7-es főrom legyőzése.

Itt csak azok hozhatnak létre témákat, akik a Főromok megsemmisítésének történetét írják le!
Üzenet
Szerző
Muchaco
Újonc

7-es főrom legyőzése.

#1 Hozzászólás által Muchaco »

7-es Főrom legyőzése.

Délután értem haza,beléptem a játékba és megláttam hogy a kutatom egy 7-es romot talált.Alig akartam hinni a szememnek,azt hittem csak megviccelt a szemem.Mikor a térképen is megláttam rájöttem ez tényleg valóság, rögtön szóltam a szövetségesemnek Bogesznak. Neki is szüksége volt a 7-es rom legyőzésére a feladatok teljesítése miatt.Így kétség sem merült fel hogy ketten megyünk a Főromra.
Gyorsan kémkedtem hogy milyen és mekkora seregre lehet számítani a szörnyeknél a csatában.
Névtelen.jpg
Mikor már tisztában voltunk a ránk váró szörny sereggel rögtön számoltam mekkora sereggel kell ellenük menni hogy győzedelmeskedjünk.
Névtelen 1.jpg
Ezután már csak szinkronizálnunk kellett egymás seregét hogy együtt tudjunk támadásba.
Névtelen2.jpg
Névtelen3.jpg
Innentől megindítottuk a támadást a szörnyek ellen.Nagyon hosszú időnek tűnt mire oda értek a seregeink.De közben figyeltünk nem előz be minket valamelyik szomszéd vagy ellenség,aki esetleg ugyan úgy rátalált a Főromra mint mi.
Névtelen4.jpg
Névtelen5.jpg
Névtelen6.jpg
Mikor végre becsapódtak a seregeink megláttuk erőfeszítéseink gyümölcsét a rengeteg gyöngyöt amit a jutalmul fosztottunk.
Nehéz és mégis szép csata volt a szörnyek serege ellen.Így seregünk fényes győzelem után nagy ünneplést tartott.
Csatolmányok
Névtelen6.jpg
mohabbatman
Haladó

Re: 7-es főrom legyőzése.

#2 Hozzászólás által mohabbatman »

Congratulations!
The rewards are waiting for you on the server.
Válasz küldése