezete.... és példaként az én kedvenc klántagom pl egy nyugdíjas nagymama :D (ha azt hiszitek semmi köze ennek aztán a témához, tévedtek!!!! Én leálltam már egy 12 éves nyikhajjal vitatkozni, mire felidegesítettem magam, megkérdeztem mikori születésű is....aztán magamon röhögtem, hogy vele álltam le vitatkozni...
Üdvözletem!
Zicheey
(és nem, semmi köze a náci német köszönéshez, amit szintén sokan kérdeztek) :lol:
meloo
Kapitány

#26 Hozzászólás által meloo »

Zicheey írta:Sziasztok, helló mindenki! (igen, tudok köszönni)
Csalás-Kiskapu-Multifiókozás....
Ki dönti el, mi az és mi nem?
Ki a jobb a másiknál.... De leginkább mitől válik jobbá?....(költői kérdés, ahogy a többi is, nem várok választ)
Egymást marjátok, ahogy sokan mások.... miközben azt szajkózzátok (mind), hogy nem érdekel, mit mond a másik....
De ezt máshol is észrevettem, hogy az emberek támadnak, védekeznek, miközben hajtják az igazukat, de közben megpróbálják azt mutatni, hogy nem is érdekli őket a dolog.... (én sem vagyok más, magammal kapcsolatban én sem szeretem, ha évhitet hagyok valakiben magamról, csak tudom -remélem- meddig érdemes elmenni a szemének felnyitása ügyében)....
Nos...Én aztán végképp nem teszek/tehetek igazságot, pláne nem tudok egyik oldalra sem állni, (nem is fogok, mert nem akarok)....
DE!!!!!
Most leírok valamit, amitől lehet én is "csaló" leszek valaki(knek)....
Én amikor elkezdtem játszani, egyedül voltam (már amennyire egy gyerekét egyedül nevelő, dolgozó felnőtt nő az lehet)...
Pár hónappal később lett egy párom.... egyre jobban érdekelte, mivel játszok online időnként... és megtetszett neki, ő is regisztrált.... ÁMDE!!! És itt jön a csavar! Lehet figyelni!
Írtunk az adminisztrációnak! Mindent megelőzve!
Miért? Azért mert én vidéken lakom, a párom Pesten... ha ő jön hozzánk hétvégére, akkor csak az én gépemről tud bejelentkezni.... mikor én megyek hozzá hétvégén, akkor én csak az ő gépén tudok bejelentkezni, amíg a másikunk pl a lányommal kártyázik, mesét néz...stb.... De ha ez nem lenne elég bonyolult, én Pesten dolgozom és hogy ne csak a gyerekkel hétvégente lehessünk (felnőtt emberek vagytok, nem kell részleteznem, milyen egyéb igényei vannak kettesben a fiatal pároknak), időnként heti 1-2 alkalommal munka után nála alszok (is), hozzá megyek, így hétköznap is időnként az ő lakásában az ő gépéről jelentkezek be.... JA, ki ne felejtsem, az irodámban is be szoktam jelentkezni a melóhelyemen, mert van amikor épp nem kell megmentenem a világot és a Budapesti tömegközlekedést....
Szóval mindezt jól leírtuk az adminisztrációnak, hogy ugyan, engedélyezzék már, mert komoly hátrányaink lennének, ha legalább 1-2X nem nézhetnénk fel hétvégén a saját accountunkra...
És tudjátok mi történt????
Kaptunk egy választ!!!! (Igen, vannak "csodák" és nekem eddig minden levelemre válaszoltak az adminok, arra is, amit csak poénból írtam és nem gondoltam komolyan...)
Azt írták, hogy RENDBEN! De vannak kikötéseik! Nem segíthetjük egymást, nem lehetünk szövetségesek, nem lehetünk klántársak, helyettesei egymásnak...nem küldhetünk egymásnak birtokjelentést, ecetera, ecetera.... csak levelezhetünk....
Ettől függetlenül 2X már ellenőriztek minket is multigyanúval, kaptam levelet, sürgősen magyarázzam meg, miért 2 külön account bejelentkezés volt a gépemről...válaszoltam, hogy a párom nálam volt, és engedélyezték a dolgot... és visszaírtak, hogy igen, megtalálták a levelezést tényleg megengedték, rendben van a dolog.....
MOST AKKOR!!!!
Hogy ne legyen egyszerű, nyáron összeköltözünk! Még valami! Nem lesz 2 számítógépünk, mert nem engedhetjük meg magunknak, nem tudok +1 szobát építeni a kis panellakásban a plusz asztali gépnek és +laptopot se tudok venni, örülök, ha a lánynak fel lesz újítva a szoba, meg ágyat veszünk, ablakot cserélünk, kifestünk....
Most akkor én is csaló leszek, ha a párommal 1 gépen fogunk osztozni 1 szobában?
Vagy egyikünket vagy mindkettőnket kizárnak majd a játékból, mert nincs pénzünk 2 gépre és össze is költözünk?
A közel 10 éves szakadt öreg laptopom, melynek a "torka is véres" (ahogy mondani szokták, lóg a bele-vagy vezetéke) örülök, hogy még megy, de napjai erősen korlátozottak, ha napi 3-4 szer kapcsol csak ki, az már ünnep....

Én csak azt tudom mondani, hogy sárral dobálózni lehet, de nem érdemes.... ahogy mondani szokták, aki sárral dobálózik, maga is saras lesz.... és aki ítélkezik az elítéltetik....
A csalás gyanút meg kell küldeni az adminisztrációnak, de a döntés az övék!!!!
NINCSENEK KISKAPUK!!!!
Higgyétek el, hogy minden esetet külön kivizsgálnak és egyenként döntenek az emberekről! ...ezt mi is megtapasztaltuk, mindkettőnket leellenőriztek, kérdeztek, leveleztünk!
A gyengébb játékosok leverésének problémája, etikussága más dolog, külön téma... de abba nem is folynék bele most...csak a csalás része csípte meg a figyelmem és a néminemű hasonlóság, ami miatt el kellett mondanom a véleményem...
Aki a mondandóm lényeget megérti ebből, annak örülök.... főleg ha azt látja, olvassa, érti, amit írtam, és nem azt kezdi rágni, amit MÖGÖTTE LÁTNI VÉL.....
Ha pedig valaki a helyesírásomat kezdi marcangolni, azt válaszra se fogom méltatni!!!! Ez nem bölcsész szakkör, hogy a helyesíráson menjen a csámcsogás, inkább a lényegét kéne a dolgoknak felfogni és megérteni...
Az óvódás, és gyerekes korral a viselkedést is érdemes az embernek maga mögött hagyni.... Mindenki annyira vegye magára, amennyire érzi, erről ne is kérdezzetek mert senkinek nem fogom megmondani a "mennyire nézlek hülyének" vagy a másikat....
Részemről azt hiszem most ennyi.... Hajnal fél 1 után azon is csodálkozom, hogy véleményt nyilvánítottam a témáról...
(és igen, tudom, most én leszek a beképzelt f*rok, aki mit képzel magáról és hasonlók, de az a dolog meg pont nem érdekel... a nevem mellett "ujonc" megnevezés van, mert nem szoktam fórumozni és talán valamivel kevesebb ideje játszok, mint ti.... de aki ez alapján von le emberekről következtetést, az... mindegy...)
Azt azért még ne felejtse el senki a nagy játékháborúskodásokban, hogy az accountok mögött emberek, korok, életek vannak és sokakat nem a versenyszellem hozott ide, hanem a kikapcsolódás, a játék élvezete.... és példaként az én kedvenc klántagom pl egy nyugdíjas nagymama :D (ha azt hiszitek semmi köze ennek aztán a témához, tévedtek!!!! Én leálltam már egy 12 éves nyikhajjal vitatkozni, mire felidegesítettem magam, megkérdeztem mikori születésű is....aztán magamon röhögtem, hogy vele álltam le vitatkozni...
Üdvözletem!
Zicheey
(és nem, semmi köze a náci német köszönéshez, amit szintén sokan kérdeztek) :lol:
Végre egy értelmes hozzászólás egy értelmes játékostól !!
Vére azt takarja amiről valójában szól ez a topik ........ ép ezért nyitottam !!

