Ingyenes játék

Mi nem tetszik Önnek vagy mi kelt kellemetlen érzést a játékban
Lezárt
Üzenet
Szerző
Johnyehl
Újonc

Ingyenes játék

#1 Hozzászólás által Johnyehl »

Sziasztok
Problémám az, hogy ezt a játékot is ingyenesnek hirdetik, de olyan feladatokat kérnek amihez gyöngyöket kell rendelni. Megint a rendelések nélkül nem működik a játék. Nekem ebből is elegem van.
Felhasználói avatar
Dominica
Kapitány
Helyszín: Magyarország

Re: Ingyenes játék

#2 Hozzászólás által Dominica »

Ingyen játszhatsz vele, csak elbukod a küldetéseket az elején, ennyi. :) Meg később még párat. De egy idő után aranyért licitálhatsz majd FI-t szóval egy kevéshez hozzá is tudsz jutni. Illetve a romokban is van FI, amit szerezhetsz, mákkal meg találhatsz Sós Tavakat is a játék végébb felében, ami sok FI-t hozhat ha meg tudod tartani.
Egy gép akkor nem tekinthető gépnek többé, ha elkezd félni a halálától.
Isten
Kapitány

#3 Hozzászólás által Isten »

könyörgöm ne csináljatok már úgy mintha vége lenne mindennek ha nem sikerült az a küldetés ami adja a sisakot:) Amikor hősötök elsz tudtok majd venni rá cuccot a kereskedőnél vagy szerezni a romokban, és egyikhez se kell rendelni, türelem kell semmi más. De jó magyar szokás szerint csak a sírás megy. Amúgy meg mondjon már nekem valaki 1 olyan komolyabb online játékot amiben pénz nélkül lehet csak játszani és nem jut semmilyen előnyhöz aki fizet, szerintem nincs ilyen, a szervereket fent kell tudni tartani, így mindig minden játékban lesznek fizetős opciók. Inkább örülnétek hogy ez egy olyan játék ahol lehet pénzért vehető cuccot pénz nélkül is szerezni...
Felhasználói avatar
LadyShilla
Kapitány

#4 Hozzászólás által LadyShilla »

Hát most bárki bármit mond, itt minden sűrűn megpróbálják a pénzt kivarázsolni a zsebedből. Ennél nagyobb rablójátékot még nem láttam a neten pedig elég sokat láttam. Most például egyből három fizetős határidős questet kaptam. Kétszáz gyöngyös tarifákkal. Szóval akárhogy is ez egyáltalán nem tetszik. :twisted:
Lady Shilla
Isten
Kapitány

#5 Hozzászólás által Isten »

és mit vesztessz vele ha nem csinálod meg?:) Szinte semmit, a sisakot esetleg, de azt meg majd meg tudod szerezni a romokból, inkább az a baj hogy mindenki fontosnak érzi hogy ne bukja el azt az egy questet:) Én emg azt mondom, hogy a FI-t inkább szedjétek össze a főépületre, mert az sokat jelent. Az ereklyéket emg majd megveszitek vagy kiütitek a romokból:)
Felhasználói avatar
LadyShilla
Kapitány

#6 Hozzászólás által LadyShilla »

Isten írta:és mit vesztessz vele ha nem csinálod meg?:) Szinte semmit, a sisakot esetleg, de azt meg majd meg tudod szerezni a romokból, inkább az a baj hogy mindenki fontosnak érzi hogy ne bukja el azt az egy questet:) Én emg azt mondom, hogy a FI-t inkább szedjétek össze a főépületre, mert az sokat jelent. Az ereklyéket emg majd megveszitek vagy kiütitek a romokból:)
Hát most nem tudok haladni sehova mert kapitány lettem ameddig ellátok sehol ellenfél. Nem támadhatom az 1. szintű romokat amiket felfedeztem, nem tudom megfizetni a kettes szintűeket. Hát nem túl szép kilátások. Ha kinyíratom a nagy nehezen összegereblyézett seregem felét akkor visszaminősítenek de akkor meg még az egyes szintű ellenfelekkel se bírok. Szóval azt hiszem én most fogom abbahagyni.
Lady Shilla
mehi
Ezredes

