Szerver
Szerver
Hali, lehet játszani másik országok szerverén is a saját felhasználómmal? Azért kérdezem ezt, mert nem szeretnék újat kezdeni, és újra eljutni odáig, hogy mehessek frakció háborús szerverre.
Re: Szerver
És azt lehet tudni hogy az FI az közös vagy nem? Úgy értem, hogy aki esetleg felhasznál 1000FI-t orosz szerveren, abból mondjuk 25FI a magyar szerverekre kerül?
nem
ha arra a szervered fizeted be akkor azon a szerveren van !:)
Páran elkezdtünk játszani angol szerveren
hát ... még a Magyar szerveren lévő 1. emberke rang listán nem lenne benne az első 120 emberbe 
meg hát kicsit előbb kezdték azt a szervert de amilyen harcokat láttam ott :O hát kicsit beletörödtem hogy amitt mi itt sikeres harcnak hívunk , náluk ezt kiröhögnék

ha arra a szervered fizeted be akkor azon a szerveren van !:)
Páran elkezdtünk játszani angol szerveren

meg hát kicsit előbb kezdték azt a szervert de amilyen harcokat láttam ott :O hát kicsit beletörödtem hogy amitt mi itt sikeres harcnak hívunk , náluk ezt kiröhögnék

Pontosítom a kérdésemet, mert nem erre irányult. Szóval úgy van-e, hogy mondjuk az angol szerveren átlagosan több FI van egy romban mint itt, mert itt kevesebb befizetés történik, mint az angol szerveren.
Szóval ... ha az angol szerveren van felhasználód ... van ott előfizetésed , akkor kiveszed onnan a FI-t paypal-ra majd paypal-os befizetésel berakod ide , ezt lehet !:)