We congratulate player Adamalol upon the annihilation of Arch-Ruin and winning 22616 Black Gems!
Looking forward to reading the Story about the great feat!
Congratulations to player Adamalol!
Re: Congratulations to player Adamalol!
Már éjszaka volt, mikor kutatóim kutatóim egy eddig még sosem látott méretű romot találtak.
Rögtön elindultam egy közelebbi birtokomra, hogy minnél hamarabb le tudjam szedni a romot, közben kémeket küldtem, hogy megnézzem mekkora sereggel állok szemben.
Sajnos a mágia ködbe burkolta az ellenséges sereg pontos méretét, de azt látták kémeim, hogy szörnyhős is van a sereggel.
A közelebbi birtokba érkezve rögtön indultam is a romra, hogy minnél hamarabb odaérjek.
Gyors és bátor haditervnek köszönhetően sikerült elsöprő győzelmet aratnom a szörnysereg felett.
Hazatérve hatalmas ünnepség következett.
Rögtön elindultam egy közelebbi birtokomra, hogy minnél hamarabb le tudjam szedni a romot, közben kémeket küldtem, hogy megnézzem mekkora sereggel állok szemben.
Sajnos a mágia ködbe burkolta az ellenséges sereg pontos méretét, de azt látták kémeim, hogy szörnyhős is van a sereggel.
A közelebbi birtokba érkezve rögtön indultam is a romra, hogy minnél hamarabb odaérjek.
Gyors és bátor haditervnek köszönhetően sikerült elsöprő győzelmet aratnom a szörnysereg felett.
Hazatérve hatalmas ünnepség következett.
Re: Congratulations to player Adamalol!
Congratulations, but the story is too short to receive the reward. Rewrite the story to try again.