Kiemelnék belőle egy igen fontos dolgot ami minden játékos érdeke lenne :

" Azt írták, hogy RENDBEN! De vannak kikötéseik! Nem segíthetjük egymást, nem lehetünk szövetségesek, nem lehetünk klántársak, helyettesei egymásnak...nem küldhetünk egymásnak birtokjelentést, ecetera, ecetera.... csak levelezhetünk.... "

Ha ezt a szabályzatot valaha bevezetnék semmi gond nem lenne azzal ha valaki egy háztartásban több karakterrel rendelkezik akár egy és ugyan az az emberöl is lenne szó !!
Ez más játékokban bevett szokás és persze bevált módszer !!

Itt van az ami hiányzik a szabályzatból, sajnos ezzel élnek vissza bizonyos játékosok :oops:
Kép
mehi
Ezredes

#27 Hozzászólás által mehi »

"Csak az EGY számítógépről való TÖBB fiók HASZNÁLATA (nem csak regisztrációja) számít multifiókozásnak, melynek eredményeképpen a mellékfiókokat a rendszer automatikusan zárolja."
ezt a részt nagyon nem olvastad el meloo , ha ennyire nem fogod fel, nem tehetünk róla az már a te bajod ... 2-en játszanak külön gépről (2 db gép hogy felfogd! flowernak van 1 külön gépen , + redbaron-nak is van 1 külön gépe! ) nem lépnek fel 1-máséra ! ha ezt sem fogod fel , ideje lenne elmenni valamilyen agyturkászhoz hogy meg nézzék mi a baj abba a légüres térbe koponyádon belül
Kép
Felhasználói avatar
Zicheey
Újonc

#28 Hozzászólás által Zicheey »

mehi írta:"Csak az EGY számítógépről való TÖBB fiók HASZNÁLATA (nem csak regisztrációja) számít multifiókozásnak, melynek eredményeképpen a mellékfiókokat a rendszer automatikusan zárolja."
ezt a részt nagyon nem olvastad el meloo , ha ennyire nem fogod fel, nem tehetünk róla az már a te bajod ... 2-en játszanak külön gépről (2 db gép hogy felfogd! flowernak van 1 külön gépen , + redbaron-nak is van 1 külön gépe! ) nem lépnek fel 1-máséra ! ha ezt sem fogod fel , ideje lenne elmenni valamilyen agyturkászhoz hogy meg nézzék mi a baj abba a légüres térbe koponyádon belül
Üdvözletem!
Ha nem bánjátok, akkor ehhez nekem is lenne észrevételem!
Akkor nekem és a páromnak, ha nincs külön gépünk, akkor csalók leszünk/vagyunk? Az Adminok szerint NEM, a játékosok szerint IGEN?????
A játékosok által olvasható, ÁLTALÁNOS SZABÁLY felülírja az adminisztráció egyéni elbírálását????
EGY számítógépről való TÖBB fiók HASZNÁLATA nekünk engedélyezve lett, de még a napi levelezésünket is figyelik... szűrnek, vizsgálnak, de előre bejelentettük, engedélyt kértünk és megkaptuk!!!!
Most akkor mi van?
Most az van, hogy két ellenséges klán köpköd egymásra egy olyan dologért, amire VAN SZABÁLY, de a játékosokat nem értesítik róla, csak az érintettek tudják, akik SEGÍTSÉGET KÉRTEK tőlük, megoldást kerestek és a játékot szervezők külön szabályokkal, külön döntéssel meghatározták, mely feltételekkel veszik figyelembe a játékosok problémáit/lehetőségeit.!!!
Mert jelenleg is, annak függvényében, hol vagyunk helyileg, ugyanazt a gépet tudjuk használni csak mindketten!
Miközben 5 számítógéppel a házban valaki 5 accountot játszhat?
EZ HÜLYESÉG!!!! És egyáltalán nem igaz!
Az adminok egyenként vizsgálják a multifiók gyanúkat! Vannak szabályok, amiket mindenki ismer, olvasható.... és vannak külön szabályok!
Az adminok sem gépek! Ők is emberek! És a játékosok korrekt hozzáállásával ők is korrekten lesznek engedékenyek, vagy szigorúak!
Akik egymást csalónak neveznek, azok az adminok döntését bírálják felül, amennyiben ők már vizsgálták és döntöttek a dologról.

Az egyetlen dolog, amivel egymásra tudnak a játékosok "jogosan" "köpködni", hogy mennyire "etikusak", "gerincesek", hazugok, őszinték, stb... A "mennyire k*cs*g " valaki vitája, mely a másik megváltoztatásának vágyáról szól, miközben igazából nem is ismeritek egymást... és mindenki másképp emlékszik, mert a saját oldalukról, részinformációkkal alkotott véleményt és vádakat....

Vitatkozhattok, de nem a "csaló-nem csaló" témában, mert az teljes mértékben alaptalan!!! Csaló gyanús embereket jelenteni kell és aki annak bizonyul, azt letiltják. Ennyi! Ha kérdés van, az adminoktól lehet kérdezni, mert megválaszolják.
A csaló témát azt hiszem le is zárhatja mindenki magában... másért téphetitek egymást, de ezzel nem, mert TELJES MÉRTÉKBEN HÜLYESÉG!!!!!! Az adminok minden levelet látnak, minden bejelentkezést látnak, és higgyétek el, hogy sokkal jobban minden oldalról minden infót el tudnak olvasni, mikor vizsgálnak valakit, mint ami a tudomásotokra jut a másikról... a bejelentés alapján való vizsgálat majdnem olyan mint egy (volt) apeh vagyonosodási vizsgálat....többet fognak ők tudni, mint ti egymásról....

Leljetek egy kis békét és emésszétek meg MINDANNYIAN, hogy az adminok többet tudnak mindőtöknél egy vizsgálatot követően!!!

Szebb napot nektek!
Zicheey
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

#29 Hozzászólás által Flower »

Jó reggelt.

Örülök, hogy hozzászóltál, hátha igy a begyöpösödött agyúak is képesek más meglátásban nézni a dolgokat. Ti okosabban csináltátok, rögtön szóltatok az adminoknak. Mikor én elkezdtem játszani a magyar szerver még gyerekcipőben járt, még nem volt hűbérúr a szerveren, a fórumon nem voltak hozzászólások, nem volt kiemelve az sem hogy mi számit multizásnak, és nem tudtam azt sem hogy ezt mennyire veszik komolyan.

És arra sem gondoltam naivan, hogy egy irónikusnak szánt mondatot egyesek képesek rosszindulatúan ellenem felhasználni. Hibáztam mikor azt hittem másoknak is van humorérzékük, nem baj, tanulva a hibáimból, ezek az emberek le is vannak nálam tiltva.

Az a baj hogy ha nem magyarázkodok, akkor beismerem, ha magyarázkodok, akkor meg beismerem azzal, hogy próbálok kimosakodni.

A témához szorosabban kapcsolódva: aki csalni akar, az csalni is fog. Ezt egyetlen játékban sem lehet kiküszöbölni, mint ahogy a való életben sem. Tény, hogy mivel ketten 2 gépről általában 1 időben játszunk, hatalmas előnyt jelent. A támadásokat nem irásban kell összehangolni, és biztos, hogy ez bacca mások csőrét, hogy gyorsabban és hatékonyabban tudunk együttműködni.

