2017 áprilisa hideg tavaszi reggel.
A seregek úton, fáradtak folyamatos harcok dúlnak a királyságokat megszálló szörnyek és ellenséges uralkodok ellen. Nehéz idők csata csatát követ. Kilátástalan küzdelem és a rabolt kincs is épp csak arra elég, hogy a hadsereg zsoldját fedezzék
A felderítők fáradhatatlanul mennek, hogy a szörnyek búvóhelyet megtalálják és hírt hozzanak a seregeknek
Kürtszó harsan!
Ami egy hazatért felderítő érkezését jelzi
Sietve bebocsájtást is kér, hogy jelentést tegyen:
-Fenség egy rettenetes szörny had szállta meg a szomszédos királyságok egyikét! Ilyet nem minden nap látni!
A náluk levő kincsek is nagyobbak a szokásosnál!
-Nézve a jelentést megdöbbentem ilyet csak régi krónikákban láttam
A hír egy hetes romról szolt!
Mi tevő legyek? Nagy a baj, ha valamelyik másik uralkodó ráakad oda a sok kincs amit a szörnyek felhalmoztak és a sereg úton!!
Késlekedni nem lehet mivel a kémeim jelentése alapján a szörnyeknél levő kincs nagysága rengeteg!
Ráadásul réges-régi krónikákban láttam az ilyen főromokat jobban védik ebben nem volt hős csak a szörnyek sokasága és mivel ilyen óvatlan volt az ellenség a seregemnek jóval könnyebb dolga lesz!!!
Úgy határoztam futárokat indítok az úton lévő seregeknek forduljanak, mert nagy vész fenyeget
Mentek is a futárok, gyors lovakkal és miután megkapták a csatába tartó csapatok a hírt fordultak is hazafelé
A jósok és a haditanács segítséget kellett kérnem, mert ez nagy szörny sereglet nagyobb sereget kívánt a szokásosnál és utasítottam az udvari látnokokat folyamatosan figyeljék, a szörnyek búvóhelyet nem e indít támadást valamelyik ellenséges uralkodó a rengeteg benne rejlő kincs miatt!!!
Fortuna velem volt, így a búvóhely rejtve maradt jelentették a látnokok
Amikor hazatértek a csapatok a döntés megszületett indulhat a sereg.
Lassan telt az idő
A látnokoktól folyamatosan jelentést kértem, amelyek szerencsére folyamatosan jók voltak:
más seregek nem indultak csatába belezőve az enyémeket így elérték a szörnyek búvóhelyét és megkezdődött a csata, aminek kimenetele nem volt kérdéses, hiszen bőven elég sereg ment az útra!
Győztünk! Jött a hír és kis idő múlva rengeteg zsákmányolt fekete igaz gyönggyel megrakottan tért haza a sereg, így birodalmam pénzügyi gondjai jó darabig megoldódtak.
A hősöm új fegyvereket kaphat így az ellenség jobban retteghet azután
coolness vs hetes rom
coolness vs hetes rom
A hozzászólást 13 alkalommal szerkesztették, utoljára 1 coolness-kor.
-
- Újonc
Re: coolness vs hetes rom
We congratulate you upon the annihilation of Arch-Ruin on 13.04.17.
Thank you for your story, the reward will be issued as soon as possible.
Thank you for your story, the reward will be issued as soon as possible.