coolness vs hetes rom

Itt csak azok hozhatnak létre témákat, akik a Főromok megsemmisítésének történetét írják le!
Üzenet
Szerző
coolness
Újonc

coolness vs hetes rom

#1 Hozzászólás által coolness »

2017 áprilisa hideg tavaszi reggel.

A seregek úton, fáradtak folyamatos harcok dúlnak a királyságokat megszálló szörnyek és ellenséges uralkodok ellen. Nehéz idők csata csatát követ. Kilátástalan küzdelem és a rabolt kincs is épp csak arra elég, hogy a hadsereg zsoldját fedezzék

A felderítők fáradhatatlanul mennek, hogy a szörnyek búvóhelyet megtalálják és hírt hozzanak a seregeknek
Kürtszó harsan!
Ami egy hazatért felderítő érkezését jelzi
Sietve bebocsájtást is kér, hogy jelentést tegyen:
-Fenség egy rettenetes szörny had szállta meg a szomszédos királyságok egyikét! Ilyet nem minden nap látni!
A náluk levő kincsek is nagyobbak a szokásosnál!
királyság 2.png

jelentés.png

-Nézve a jelentést megdöbbentem ilyet csak régi krónikákban láttam
A hír egy hetes romról szolt!
kém.png
Mi tevő legyek? Nagy a baj, ha valamelyik másik uralkodó ráakad oda a sok kincs amit a szörnyek felhalmoztak és a sereg úton!!
Késlekedni nem lehet mivel a kémeim jelentése alapján a szörnyeknél levő kincs nagysága rengeteg!
Ráadásul réges-régi krónikákban láttam az ilyen főromokat jobban védik ebben nem volt hős csak a szörnyek sokasága és mivel ilyen óvatlan volt az ellenség a seregemnek jóval könnyebb dolga lesz!!!

Úgy határoztam futárokat indítok az úton lévő seregeknek forduljanak, mert nagy vész fenyeget
Mentek is a futárok, gyors lovakkal és miután megkapták a csatába tartó csapatok a hírt fordultak is hazafelé
A jósok és a haditanács segítséget kellett kérnem, mert ez nagy szörny sereglet nagyobb sereget kívánt a szokásosnál és utasítottam az udvari látnokokat folyamatosan figyeljék, a szörnyek búvóhelyet nem e indít támadást valamelyik ellenséges uralkodó a rengeteg benne rejlő kincs miatt!!!
Fortuna velem volt, így a búvóhely rejtve maradt jelentették a látnokok
Amikor hazatértek a csapatok a döntés megszületett indulhat a sereg.

Lassan telt az idő
A látnokoktól folyamatosan jelentést kértem, amelyek szerencsére folyamatosan jók voltak:
látnok.png

más seregek nem indultak csatába belezőve az enyémeket így elérték a szörnyek búvóhelyét és megkezdődött a csata, aminek kimenetele nem volt kérdéses, hiszen bőven elég sereg ment az útra!
Győztünk! Jött a hír és kis idő múlva rengeteg zsákmányolt fekete igaz gyönggyel megrakottan tért haza a sereg, így birodalmam pénzügyi gondjai jó darabig megoldódtak.
kocsmahir.png
A hősöm új fegyvereket kaphat így az ellenség jobban retteghet azután
A hozzászólást 13 alkalommal szerkesztették, utoljára 1 coolness-kor.
petitesirene22
Újonc

Re: coolness vs hetes rom

#2 Hozzászólás által petitesirene22 »

We congratulate you upon the annihilation of Arch-Ruin on 13.04.17.
Thank you for your story, the reward will be issued as soon as possible.
Válasz küldése