#7 Hozzászólás által mehi »

annyit bírsz csinálni hogy csapkodod a 2. szintűeket :D elhiheted nekem is nehéz volt ilyeneket csinálnom , mikor már a 5-6 2. szintűromot vertem le akkor vettem észre hogy nemes lettem :O 3. szintű romokra rá hajtotam 1-ig barátomal le is vertük , ha nagyon jól akarod csinálni 1-2 emberel össze fogsz és nekik is jó lesz ! :) ergo kevesebb egység hal meg , és a napi nyersanyag megmarad :) annyi bajom történt csak hogy vissza estem a támadás után kapitányá :D de más nem nagyon történt :)
Kép
Felhasználói avatar
Dominica
Kapitány

#8 Hozzászólás által Dominica »

Na igen, a bányász-szerverben ez számomra is bosszantó. Csak a szintedre támadhatsz = dögunalom. De egyelőre nincs harci szerver (talán nem is lesz), szóval még eljátszogatok. De ha hónapokon keresztül csak romokat kell fosztogatni azt tuti nem csinálom hosszabb távon én sem :lol: :lol:
mehi
Ezredes

#9 Hozzászólás által mehi »

Dominica ha nagyon unatkozol találtam 1 jó kis romot ! :D segít nekem leverni !!! :)
fele nyersit át is küldtöm neked amitt én szerzek majd !! :D
http://kepfeltoltes.hu/view/121209/Romo ... es.hu_.jpg
Kép
Felhasználói avatar
Tamenund
Újonc

#10 Hozzászólás által Tamenund »

Sziasztok! Jó rég óta játszom már, sok sok játékot kipróbáltam, de ilyen zsarnoki szerót most látok először! LadyShillának teljesen igazat adok! Micsoda dolog, hogy heti szinten elkérnek egy pár cipő árát, csak azért, hogy lépést tarthass a pénzesebbjeivel?? És itt nem csupán a sisakról van szó, mint azt Isten állította. Alig hogy befizetem az egyik feladatra a FI vásárlást, mire rányomom, hogy ok, két másik fizetős ugrik be! Szinte napi szinten költöm el az 50-100 FI-t! Semmilyen szerver üzemeltetése nem kerül ennyibe! Szerintem nagyon rövid életü lesz a játék, ha ez így marad. (Csak hogy megsúgjam, más My Lands szerókon még a felébe sem kerülnek a feladatok és egy tizede ennyi a FI-höz kötött!!!) Talán ideje volna picit fontolóra venniük az adminoknak, hogy a ritka dénár, vagy a sürü garas-e a jobb, még mielőtt el nem fogy az érdeklődés a játék iránt. Üdv mindenkinek: Tamenund.
Felhasználói avatar
Dominica
Kapitány

#11 Hozzászólás által Dominica »

Nááh, ezek olyan kevesen vannak, hogy nem is küldök rá katonákat, csak hordárokkal megyek azok is elhozzák tőlük a nyersit. Egyébként is....ilyen mérhetetlen FI mennyiségért tuti mérné rájuk támadni :mrgreen:

Egyébként PhotoShop vagy PaintShop? :lol:

Hatos romra tudtommal 4 vagy 5-ös rang alatt rá sem találhatnál :lol:
Felhasználói avatar
Dominica
Kapitány

#12 Hozzászólás által Dominica »