Mindenesetre az adminok, már nem ismerik el a "beismerő leveleket", ha meg vki arra teszi fel az életét, hogy gépeket vásárolgat, és karaktereket alkot, hogy ezzel előnyhöz jusson, az mennyiben kevésbé korrekt, mintha vki megfélemléti a kisebb játékosokat, hogy ne merjenek fejlődni és a klánjuk és saját forrásaikat is az ő játékának előnyére forditsák? Mert ha nem adja önként akkor elveszik erővel? Nálam ezek is kimeritik az nem korrekt játékot. És még számos olyan példát tudnék felhozni, ami személy szerint az én morális szépérzékem sértik, de én nem kivánom, hogy ezeket az embereket, akik más erkölcsi mérce szerint játszanak, kizárják. Az életben is vannak olyan emberek mindenki környezetében, akik mások hátán jutnak előre, saját erejüket és befolyásukat felhasználva elnyomják a társaikat, de őket sem küldik börtönbe. Egyszóval ezzel a topikkal semmit nem fog elérni az alkotója, hiszen feketén fehéren le van irva mi számit multizásnak, a morális hibákért pedig nem adhatnak kizárást.
meloo
Kapitány

#30 Hozzászólás által meloo »

Szerintem ez elárul mindent !

Másolat egy hasonló játék szabályzatából :

Szabályok

§1) Egy játékos, egy fiók

A játékosok minden világon csak egy fiókkal játszhatnak. A fiók jelszavának kiadása minden esetben tiltott. A fiókot csak egy játékos használhatja. Különösen indokolt esetekben és a játék vezetőség előzetes engedélyével lehetőség van a fiók végleges átadására másik játékos részére.

Példák:

Egy gépről több játékos is játszhat, minden játékos csak a saját fiókjával, valamint érvényesülnek a második pontban leírt szabályok.
Tilos más fiókját kezelni, akkor is, ha annak játékosa bármely okból nem tud belépni.
Tilos más fiókjába jogosulatlanul belépni, ennek kísérlete is tiltott.
§2) Több játékos, egy internet kapcsolat

Ha kettő vagy több játékos osztozik az internet kapcsolaton, vagy számítógépen, úgy közös cselekmények esetén a két cselekmény között legalább 48 órának kell eltelnie. Tiltott továbbá a kapcsolaton osztozó játkosok között mindennemű nyersanyag megosztás, szállítás vagy bármely támogatás nyújtása (beleértve a varázslást is).

Ez a szabály az internet kapcsolat minden használójára vonatkozik, nem számít, hogy a megosztás egyszer, alkalmanként vagy rendszeresen történik. Ilyen hálózatként, vagy kapcsolat megosztásként kezelendő többek között az azonos háztartás, a közös munkahely vagy az iskola.

Az internet kapcsolat megosztását be kell jelenteni. Ezt a beállítások - internet megosztás fülnél tudod megtenni.

Ebben a játékban NINCS fiókhelyettesítés.

Példák:

"A" és "B" Játékosok munkahelyen játszanak, ott használják az azonos internetet. Mindketten meg akarják támadni a "C" játékos közeli, alacsony szintű poliszát. Ekkor életbe lép az a szabály, hogy a különböző játékosok támadása között legalább 48 órának kell eltelnie. "A" Játékos akár ötször is megtámadhatja "C" játékos városát, de ha "B" Játékos támadni akar, akkor az "A" Játékos utolsó támadásától kell számolni a 48 órát. (Támadás megérkezése a mérvadó, nem az elindítása.)
"E" és "F" játékos otthonról játszanak, ott használják a közös internetet. Mindketten nyersanyagot akarnak küldeni "G" Játékosnak, aki szövetségesük. 48 órának kell eltelnie azután, hogy "E" játékos nyersanyagai megérkeznek "G" Játékoshoz, mielőtt "F" Játékos is nyersanyagot küldhetne.
Kép
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

#31 Hozzászólás által Flower »

arcdevil wrote:
dorina seregét elraktad?
Ez meg ennek a játéknak a szabályzatában van:
1. Felhasználó – a profil (account) tulajdonosa nem adhatja át a jelszavát más Felhasználóknak, kivéve ha olyan harmadik személynek adja át aki nem a Játék Felhasználója.

nahát... pff etikus játék...

és még 1 kiragadott gondolat a játékszabályzatból:
3. Forrás átadása:
Minden egyes profilt a saját siker elérése céljából kell, hogy használjanak, és nem más Felhasználó sikeréért.
A források átadása tilos a játékosok között, melyek együtt használnak egy számítógépet, helyettesítő és akit helyettesítenek.

Tehát mikor dorina axel steve2...stbstb, nem a saját sikeréért, hanem más játékáért játszott, azért lépkedett fel vki, hogy nektek meglegyenek a frakciós pontok és az xp a hősnek, stb stb, akkor szabályt szegtetek. Szóval mielőtt elkezdesz ríni a korrekt játékért, inkább söprögess egy kicsit a saját portádon.

Azt még azért megkérdezném, hogy szerinted az, hogy a barátnőd viszi az accod, mikor te nem vagy gépközelben, az nem tisztességtelen előny azokkal szemben, akinek esetleg nincs kéznél egy géphez ültethető botprogramja, amig ő esetlegesen dolgozik, főz, mos, stbstb:D
Gondolom ezek közül mindegyik morálisan korrektnek nevezhető, hisz ezeket ti csináljátok.
meloo
Kapitány

#32 Hozzászólás által meloo »

Flower írta:

arcdevil wrote:
dorina seregét elraktad?
Ez meg ennek a játéknak a szabályzatában van:
1. Felhasználó – a profil (account) tulajdonosa nem adhatja át a jelszavát más Felhasználóknak, kivéve ha olyan harmadik személynek adja át aki nem a Játék Felhasználója.

nahát... pff etikus játék...

és még 1 kiragadott gondolat a játékszabályzatból:
3. Forrás átadása:
Minden egyes profilt a saját siker elérése céljából kell, hogy használjanak, és nem más Felhasználó sikeréért.
A források átadása tilos a játékosok között, melyek együtt használnak egy számítógépet, helyettesítő és akit helyettesítenek.

Tehát mikor dorina axel steve2...stbstb, nem a saját sikeréért, hanem más játékáért játszott, azért lépkedett fel vki, hogy nektek meglegyenek a frakciós pontok és az xp a hősnek, stb stb, akkor szabályt szegtetek. Szóval mielőtt elkezdesz ríni a korrekt játékért, inkább söprögess egy kicsit a saját portádon.

Azt még azért megkérdezném, hogy szerinted az, hogy a barátnőd viszi az accod, mikor te nem vagy gépközelben, az nem tisztességtelen előny azokkal szemben, akinek esetleg nincs kéznél egy géphez ültethető botprogramja, amig ő esetlegesen dolgozik, főz, mos, stbstb:D
Gondolom ezek közül mindegyik morálisan korrektnek nevezhető, hisz ezeket ti csináljátok.
Persze persze !
Nem hinném hogy a topik címe azt takarná hogy Flower és redbaron leleplezése !
Nem érdekel a simlis hátulról jövő szöveged :lol: nem azért van ez a topik hogy téged vagy te engem mocskolj !

Azért van ez Topik hogy olyan szabályok legyenek amivel te és a hozzád hasonlók ne tudjanak vissza élni a kiskapukkal !!!

Te akarod épp nekem osztani az eszet ??
Tegyek fel én is olyan példákat amiket te követtél el más játékosokkal szemben mert két karakter irányítasz egyszerre ?
Szerinted van ennek értelme ?
Nincs kedvem személyeskedni veled, hisz teszek rá már elég régen hogy mit és hogyan csinálsz....... már rég nem eröl szol ez a topik ha nem vetted volna észre !!!

