Szerver

Ha valamit nem ért, kérdését itt teheti fel és a többi játékos segít Önnek.

Minden itt létrehozott témanév a "?" jellel kell, hogy végződjön, különben egy hibásan fogalmazott vagy téves fejezetbe helyezett témaként lesz jelölve.
Üzenet
Szerző
kumbwol
Újonc

Szerver

#1 Hozzászólás által kumbwol »

Hali, lehet játszani másik országok szerverén is a saját felhasználómmal? Azért kérdezem ezt, mert nem szeretnék újat kezdeni, és újra eljutni odáig, hogy mehessek frakció háborús szerverre.
mehi
Ezredes

Re: Szerver

#2 Hozzászólás által mehi »

Szia. nem lehet !
Kép
kumbwol
Újonc

#3 Hozzászólás által kumbwol »

És azt lehet tudni hogy az FI az közös vagy nem? Úgy értem, hogy aki esetleg felhasznál 1000FI-t orosz szerveren, abból mondjuk 25FI a magyar szerverekre kerül?
mehi
Ezredes

#4 Hozzászólás által mehi »

nem :)
ha arra a szervered fizeted be akkor azon a szerveren van !:)

Páran elkezdtünk játszani angol szerveren :) hát ... még a Magyar szerveren lévő 1. emberke rang listán nem lenne benne az első 120 emberbe :D
meg hát kicsit előbb kezdték azt a szervert de amilyen harcokat láttam ott :O hát kicsit beletörödtem hogy amitt mi itt sikeres harcnak hívunk , náluk ezt kiröhögnék :D
Kép
kumbwol
Újonc

#5 Hozzászólás által kumbwol »

Pontosítom a kérdésemet, mert nem erre irányult. Szóval úgy van-e, hogy mondjuk az angol szerveren átlagosan több FI van egy romban mint itt, mert itt kevesebb befizetés történik, mint az angol szerveren.
mehi
Ezredes

#6 Hozzászólás által mehi »

Szóval ... ha az angol szerveren van felhasználód ... van ott előfizetésed , akkor kiveszed onnan a FI-t paypal-ra majd paypal-os befizetésel berakod ide , ezt lehet !:)
Kép
Válasz küldése