klán mentor kel

Ha valamit nem ért, kérdését itt teheti fel és a többi játékos segít Önnek.

Minden itt létrehozott témanév a "?" jellel kell, hogy végződjön, különben egy hibásan fogalmazott vagy téves fejezetbe helyezett témaként lesz jelölve.
Üzenet
Szerző
TthNorbert6
Újonc

klán mentor kel

#1 Hozzászólás által TthNorbert6 »

sziasztok uj játékos vagyok egy ével ezelöt játszotam régi akomat el felejtetem mi volt stb 5 csilagos voltam elég erös játékos

voltam mentor .volt hösöm ugye 5 csilagtol elég erös seregem ami szinte verhetetlen volt amikor még a szero meg nyilt szinte akkor voltam itt elég játék tapasztalatal rendelkezem ma keztem ujra más szeron akkartam mert amikor én játsztam már akkor is voltak erös ellenfeleim pár csatát magam mögöt hagytam már de igy iylen 1 év halaszás uán lehetetlen be hozni a lemaradást
voltam top 1 klánba ott votlam a brutál klánba is akik elég hiresek voltak most ne mtudom h azok e amit szeretnék :

klánt keresek mind1 milyen a kutato gyorsitásraa kel mert ha jol emlékszem ad a egyesület is +ba ha anyira ki van fejlesztve
szoval oylan kel aminek már jo nagy

2 ha kel tanitvány akkor én lehetek mert a régi akomal ne mtom mi let el felejtetem a jelszot felhasználot emailt igy most fb vel regiztráltam

Üdv norbi itt irjatok ha érdekel
Válasz küldése