Szabályzat kel ide amivel nem túdol vissza élni, és nem csak te hanem más sem.....ugyan úgy vonatkozzon rám is mint mindenkire.....
Ugy hogy örülnék neki ha nem pakolnád tele a topik-ot semmit mondó szöveggel, valószínű hogy senki nem kíváncsi a sárdobálásodra......max jót nevetnek rajta :lol:

Nem az a célom hogy téged az az a két karidat bannolják .......megérthetnéd már végre hogy te már annyira nem érdekelsz hogy már ezt ragozni sincs kedvem.......tégy bármit teszek rá :lol:

Remélem felfogtad végre miért van a topik......
de ha akarod teszek fel én is példákat amit ellenem és még jopár játékos ellen követtél el.....de ahoz nyitni kel új topik-ot mert sajnos egy év után se eleje se vége nem volna......

De ismétlem nem a köpködésednek lett nyitva ez a hej !!!
Kép
Manwe
Újonc

#33 Hozzászólás által Manwe »

Zicheey írta:
mehi írta:"Csak az EGY számítógépről való TÖBB fiók HASZNÁLATA (nem csak regisztrációja) számít multifiókozásnak, melynek eredményeképpen a mellékfiókokat a rendszer automatikusan zárolja."
Üdvözletem!
Ha nem bánjátok, akkor ehhez nekem is lenne észrevételem!
Akkor nekem és a páromnak, ha nincs külön gépünk, akkor csalók leszünk/vagyunk? Az Adminok szerint NEM, a játékosok szerint IGEN?????
A játékosok által olvasható, ÁLTALÁNOS SZABÁLY felülírja az adminisztráció egyéni elbírálását????
EGY számítógépről való TÖBB fiók HASZNÁLATA nekünk engedélyezve lett, de még a napi levelezésünket is figyelik... szűrnek, vizsgálnak, de előre bejelentettük, engedélyt kértünk és megkaptuk!!!!
Most akkor mi van?
Most az van, hogy két ellenséges klán köpköd egymásra egy olyan dologért, amire VAN SZABÁLY, de a játékosokat nem értesítik róla, csak az érintettek tudják, akik SEGÍTSÉGET KÉRTEK tőlük, megoldást kerestek és a játékot szervezők külön szabályokkal, külön döntéssel meghatározták, mely feltételekkel veszik figyelembe a játékosok problémáit/lehetőségeit.!!!
Mert jelenleg is, annak függvényében, hol vagyunk helyileg, ugyanazt a gépet tudjuk használni csak mindketten!

Miközben 5 számítógéppel a házban valaki 5 accountot játszhat?
EZ HÜLYESÉG!!!! És egyáltalán nem igaz!
Az adminok egyenként vizsgálják a multifiók gyanúkat! Vannak szabályok, amiket mindenki ismer, olvasható.... és vannak külön szabályok!
Az adminok sem gépek! Ők is emberek! És a játékosok korrekt hozzáállásával ők is korrekten lesznek engedékenyek, vagy szigorúak!
Akik egymást csalónak neveznek, azok az adminok döntését bírálják felül, amennyiben ők már vizsgálták és döntöttek a dologról.

Az egyetlen dolog, amivel egymásra tudnak a játékosok "jogosan" "köpködni", hogy mennyire "etikusak", "gerincesek", hazugok, őszinték, stb... A "mennyire k*cs*g " valaki vitája, mely a másik megváltoztatásának vágyáról szól, miközben igazából nem is ismeritek egymást... és mindenki másképp emlékszik, mert a saját oldalukról, részinformációkkal alkotott véleményt és vádakat....

Vitatkozhattok, de nem a "csaló-nem csaló" témában, mert az teljes mértékben alaptalan!!! Csaló gyanús embereket jelenteni kell és aki annak bizonyul, azt letiltják. Ennyi! Ha kérdés van, az adminoktól lehet kérdezni, mert megválaszolják.
A csaló témát azt hiszem le is zárhatja mindenki magában... másért téphetitek egymást, de ezzel nem, mert TELJES MÉRTÉKBEN HÜLYESÉG!!!!!! Az adminok minden levelet látnak, minden bejelentkezést látnak, és higgyétek el, hogy sokkal jobban minden oldalról minden infót el tudnak olvasni, mikor vizsgálnak valakit, mint ami a tudomásotokra jut a másikról... a bejelentés alapján való vizsgálat majdnem olyan mint egy (volt) apeh vagyonosodási vizsgálat....többet fognak ők tudni, mint ti egymásról....

Leljetek egy kis békét és emésszétek meg MINDANNYIAN, hogy az adminok többet tudnak mindőtöknél egy vizsgálatot követően!!!

Szebb napot nektek!
Zicheey

Mond meg nekik Kincsem :D
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

#34 Hozzászólás által Flower »

VAN SZABÁLYZATA A JÁTÉKNAK!!!

http://mlgame.hu/eula

Tessék itt van egy szép hosszadalmas alapszabályzat... amit el lehet olvasni. Ha ez a szabályzat megfelel rajtad kivül 1millió embernek a világon, akkor a hiba valószinűleg a te készülékedben van. Vagy van 1 millió birka, és 1 istenkomplexusú emberke akinek saját szabályrendszert kellene alkotniuk?

Irj az adminoknak hogy változtassák meg az egész játékot, hogy neked megfeleljen. Sőt rögtön a játékfejlesztőket keresd meg ez ügyben hogy azonnal irjanak új programot a te testreszabott igényeidnek megfelelőt. Rögtön adjanak is új nevet a játéknak: meloolands.
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

#35 Hozzászólás által Flower »

Persze persze !
Nem hinném hogy a topik címe azt takarná hogy Flower és redbaron leleplezése !
Nem érdekel a simlis hátulról jövő szöveged :lol: nem azért van ez a topik hogy téged vagy te engem mocskolj !

Azért van ez Topik hogy olyan szabályok legyenek amivel te és a hozzád hasonlók ne tudjanak vissza élni a kiskapukkal !!!

Te akarod épp nekem osztani az eszet ??
Tegyek fel én is olyan példákat amiket te követtél el más játékosokkal szemben mert két karakter irányítasz egyszerre ?
Szerinted van ennek értelme ?
Nincs kedvem személyeskedni veled, hisz teszek rá már elég régen hogy mit és hogyan csinálsz....... már rég nem eröl szol ez a topik ha nem vetted volna észre !!!

Szabályzat kel ide amivel nem túdol vissza élni, és nem csak te hanem más sem.....ugyan úgy vonatkozzon rám is mint mindenkire.....
Ugy hogy örülnék neki ha nem pakolnád tele a topik-ot semmit mondó szöveggel, valószínű hogy senki nem kíváncsi a sárdobálásodra......max jót nevetnek rajta :lol:

Nem az a célom hogy téged az az a két karidat bannolják .......megérthetnéd már végre hogy te már annyira nem érdekelsz hogy már ezt ragozni sincs kedvem.......tégy bármit teszek rá :lol:

Remélem felfogtad végre miért van a topik......
de ha akarod teszek fel én is példákat amit ellenem és még jopár játékos ellen követtél el.....de ahoz nyitni kel új topik-ot mert sajnos egy év után se eleje se vége nem volna......

De ismétlem nem a köpködésednek lett nyitva ez a hej !!!

