Csak egy ötlet,
Az 1. szintű játékosok megkapják az Ősök védelmét. Ez a sereg nagyon erős, de szerintem felesleges. A 1. szintű többi játékos nem igazán támad, inkább igyekszik fejlődni. Nagyobb játékos meg úgy sem tud rátámadni. A szörnyek támadásai sem jelentősek.
Ősök védelme szintű sereg, inkább a 5.-os szintre lépéskor kéne. Ott elég nagy különbségek lehetnek, ráadásul egy frissen 5.-ös szintre lépett játékosnak igen nagy problémát jelent mondjuk egy 5.-ös szörny hős és serege, aki még ráadásul rendszeresen (2-4 naponként) támadja.
Ősök védelme - nem lenne jobb, ha...?
- magyarsaman
- Újonc
Re: Ősök védelme - nem lenne jobb, ha...?
Sehol nincs leírva, hogy át kell venni a jutalmat egyből.
5ös szintre is van jutalom, mégpedig a nevét most nem tudom, de galamb jel. (hadsereg 90%-a nem vesz részt csatában) Ezzel a top játékosok ellen nem érsz sokat, de mégis elég nagy segítség. Aki eléri a Hűbérúr rangot annak érdemes addig tartania a seregjutalmakat, hogy hirtelen ugorjon seregben is, mert ha ellenfél 10% harcol csak akkor van esély a győzelemre a kisebbeknek is. Illetve Templom, kapuzárás, rejtekhelyet meg kell hamar tanulni, hogy használni is lehet 
ha jól tudom a jutalom 1 hónapig van.

ha jól tudom a jutalom 1 hónapig van.
Valóban szinte semmi értelme a hősök védelme egy kezdőnél !
mivel a kicsik egymást nem piszkálják a nagyok meg nem tudnak ütni.....
Viszont 5-csilgnál se sok értelme lenne az ösöknek
mivel aki már egy éve játszik annak óriási serege van és így ha 10-szer annyi ősök védené a várat akkor is kevés lenne
Monopol játék ez a kicsikkel szemben
igen is ki kel mondani hogy a kicsiknek semmi eséj a nagyokkal szemben, max 1% -ék a 100-ból de még azt is megkérdőjelezem......
mivel a kicsik egymást nem piszkálják a nagyok meg nem tudnak ütni.....
Viszont 5-csilgnál se sok értelme lenne az ösöknek

mivel aki már egy éve játszik annak óriási serege van és így ha 10-szer annyi ősök védené a várat akkor is kevés lenne

Monopol játék ez a kicsikkel szemben
igen is ki kel mondani hogy a kicsiknek semmi eséj a nagyokkal szemben, max 1% -ék a 100-ból de még azt is megkérdőjelezem......