Tamenund írta:Sziasztok! Jó rég óta játszom már, sok sok játékot kipróbáltam, de ilyen zsarnoki szerót most látok először! LadyShillának teljesen igazat adok! Micsoda dolog, hogy heti szinten elkérnek egy pár cipő árát, csak azért, hogy lépést tarthass a pénzesebbjeivel?? És itt nem csupán a sisakról van szó, mint azt Isten állította. Alig hogy befizetem az egyik feladatra a FI vásárlást, mire rányomom, hogy ok, két másik fizetős ugrik be! Szinte napi szinten költöm el az 50-100 FI-t! Semmilyen szerver üzemeltetése nem kerül ennyibe! Szerintem nagyon rövid életü lesz a játék, ha ez így marad. (Csak hogy megsúgjam, más My Lands szerókon még a felébe sem kerülnek a feladatok és egy tizede ennyi a FI-höz kötött!!!) Talán ideje volna picit fontolóra venniük az adminoknak, hogy a ritka dénár, vagy a sürü garas-e a jobb, még mielőtt el nem fogy az érdeklődés a játék iránt. Üdv mindenkinek: Tamenund.
Szia!

Én is válogattam, mikor az FI-s küldetések közül lehetett válogatni. Pl. van olyan ami romok helyét adja meg. Nos, ha van rá sereged, hogy romokat fossz, akkor az FI amibe kerül a küldi kb. 80%-ban vissza is jön belőlük illetve rengeteg nyersanyag, amiből az aukción vettem újabb 150 FI-t 2 nap alatt.
Drága játék? Eléggé az :lol: Egy előfizetősbe viszont Mo-on túl kevesen kezdenének bele, még ha nagyon jó játék is lenne. Úgyhogy minden játék azzal indít, hogy ingyenes aztán mégsem az. Ez a bevett szokás sajnos, a világunk jelenleg a hazugságra alapoz, ezen nem kell meglepődni. Mondjuk szomorkodni, azt lehet. :roll:
mehi
Ezredes

#13 Hozzászólás által mehi »

Dominica írta:Nááh, ezek olyan kevesen vannak, hogy nem is küldök rá katonákat, csak hordárokkal megyek azok is elhozzák tőlük a nyersit. Egyébként is....ilyen mérhetetlen FI mennyiségért tuti mérné rájuk támadni :mrgreen:

nem kell el hinni ... :) de adok koordinátákaz hozzá ha kell és nézd meg saját szemel ! :) inkább elküldtem a jelentést :) mielőtt ilyeneket állítasz ! :)
Kép
Isten
Kapitány

#14 Hozzászólás által Isten »

én egy fillért nem költöttem a játékra mégis lépést tartok a "pénzesebb"-ekkel, sőt szépen gyűlik a fi mennyiségem licitálásból is, és a városaim is fejlődnek. Akkor most hogy is van ez?:)
Felhasználói avatar
Dominica
Kapitány

#15 Hozzászólás által Dominica »

Azért írtam a "lol"-t is hozzá, mert hihetetlen, de nem tartalak hazugnak...csak vicc. :mrgreen:
De elnézést nem sértésnek szántam, ha úgy érezted, akkor itt kérek bocsánatot.
Hihetetlen, hogy ilyen romok vannak kinn. Ezt 10 ember se nyomná le most...
Felhasználói avatar
Dominica
Kapitány

#16 Hozzászólás által Dominica »

Isten írta:én egy fillért nem költöttem a játékra mégis lépést tartok a "pénzesebb"-ekkel, sőt szépen gyűlik a fi mennyiségem licitálásból is, és a városaim is fejlődnek. Akkor most hogy is van ez?:)
Tudsz itt pénzesebbekről "Isten"? Mert arra azért kiváncsi lennék ki költött erre a játékra már pár száz Ft-nál többet. :)
Felhasználói avatar
Addict
Kapitány

#17 Hozzászólás által Addict »

költöttem rá 1500 forintot, de rájöttem hogy gyűjteni fogom és veszek belőle egy uralkodó palotát..:D jobban megéri..
Isten
Kapitány