Az én topikom sem amit te offoltál szét és te kezdtél személyeskedni meg köpködni, de mihelyt visszanyal a fagyi máris nem tetszik a rendszer.
Nem !!!
A javaslat jó !!!
De inkább egészítsük ki teljesre a petíciót !
Azonnali hatájal minden indoklás nélkül a játék tulajdoni jogát és minden nemű irányitását kérjük átruházni Flower nevű játékosra és ez által redbaron nevű játékosra is mivel egy és ugyanaz a személyről van szó !
Továbbá azonnal minden játékos felhasználói nevét és jelszavát átadni számara mivel ezt szereti a legjobban !!!
Indoklás :
Mivel munkanélküli és így akár napi 20 órát is tud gépnél lenni, sokkal jobban tudná a szervert irányítani és a hatalmat egyszerűbben át tudná venni !!

útó irat :
Véleménye szerint a jelenlegi vezetés mit képzel magáról hogy az ö kis világát próbálja irányítani és egyáltalán beleszólni a szerver dolgaiba.......ez felháborító !!!
Hisz ö már rég itt van és már mindent meg tehet büntetés nélkül, amit már számtalanszor tapasztalhatott a szerver játékos közössége
nehogy már neki mondja meg mit tegyen a játék tulajdonosa.......ez felháborító már nagyon számára !!!
Azt nem veszed észre, hogy ha bárki más nyitja ezt a topikot, talán te is egy normális választ adtál volna, de annyira a megszállottam vagy hogy az már beteges. És nem rajtam röhög a szerver. Bár téged is talán inkább lesajnálni tudnak csak.

Tényleg nekem van szükségem arra, hogy ugyan figyelmeztessenek már, ha az az 1 db aranybányám 500 helyett 700at termel vagy éppen 300at. És vedd már észre hogy melyikünk akar nagyobb dolgot a játéktól? Én aki egyszerűen csak egy olyan bejegyzést szeretnék a frissitésekről mint amit már tavaly adtak 1x, vagy te aki egy teljesen új játékot akarsz, új szabályzattal?
meloo
Kapitány

#36 Hozzászólás által meloo »

bal bal bal mint mindig
Inkább már nem írok hozzá semmit az az a Fower/redbaron megnyilvánulásához ........
írj amit akarsz.....
Aki majd veszi a fáradságot és végig olvassa az le is vonhatja a tanulságot belöle !!
Még hogy új játékot akarok lol..... bár neked új lenne az biztos ezzel a szabályzattal mert nem tudnál CSALNI ....és akkor fórduna kocka igaz :lol:

Mindegy is jó játékot !
Kép
mehi
Ezredes

#37 Hozzászólás által mehi »

már kész vicc vagy gyerek , a legnagyobb csaló akar ilyent rendszert behozni ? te hogy játszanál ??? nevetséges vagy ... , tudod csak ezt bírod mondani "bla bla bla " mert igazunk van :)
nem bírod felfogni hogy nekünk van igazunk és gyerekes módon próbálod még magadnak is meg magyarázni hogy neked van igazad... :lol:
Kép
meloo
Kapitány

#38 Hozzászólás által meloo »

mehi írta:már kész vicc vagy gyerek , a legnagyobb csaló akar ilyent rendszert behozni ? te hogy játszanál ??? nevetséges vagy ... , tudod csak ezt bírod mondani "bla bla bla " mert igazunk van :)
nem bírod felfogni hogy nekünk van igazunk és gyerekes módon próbálod még magadnak is meg magyarázni hogy neked van igazad... :lol:
Kedves mehi

Legyél szíves akkor ide felsorolni hogy én mivel is csalok !!
ide majd megkérlek rá hogy ez után írd meg az illetékeseknek is ....... kíváncsi vagyok hogy én is kapok-e bant mint egyesek !!

Másrészt ok nélkül nem vádaskodom mit ahogy épp te most azt teszed velem !!!
Én flower / redbaron nevű játékost vádolom ezzel, amit meg is tudok indokolni és ha kel több játékossal alá is tudok támasztani !!!

Tudomásom szerint téged mehi nem vádollak semmivel, hisz okom se lenne rá..... ha van rá okom arra indokot is tudok írni nem úgy mint te..
egy vádaskodásra illik okot és indokot is írni !!!
Max ezt a hozzászólást annak lehet elkönyvelni hogy félsz flower/redbaron nevű játékostól és így próbálsz neki benyalni ami már megszokott stílus elég régen tinálatok !!!

Ez egy vélemény részemről, ha tetszik ha nem........ az én szemembe amit művelnek az CSALÁS bárhogy is próbál másra terelni a szót és másokra dobálni a sarat.....!!!

Szerencse a szerencsétlenségben most már ez nem csak az én véleményem :lol:
mivel elég sokan olvassák a fórumot így már kaptam néhány privát üzenetet .......

" Ha belekezdtél meloo most már ne hagyd abba, teljesen igazad van.
Én is szívesen hozzá szolnék a témához de mint sokan mások félek a megtorlástól "

Na akkor lehet vitázni és indokokkal alá támasztani az állításokat :lol:
Én állok elébe itt is és az Admin-ok előtt is ugyan úgy !!

De ahogy látom nehéz megérteni hogy miről is szól ez a topik :shock:
lehet nyitok egy új topik-ot akkor ahol ez lesz a téma......
Kép
Felhasználói avatar
Zicheey
Újonc

#39 Hozzászólás által Zicheey »

Sziasztok!
Van egy szuper ötletem!
Ne szóljatok többet egymáshoz :lol:
Mindenki írja meg szíve bánatát az adminoknak, ők jól kivizsgálnak mindenkit és ha ezek a tajték hullámú viharos érzelmek mögött valaki tényleg bűnős, azt letiltják.
Szerintem ennyi a történet....
Akik egy házban, 1 gépről játszanak, nincs 48 óra várakozás a két belépés közt, de ahogy én és Manwe nem segíthetjük egymást, úgy nem is támadhatjuk ugyanazt a játékost, nem lehetünk szövetségesek és nem romolhatunk együtt, még egy nyamvadt talált akna birtokjelentését se küldhetjük el egymásnak, mert EZEK ITT IS MIND TILTOTTAK, VIZSGÁLJÁK, NÉZIK...
Ha pl én és Manwe ugyanazt a játékost támadnánk, azt max akkor tehetnénk, ha mindkettőnket megtámadott volna közvetlen előtte, máskülönben nem, de még ezt is meg kéne indokolnunk az adminoknak, máskülönben segítségnek számítana és ezért tiltanának... ugyanis semmivel sem segíthetünk egymásnak, ahogy egymás harcába se avatkozhatunk bele közvetlenül.... szerintem max 3 játékos nevét hallottam tőle, akikkel tudom, hogy jóban van, de ilyen szinten nem foglalkozunk egymás játékosokkal való kapcsolataival....
Itt vannak ezekre szabályok...
Azt meg hogy ki lép vagy nem lép be a másik helyett, teljes mértékben kiszűrhetetlen lenne, hisz senki nem állhat a szobában mások felett, hogy ki írja be, ez teljesen kivédhetetlen.... most belegondolva én se tudom a páromét :lol: .... de "vadidegenek" vagy szövetségesek is be tudnak lépni a pajtásuk accountjába egy iskolába, munkahelyen internetkávézóban...stb... ezek lehetősége végtelen és kiszűrhetetlen, akár van rá szabály, akár nincs.... ezen talán kár is idegeskedni, ha ilyen levél az adminhoz jut és beigazolódik biztosra, azt letiltják, mert ez is szabály itt is....
meloo
Kapitány

#40 Hozzászólás által meloo »

