Miért is kéne 6*?

Mielőtt létrehoz egy témát, bizonyosodjon meg arról, hogy az Ön ötletét még nem ajánlotta fel senki más. Ehhez használja a fórum keresőrendszerét az Ajánlatok és Ötletek fejezetben.
Az itt feltüntetett üzenetek közül azok, amelyek nem tartalmaznak hasznos és logikus információt, figyelmeztetés nélkül törölve lesznek.
Üzenet
Szerző
xHerculesx
Újonc

Miért is kéne 6*?

#1 Hozzászólás által xHerculesx »

Sziasztok!

Sokat gondolkoztam ezen a 6* dolgon! Én igaz kicsi vagyok (4*-os),nem azért,mert most kezdtem,hanem nincs hely és lehetőség a fejlődésre,de látom mi megy a térképen! 2-3 klán nagy játékosa uralja a térkép 3/4 részét,a többi játékos beszorul a maradék helyre! Ez nem állapot így! Sokan inkább abbahagyják,mintsem támadó felületet adjon friss 5*-os játékosként a "nagyoknak"!
Szerintem pár dolgot megoldana az új szint bevezetése! Ugyanis annyira eluralkodott a területi harc,hogy sok játékos nem tud és már nem is akar 5*-os lenni!
Javaslatom a következő lenne:
1. vezessék be a 6*-os rangot (mondjuk 1 milliárdos haderőtől)
2. vezessenek be új szintű romokat (4-es egységekkel ,több nyersivel és golddal),ezzel megoldható lenne ,hogy ne uraljon 1 játékos 49-50 királyságot csak azért,hogy mindennap legyen elég zsoldja!
3. frakciózásért csak 6*-os rangon kapjanak jutalmat,de az értékesebb legyen (pl nem 4-es ereklye a 250 millás frakcióért,hanem 5-ös és olyan sóstavat,amit más nem foglalhat el)
Ezzel segíthetnék és egyben ösztönözhetnék a játékosokat a fejlődésre!
Hiraken
Újonc

Re: Miért is kéne 6*?

#2 Hozzászólás által Hiraken »

Én is azt tapasztalom, hogy a játékban nagy lett a szakadék, 5* és 5*-os játékos között. A régi játékosok, olyan erőfölénnyel rendelkeznek, amit egy friss 5* játékos nem tud behozni azalatt az idő alatt, amíg védelmet biztosít neki a rendszer. Ezt több okból sem tudja megtenni:
-1:) Nincs területe ahová mehetne, hogy fejlődjön (Ez a legnagyobb probléma!!!) A top játékosok és klánok a seregük eltartása érdekében hatalmas üres területeket birtokolnak, és nem látják biztosítottnak a seregeik számára szükséges zsold előteremtését, ha osztozniuk kell a területen.
- 2:)A frakciópontok miatt a nagyoknak azonnal áldozatokká válnak
Az új játékosok amikor átlátják ezt a dolgot, nem áldoznak se pénzt se időt a játékra tovább, mert kilátástalannak vélik a felzárkózást a nagyok mellé, inkább abbahagyják, még mielőtt pénzt adnának bármiért. (Már azért sem, hogy a tanulmányokat kiváltsák.)
Kevés a játékos a szerveren, és ez a játék drágulásához vezetett szerintem...Kevesebb a több Fi-s rom, Kevesebb a Sóstó, 7-es rom, drága a licit, drágábbak az ereklyék, és az ereklyék amit a játék jutalmul ad a feladatokra, az sok esetben használhatatlan kacat. :(
-A 6* szint bevezetése szerintem is megoldás lehet
-Azokat a területeket, ahol több játékos található 1*-tól 5*-ig, és aktív a játék van a területen, előnyösebb helyzetbe hozni, több rom, több külső birtok ( Sóstó, Grál) ...ezzel is arra ösztönözni a nagy játékosokat, hogy megérje nekik, a szomszédságukban megtűrni a többi játékost.
- Azokat a területeket, ahol viszont nagyon kevés játékos van, valamilyen formában korlátozni...pl annak arányában beadni az 5-ös, 6-os romokat, értékesebb külső birtokokat, ahány 5*-os városa található a királyságban.
Válasz küldése