#18 Hozzászólás által Isten »

hát írtak már páran hogy rendeltek hogy meglegyen a küldi:) Szal ők jobban annak számítanak mint én:D Amúgy mint minden online játékban itt is egy jó stratégiával ellensúlyozni lehet azokat akik pénzt költenek a játékra, sőt ez a játék van annyira szerteágazó hogy hiába költ itt valaki sokat el, ha nem jó a stratégiája akkor nem sokat ér vele:)
Felhasználói avatar
Dominica
Kapitány

#19 Hozzászólás által Dominica »

Erre se fogadj Mr. I. :roll:

Ha sok pénzem lenne erre a játékra úgy söpörnék le bárkit a térképről ahogy akarnék... totál mindegy milyen stratégiával lenne halott aztán :mrgreen: :mrgreen:
Isten
Kapitány

#20 Hozzászólás által Isten »

azt nem mondtam hogy egy jó stratégiát nem lehet megerősíteni ha fizetsz is, de sok játékban láttam már hogy öntötte valaki a pénzt a játékba, és hülyeségekre verte el amivel nem lett előrébb :) Csak annyit jeleztem hogy egy gyengébb stratégiás pénzest lehet ellensúlyozni:)

Amúgy meg az is igaz hogy nem sokan játszanak pénzzel ezen a szerveren, de így még kevésbé értem az állandó sírást, hisz akkor nincs senki előnyben, más is úgy bukja a feladatokat mint az aki ír:)
Felhasználói avatar
Dominica
Kapitány

#21 Hozzászólás által Dominica »

Sírni jó. Ezt pszichiáterek is megerősítették, jót tesz a lélekállapotnak :)
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

#22 Hozzászólás által Flower »

Én csak egyetlen dolog miatt nem értem ezt a kinlódást... úgy hirdetik a játékot, hogy pénzkivonási lehetőség van. Ergó aki azt hiszi, hogy ingyen tud játszani, aztán majd még fizetnek is neki a játékért, az nagyon nagyon naiv. Ezek szerint úgy kellene működnie, hogy van egy milliárdos fogyatékos aki azért csináltatta ezt a játékot, hogy igy ossza szét a fölösleges pénzét a sok lusta kocka között? Amúgy van ingyenes opció, de aki ingyen játszik az nem is tud kivenni pénzt. Nem egy fix havi fizetést igértek, hanem lehetőséget. De ráforditás nélkül sosincs haszon. Gondolom azért van a sok elhagyatott város, mert a 10 éves kölykök is regeltek, hogy jaj de jó egy játék amiből meg fogok gazdagodni, aztán mikor beléptek és látták, hogy jajj hát nem azzal kezdi a játék, hogy itt van 100000 Ft üdv a játékban, fel se léptek többet. A világon semmi sincs ingyen. Egyetlen olyan játékot nem láttam még ahol nem az lett volna a cél hogy nyereségesek legyenek. Sajnos a mai világ már csak ilyen. Mindenki a hasznot, profitot hajtja.

Nekem tetszik ez a játék. Eddig is elég jónak tartom, de igazából majd akkortól lesz izgalmas, mikor meglesz a hős. Várom már a bajnokságokat, a váratlan eseményeket és a nagy klánháborúkat:) Én már fizettem ezért a játékért, remélem a befektetésem majd megtérül, de ha nem, és csak annyit értem el vele, hogy a havi dijat össze tudom szedni az aukciókon+ a feladatokra a gyöngyöt és a prémium szolgáltatásokra, már akkor is elégedett leszek, mert egy elég élvezhető játéknak tartom, ami megmozgatja a szürkeállományomat.