Zicheey írta:Sziasztok!
Van egy szuper ötletem!
Ne szóljatok többet egymáshoz :lol:
Mindenki írja meg szíve bánatát az adminoknak, ők jól kivizsgálnak mindenkit és ha ezek a tajték hullámú viharos érzelmek mögött valaki tényleg bűnős, azt letiltják.
Szerintem ennyi a történet....
Akik egy házban, 1 gépről játszanak, nincs 48 óra várakozás a két belépés közt, de ahogy én és Manwe nem segíthetjük egymást, úgy nem is támadhatjuk ugyanazt a játékost, nem lehetünk szövetségesek és nem romolhatunk együtt, még egy nyamvadt talált akna birtokjelentését se küldhetjük el egymásnak, mert EZEK ITT IS MIND TILTOTTAK, VIZSGÁLJÁK, NÉZIK...
Ha pl én és Manwe ugyanazt a játékost támadnánk, azt max akkor tehetnénk, ha mindkettőnket megtámadott volna közvetlen előtte, máskülönben nem, de még ezt is meg kéne indokolnunk az adminoknak, máskülönben segítségnek számítana és ezért tiltanának... ugyanis semmivel sem segíthetünk egymásnak, ahogy egymás harcába se avatkozhatunk bele közvetlenül.... szerintem max 3 játékos nevét hallottam tőle, akikkel tudom, hogy jóban van, de ilyen szinten nem foglalkozunk egymás játékosokkal való kapcsolataival....
Itt vannak ezekre szabályok...
Azt meg hogy ki lép vagy nem lép be a másik helyett, teljes mértékben kiszűrhetetlen lenne, hisz senki nem állhat a szobában mások felett, hogy ki írja be, ez teljesen kivédhetetlen.... most belegondolva én se tudom a páromét :lol: .... de "vadidegenek" vagy szövetségesek is be tudnak lépni a pajtásuk accountjába egy iskolába, munkahelyen internetkávézóban...stb... ezek lehetősége végtelen és kiszűrhetetlen, akár van rá szabály, akár nincs.... ezen talán kár is idegeskedni, ha ilyen levél az adminhoz jut és beigazolódik biztosra, azt letiltják, mert ez is szabály itt is....
Ezzel a topik-al pont ezt szeretném elérni amit le írtál és amit te rád szabott ki egyénileg az admin-ok !
Ez a baj látod hogy ez a szabály amit te megkaptál azt más nem !!!!
És nincs sehova ez lefektetve / ki írva / feltüntetve !!!

Más játékosra ez mért nem vonatkozik csak terád ???

flower / redbaron -nak mért lehet és neked mért nem ??
Nekik mért lehet azonos időben egy játékost támadni ???
Nekik lehet egy klánba lenni neked mért nem ?......nézz utána most is egy klánba van a két karakter !!!
Ők lehetnek egymás helyettese .... akkor te/ti mért is nem ??......olvas vissza ők írták le hogy egymás helyettese !!!
Vajon ha te/ti nem védhetitek egymást .....ők mért tehetik !!!
Soroljam még ??

folwer / redbaron egy karakterként kel kezelni már nagyon régen hisz együtt mennek támadni játékosokat.....
egy karakter és kétszer annyi lehetőség játékon belül !

Ugyan mi is ez ha nem vissza élés más játékosokkal szemben ???
Kép
Smile64
Haladó

#41 Hozzászólás által Smile64 »

Nem tudom, ez mennyire számít hivatalosnak, de le van írva.

http://mlgame.hu/wiki/Wiki.jsp?page=Rule

"Ha ketten játszanak 1 számítógépről, akkor köteles:
1.A játékpostáról „Más tárgy” témájú írásos üzenetet küldeni az adminisztrációnak arról, hogy ketten játszanak és közölve mindkettőjük loginját.
2.Az Önök játékhősei nem keresztezhetik egymást. Tilos az együttműködés: a klánba való belépés, közös támadás, segítség, kereskedés, a kémek és látnokok beszámolóinak átküldése, a Külső birtokról szóló információ közlése a térkép segítségével, stb. Az egy és ugyanarra a birtokra vonatkozó napi támadási limitje közösnek számít, azaz együttesen két fiókról nem haladhatja meg a 2 támadást."
meloo
Kapitány

#42 Hozzászólás által meloo »

Smile64 írta:Nem tudom, ez mennyire számít hivatalosnak, de le van írva.

http://mlgame.hu/wiki/Wiki.jsp?page=Rule

"Ha ketten játszanak 1 számítógépről, akkor köteles:
1.A játékpostáról „Más tárgy” témájú írásos üzenetet küldeni az adminisztrációnak arról, hogy ketten játszanak és közölve mindkettőjük loginját.
2.Az Önök játékhősei nem keresztezhetik egymást. Tilos az együttműködés: a klánba való belépés, közös támadás, segítség, kereskedés, a kémek és látnokok beszámolóinak átküldése, a Külső birtokról szóló információ közlése a térkép segítségével, stb. Az egy és ugyanarra a birtokra vonatkozó napi támadási limitje közösnek számít, azaz együttesen két fiókról nem haladhatja meg a 2 támadást."
Én erre rá kérdeztem néhány hónapla az Admin-tol és egy tömör egyszerű válasz érkezett rá :shock:

kb így szólt :
Amennyiben egy háztartásban és internet kapcsolaton két karakter létezik de külön álló gépen van használva akkor semmien külön szabály nem vonatkozik rá !
Támadhatnak együtt és bármiben együtt működhetnek !

Hát itt a kis kapu ugye amiről szól ez a topik " ha külön álló gépen van " akkor bármit megtehetnek !
Ezáltal a felhozott szabályzat értelmét veszti !
HISZ EGYMÁS MELLÉ RAKOM A KÉT GÉPET és azt csinálok amit akarok két karakterrel.......
így bármien nyomást lehet gyakorolni egy játékosra két karakterrel !!
Mi ez a nem előnyt szerezni más játékos szembe ??

Na ezen kéne változtatni egy kicsit .
Kép
Smile64
Haladó

#43 Hozzászólás által Smile64 »

Az egy más kérdés. Természetesen ha két gép van, és két karakter, akkor elég nehéz megmondani, hogy a másik gépen is én vagyok, vagy a feleségem/gyerekem/kutyám/stb. Ez szerintem is úgy hangzik, mint egy felhívás keringőre. Csak ugye az előbb azt mondtad, hogy

"Ez a baj látod hogy ez a szabály amit te megkaptál azt más nem !!!!
És nincs sehova ez lefektetve / ki írva / feltüntetve !!!"

Erre reagáltam, hogy de igen, le van írva, ugyanígy bárki más is kérheti, hogy egy gépről többen játszhassanak. De ez egy másik szála a történetnek.
Vihar666
Újonc

#44 Hozzászólás által Vihar666 »

Sziasztok!

Figyelem! Figyelem!
Különösen hosszú hozzászólás következik! - egyben úgy gondolom részemről az utolsó.

Véleményem - elég sommás, de az élet már csak ilyen - ennek a felvetésnek meloo monomániáján (ti. hogy Flowert és redbaront tiltsák ki a My Landsból tök mindegy hogy miért, de máris és azonnal és véglegesen, mert csak) kívül egy deka értelme nincs.

Indokaim:
Alapelv, csak olyan szabályokat szabad hozni, amiket be is tudsz tartatni és képes vagy azok megsértőit szankcionálni.

1 - IP címes azonosítás és az alapján történő tiltás nem működik.
Példa - a valós életből.
Van egy húgom, neki három gyermek és egy férje. Mind a három gyermek egyetemre jár - ez mainapság fejenként egy laptopot is jelent! A legkisebb - ő is elmúlt 20 éves - Németországban tanul, dolgozik és lakik, a két idősebb a fővárosban bérel lakást, a húgomék pedig valahol Pest mellett laknak.
Ennek a legkisebb gyermeknek a tandíjában benne van az egyetemi hálózaton keresztül a korlátlan net hozzáférés, a munkahelyi csomagban amit kap, szintén benne van az ottani hálózaton keresztül a korlátlan net hozzáférés, és - a munkabéréből a tandíj és a megélhetés mellett arra is futja, hogy a lakásában is legyen net. Ami érdekes, ez három különböző német internet szolgáltatót jelent az ő esetében. E mellett még, haza is szokott jönni és a pesti bérelt- és a húgomék saját lakásában is van neki is net hozzáférése - ez is két szolgáltató. Azaz a húgom gyermeke öt legális és különböző - még egyszer hangsúlyozom öt legális és különböző! - IP címmel rendelkezik, amit egy laptopról, mint öt eltérő WIFI kapcsolatot használ.
Akkor ha ő játszik - adott esetben mind az öt helyről, öt eltérő IP címről, persze nem egy időben - akkor ő csaló? Ha igen akkor mi alapján?

