My Lands: black gem hunting (MyLands) - böngésző-alapú többfelhasználói online játék (MMOG). Műfaja - a valós idejű katonai-gazdasági stratégia, fantasy.
#

Egy olyan korban, amikor a sötétek és a világosak békésen éltek egymás mellett, egy eddig egyetlen faj számára se ismert hatalom forrásra találtak rá: a Fekete igazgyöngyre.

A hatalmi egyensúly felborult, és mindenki megpróbálta saját kezébe venni a kitermelés irányítását. A nagy birodalom összeomlott, és kitört a belső háború. Városának lakói Önt választották uralkodójukká és korlátlan hatalommal ruházták fel. Hozzon létre új városokat, tanulmányozza a tudományokat, foglalkozzon az épületek építésével és javításával, képezze a csapatokat, fogadjon fel hősöket, kereskedjen a piacon, vizsgálja meg a vidéket, hogy rátaláljon ismeretlen ókori civilizáció elhagyatott településeire: romokra, Bányákra, Sós Tavakra, Kőbányákra, Tárnákra, Aranybányákra, győzze le a szörnyetegeket, fossza meg a többi játékost külső birtokaiktól, kémkedjen a többi játékos után, küzdjön meg a szomszéd városokkal településeikért , rombolja szét az ellenséges épületeket és állítsa helyre a sajátjait, az ellenséggel szembeni ellenállás érdekében egyesüljön más kormányzókkal és ne feledje, hogy a törékeny béke mindig jobb, mint a véres háború.
A játékban van egy varázslatos erőforrás a Fekete igazgyöngy, amely pénzért vehető meg, valamint megtalálható a játékban: elvehető a szörnyektől a romokban, kitermelhető a repülő szigeteken található Sós Tavakban, valamint megvehető az árverésen játékaranyért. Fekete igazgyönggyel a játékban bármelyik Prémium szolgáltatás vagy Előfizetés megrendelhető, engedheti meg magának, hogy a Fekete igazgyöngy valódi pénzzé váljon.

Kormányozzon okosan és vezesse népét a fellendülés felé! Regisztrálni>>>
Hasznos tanács az Interface kapcsán: A játék beállításai lehetővé teszik, hogy teljes képernyő üzemmódot használjon. Viszont a teljes képernyő üzemmódban a billentyűzet nem működik, tehát lehetetlen a levélírás vagy számok bevitele.
Ennek az üzemmódnak alternatívaként – helyezze a kurzort a címsorba és nyomja meg az F11- szintén teljes képernyő üzemmód fog működni a legtöbb főbb böngészőben és a billentyűzet sem lesz kikapcsolva.

Add new attachment

Only authorized users are allowed to upload new attachments.

List of attachments

Kind Attachment Name Size Version Date Modified Author Change note
jpg
mis2.jpg 32.1 kB 1 30-Oct-2012 14:40 Administrator
jpg
null.jpg 21.2 kB 1 28-May-2010 12:51 Administrator
png
t_s.png 74.4 kB 2 28-May-2010 13:06 Administrator
« This page (revision-89) was last changed on 07-Dec-2016 14:04 by Administrator