2 - Kommunikációs előny ha egymás mellet élsz, ülsz és úgy támadsz valaki(k)re - nem igazán az.

Nem tudom meglep-e valakit ha írok ide pár nevet: mobil telefon, vezetékes telefon, Skype, Mumble, TeamSpeak, Ventrilo.

Miben különbözik az egymás mellett ülés és úgy kommunikálás attól, hogy megbeszélem a húgom gyermekeivel, (egy Németországban, egy Pesten, egy valahol Pest mellett, épp otthon, én meg az ország másik végén - azaz négy lakásban, jó messze egymástól) ma iccaka 23:52-kor ébresztő, - csöngenek a mobilok - felkelünk, felrakunk egy-egy fejhallgatót és az előbb említett kommunikációs programok bármelyikén megbeszéljük, hogy "Támadás a 20-40-13 koordinátán lévő Sóstó ellen, ti két rombolással én egy rombolással és egy birtokfoglalással, ki ilyen, ki olyan összetételű sereggel! Időzítés 01:15:23-ra!" Aztán végig kommunikáljuk az egész támadás sorozatot, mondjuk reggel négyig - ha bírjuk.
Ez egy klánon, baráti társaságon belül is simán megtehető, (annyi kell hozzá, hogy hajlandóak legyenek éjjel felkelni) legyen az egyik tagja Battonyán, a másik Nemesmedvesen, a harmadik Záhonyban, a negyedik meg Gelejen. Szóval akkor mi is itt a "csalás" és milyen valós - és meg nem engedhető - előnyt jelent ehhez képest, ha együtt él valaki valakivel és két gépről két fiókkal, és ugyanúgy egy időben játszanak?

És a legfontosabb - milyen eszközzel tudja a My Lands adminisztrátor / tulajdonos csapata ellenőrizni, tiltani, megakadályozni és leginkább szankcionálni az előbb általam felvázolt, akár családon, akár klánon belüli együttműködést? És még egy kérdés - miért is tenné ezt a My Lands gárdája?

Persze el lehet azt játszani, - csak minek, ez nekem nem megélhetés, hanem játék - hogy veszek négy gépet, úgy kötök szerződést az internet szolgáltatómmal, hogy titkosítja az IP-met és azt nem adja ki, csak bűnügyi nyomozás és ügyészi-, bírói felhatalmazás esetén, vagy bedugom egy fake IP-t generáló anonim proxy mögé a gépeket, és mind a négy játékos én vagyok. Úgy vélem, ezekkel a lehetőségekkel a tulajdonosok is, lévén számítógépes szakemberek, tisztába vannak és végeztek egy számítást - úgy hívják hogy kockázatelemzés - arról mekkora annak a veszélye hogy egy ilyen szitu miatt valós bevételkiesésük lesz. Nekem a szabályokból az jön le - ezt a kockázatot jóval kisebbnek ítélték ahhoz képest, ami akkor érhetné őket, ha én és a húgom három gyermeke, vagy az United Heros, Brutal, Unforgiven, Hunters, valamint az összes szerver erősebb és komolyabban együttműködő klánjainak többsége, hisz ne feledjük, egy szabály az általános és nem csak a magyar nyelvű világra korlátozódik!- nem játszana. Meg még valami, annak a kiszűrése, hogy a Dortmundból feljelentkező Nünüke162 játékos vajon kinek a rokona Magyarországon - ha egyáltalán vannak magyar rokonai - és használ-e ő és / vagy a klánja ingyenes kommunikációs szoftvert az egyeztetésre, messze meghaladja a My Lands fejlesztőinek a lehetőségét. És mivel ők nem monomániásak, nem is igen foglalkoznak ezzel, emiatt nincs is a szabályokban ilyenről szó.
Szerintem.

Amit meg Zicheey leírt, arról meg azt gondolom, ott elég nagynak gondolták a valós bevételkiesés kockázatát - ráadásul azt a szituációt viszonylag egyszerű ellenőrizni és szankcionálni is - ahhoz, hogy olyan erős szabályokkal vegyék körül, mint amit már leírtatok.

További jó játékot - és szabaduljatok meg a káros monomániáktól, az mindenkinek jót tesz. Ha egyedül nem megy, nyugodtan lehet szakemberhez fordulni, nem szégyen az, hisz a kétoldali, öt lebenyre kiterjedt tüdőgyulladásodat sem tudod magadnak meggyógyítani és legjobb sebész is mással veteti ki a daganatos bal veséjét.

Üdv,
Vihar
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 1 Vihar666-kor.
Bexi
Újonc

#45 Hozzászólás által Bexi »

meloo írta:bal bal bal mint mindig
Inkább már nem írok hozzá semmit az az a Fower/redbaron megnyilvánulásához ........
írj amit akarsz.....
Aki majd veszi a fáradságot és végig olvassa az le is vonhatja a tanulságot belöle !!
Még hogy új játékot akarok lol..... bár neked új lenne az biztos ezzel a szabályzattal mert nem tudnál CSALNI ....és akkor fórduna kocka igaz :lol:

Mindegy is jó játékot !
Végigolvastam, és levontam a "tanulságot belöle" meloo nem vagy 100-as.
meloo
Kapitány

#46 Hozzászólás által meloo »

Nahát nem is olyan rossz témát hoztam fel igaz :lol:
Legalább történik valami végre fórumon :mrgreen:

Először is itt véletlenül sem az a célom hogy flower / redbaron vagy bárki ki legyen tiltva mert csalást követ el,
mivel a jelenlegi szabályzat szerint nem is követnek el csalást :idea:

Hanem a cél az hogy legyen egy olyan szabályzat ami igenis működik már nagyon régen más játékokban és szervereken,
nem egy új dolgot kérek mert én meloo vagyok és az istent akarom játszani !!
Nem volna szabad elfeledni azt a tényt hogy itt nem csak játékról van szó hanem pénzöl is,
és ugye ahol pénz is dominál ott a hatalom vagy is elő jön !

Nem vagyok normális ? :lol:
Igen valószínű igazad is van mert szembe merek fordulni egy olyan játékossal aki jóformán már az egész szervert a kezében tartja,
aki kénye kedve szerint fenyegeti és ural olyan dolgokat amit nem tehetne meg ha lenne szabályzat !
Igen mert ki merem nyitni a számat egy olyan ember ellen aki a te/ti pénzeteket viszi el olyan eszközök használatával ami máshol nem megengedett.
Nem tudom valaki észre vette már hogy aki ki szeretne állni itt mellette az mind klántársa ?
érdekes nem ?
Most én is hívjam ide a társaimat hogy álljanak ki mellettem ? nem ezt nem fogom megtenni mert nekem nincs szükségem védelemre hisz tudom hogy igazam van :lol:
Nem egy hete vagyok itt hanem egy éve, és látom hogy kilopják a pénzt a zsebetekből, úgy mint a játékosok zsebéből és a szerver zsebéből is !

Másrészt hogy valamivel tisztában legyetek !
Nekem már kárt nem tudnak okozni max jönnek rombolni......de jöhet nyugodtan......
se időm se kedvem nincs már játszani ezek után...
Inkább talán azért irkálok még ide hogy valaki észre vegye valójában mi is megy a szerveren,
és más játékosok akik igen is szeretnének tisztességesen részt venni azoknak meg is legyen rá a lehetőség !

Meg kel érteni végre azt hogy nem az a baj ha valakinek családon belül több karija van,
hanem azt kéne megérteni hogy ezzel ne tudjon vissza élni más játékosokkal szemben !!!
És igen is erre van lehetőség !!!
Nem volna szabad azt megengedni hogy egy háztartáson belül lévő több karakterrel meg lehessen támadni egy másik játékost...... hisz akárhogyan is ragozzuk ez előny szerzés másokkal szemben !!!
Márpedig a kis kapu ott van :
egy számító gépen használt két karakter nem támadhat meg más játékosokat együtt egy időben .......
de ha egy háztartásban két gép van és külön van a karakter akkor már igen.....
ez ilyen egyszerű ..... amit igen könnyű meg is oldani
És ezzel élnek vissza bizonyos emberek.......
Kép
meloo
Kapitány

#47 Hozzászólás által meloo »

http://kepfeltoltes.hu/140322/red_flowe ... es.hu_.jpg

Tessék erről beszéltem.......
mi ez ha nem csalás ???

NO KOMENT
Kép
mehi
Ezredes

#48 Hozzászólás által mehi »

most az összes támadást is mutasd meg róla !:D
mert nem csak annyi megy rá :D
habár hiába megy a támadás rá , mert fél a gyerek elrakja a seregét :lol:
Kép
Felhasználói avatar
CNorris
Újonc

#49 Hozzászólás által CNorris »

Lehet, hogy nem teljesen idepasszol a kérdésem, de nem tudjátok hol lehet olcsón túrazoknit kapni? :lol: :lol: :roll: :D
Sas vagyok, nem madár! :-)
mehi
Ezredes

#50 Hozzászólás által mehi »

olcsó ? hát Kínai tökéletes minőségű árú cikkeikből válogass :lol:
Kép
Felhasználói avatar
CNorris
Újonc

#51 Hozzászólás által CNorris »

:idea: :mrgreen:
mehi írta:olcsó ? hát Kínai tökéletes minőségű árú cikkeikből válogass :lol:
meloo
Kapitány

#52 Hozzászólás által meloo »

mehi írta:most az összes támadást is mutasd meg róla !:D
mert nem csak annyi megy rá :D
habár hiába megy a támadás rá , mert fél a gyerek elrakja a seregét :lol:
Ezzel csak saját magadat minősíted le.....be bújsz egy csaló szoknyája alá...... :lol:

Mért nem lehet vajon becsülettel játszani mint pl. : riddik, kuszi, és sok másik klán társad ?
Te pl. mért tudsz becsülettel játszani ?

Csalók mögé bújni se szép dolog......de addig jár a korsó a kútra míg .........

Bár a másik része legalább gépnél kel hogy legyen éjel nappal :lol:
se családi élet
se pihenés
se dolgozoni semmit...... :lol:

Isten nem ver bottal :lol:
a gép mellet öregszik meg és remélem évekig csak játszani fog......majd aztán gondolkodik hogy menyi mindenről lemaradt az életben :lol:
Bár lehet neki jó így mivel nagy rá az esély hogy csak így tud érvényesülni :lol: a való életben meg egy nagy nulla aki a szociális-segélyen tengődik :lol:

Na hajrá hagy legyen min szórakoznom :lol: :lol: :lol:

Na meg ugye ha ilyen emberek nem volnának akik nyomják a lóvét a játékba akkor én se tudnék pénzt kivenni belőle :lol:
minden rosszban van valami jó is
Kép
mehi
Ezredes

#53 Hozzászólás által mehi »

Agyi kapacitásod meg van ... O.o

tudod összebeszélés lehet ... mikorra menjen a támadás és kire, lehet ez skype , TS , telefon vagy valós életben
amikor másik játékban volt klán tali 3 napos , abból 2 nap lazulás 1 nap meg kemény kockulás , és az is csalás mi:D amikor 27-en nyomtunk 1 nettről ?:D és ment a megbeszélés kire mikor hogyan támadjunk :D mikorra kéne időzíteni :lol: ebbe nincs semmi csalás szerintem :) ha ezt nem fogod fel arról mi nem tehetünk... ez csak téged minősít ! hogy értetlen és még éretlen kis "gyerek" módján már sírsz hogy igazad legyen , ha nem akkor meg az ujjadat szívód a sarokba!
részemről szerintem ez az utolsó hogy ide hozzá szóltam
Kép
meloo
Kapitány

#54 Hozzászólás által meloo »

mehi írta:Agyi kapacitásod meg van ... O.o

tudod összebeszélés lehet ... mikorra menjen a támadás és kire, lehet ez skype , TS , telefon vagy valós életben
amikor másik játékban volt klán tali 3 napos , abból 2 nap lazulás 1 nap meg kemény kockulás , és az is csalás mi:D amikor 27-en nyomtunk 1 nettről ?:D és ment a megbeszélés kire mikor hogyan támadjunk :D mikorra kéne időzíteni :lol: ebbe nincs semmi csalás szerintem :) ha ezt nem fogod fel arról mi nem tehetünk... ez csak téged minősít ! hogy értetlen és még éretlen kis "gyerek" módján már sírsz hogy igazad legyen , ha nem akkor meg az ujjadat szívód a sarokba!
részemről szerintem ez az utolsó hogy ide hozzá szóltam
Agyi kapacitás ??? :lol:

Javaslom tanulj meg előbb olvasni !! majd aztán írni értelmes emberi módon :mrgreen:
Meny vissza a fórum elejére és lás csodát 8-) a saját szavával írja le hogy multizgat..... :P
Akkor kinek is rossz az agya ??

Jobb is ha nem írsz ide :lol: nem IQ gyengélkedőknek lett nyitva a topik :lol:
Kép
Felhasználói avatar
CNorris
Újonc

#55 Hozzászólás által CNorris »

Jajaj! nem szeretnék igazán belefolyni ebbe az aranyos kis vitába,de a nemrégen felhozott "becsülettel" játszók között is van kakukktojás csak úgy teljesen mellékesen szeretném megjegyezni.... :geek: :roll:
meloo
Kapitány

#56 Hozzászólás által meloo »

CNorris írta:Jajaj! nem szeretnék igazán belefolyni ebbe az aranyos kis vitába,de a nemrégen felhozott "becsülettel" játszók között is van kakukktojás csak úgy teljesen mellékesen szeretném megjegyezni.... :geek: :roll:
:lol:
Na igen 8-)
Több mint egy év játékkal a hátam mögött bátran kimerem jelenteni hogy itt a multizás megengedett bizonyos kiskapuk segítségével :ugeek:

Ám nem vitázok hisz nincs kivel :lol:
amíg flower/redbaron finom nyalókákat osztogat az ovisoknak addig felesleges is vitába szálni ......

Apropó 27 fős klán találkozó :lol:
aszta mindenki munkanélküli / senkinek nincs családja ? mindenki pont akkor ért rá :lol:
vagy lehet a szoci segélyt egyszerre kapták meg :lol:
Annyira jókat tudok nevetni az ilyen embereken hogy az nem igaz..... na már csak ezért is érdemes tovább játszani...
gyerekes semmit mondó szövegek.......

Hajrá IQ bajnokok :lol:

Na de aki tud olvasni és érdekli a téma az letudja vonni amit le kel :P

Nézzétek meg Flower nénit :
https://www.facebook.com/judit.csoma.56/photos

Mikor lehetett utoljára napon :lol: ? de még szoli-ra se telik szegénynek :lol:
kivan sápadva a sok játéktól és a vitamin hiánytól........ :lol:
szegény kezdem sajnálni....... :lol:
Kép
Válasz küldése