OFF: Vki talált már sós tavat? :lol:
mehi
Ezredes

#23 Hozzászólás által mehi »

hát figyelj :D ha jól csinálod napi szinted veszed az igazgyöngyöket árverésen , majd össze jön 3000-4000 gyöngy , azt kivonod ott jönn össze 1 kicsi összeg :)
Kép
Felhasználói avatar
Addict
Kapitány

#24 Hozzászólás által Addict »

mivan ha a promo időszakot nem tudom most meghosszabítani? nem akarok előfizetni??
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

#25 Hozzászólás által Elminster »

Promo-időszakot nem lehet meghosszabbítani... az csak egy próba időszak... ha véget ér, akkor döntened kell.. akarsz tudni pénzt kivonni vagy nem ...
Felhasználói avatar
Dominica
Kapitány

#26 Hozzászólás által Dominica »

A promo-időszak "megajánlott előfizetés", ami ha lejár vagy fenntartod az előfizetést és 659 FI-t költesz a kövi hónapra, vagy ingyenes játékot játszol ezentúl. Utóbbi hátránya ahogy mondta Elminster, hogy nincs pénzkivonás. Illetve, ha az előfizetéssel bármikor leállsz, örökre elveszti az accountod a pénzkivonást (tehát onnantól lehetőséged se lesz később sem előfizetésesen játszani az accounttal, csak ha törölsz és újra kezded).
Felhasználói avatar
Addict
Kapitány

#27 Hozzászólás által Addict »

hát most nem volt annyi lové a telómon h megtudtam volna hosszabítani.. ilyen szempontból szívás mert komolyan gondolom a játékot.. és ezzel így buktam a pénzkivonást! :?
Felhasználói avatar
Dominica
Kapitány

#28 Hozzászólás által Dominica »

Én is buktam, de ez van. Viszont ha komolyabb (számomra az = harci szerver vagy egyenesen az apokaliszis szerver) szerverre is lesz majd ember itt, azért elgondolkodom az előfizetésen.
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

#29 Hozzászólás által Flower »

Örüljünk ha ez a szerver megmarad ennek a 200 aktív játékosnak, nemhogy még másik szerver:P
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

#30 Hozzászólás által Elminster »

Másik szervert kb. 10-12 ezer beregisztrált játékosnál nyitnak.. az oroszoknál 15 szerver működik :shock:
Felhasználói avatar
Addict
Kapitány

#31 Hozzászólás által Addict »

ne igyunk előre a medve bőrére hogy nem lesz több szerverünk, kitudja mennyire lesz felkapott a játék :!: 8-)
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

#32 Hozzászólás által Elminster »

Reméljük igazad van)
Isten
Kapitány

#33 Hozzászólás által Isten »

mindenki elfelejti hogy ez a játék 1 hónapja működik, nem tudom mitől várta bárki is hogy már felkapott legyen. Játszok egy másik stratégiai játékot, ami első évben 1 szerverrel üzemelt, azóta pedig 5 év alatt másik 15 szerver nyílt, és megéri nekik. Az meg természetes hogy a regisztrálók 50%-a nem éri meg az egy hónapot, főleg egy olyan játéknál ahol tényleg érdemes stratégiát csinálni, ez nem a travian, hogy akinek nagyobb a serege meg a szövetsége az fejlődik, aki meg nincs benne nagy szövetségben arra rámennek 2-3-an és elszedik a városait, ez itt sokkal összetettebb játék.
Felhasználói avatar
Addict
Kapitány

#34 Hozzászólás által Addict »

ja, és ez fogott megbenne.. nagyon sok időnek elkell telnie hogy én háborúzzak mondjuk Istennel vagy Elminsterrel. :lol: nem is akarok még igazából meg mindenkit véd az ősi sereg 2 hónapig ami szerintem jól kivan találva.. :) de amin én játszottam Kingsagen egy 6-7 hónapig 1 szerver volt. persze már országokba nagyobb volt az érdeklődés.. mi felfejlődünk és egy alap magja leszünk a játéknak.. eddig ez a legjobb fantasy játék amivel játszottam .. :)
Isten
Kapitány

#35 Hozzászólás által Isten »

hát igen, az egyik legjobb, annyi fajta stratégia van, annyi minden van amire figyelni kell, itt a kis "hadsereget csinálok és megyek neki mindenkinek" játékosoknak hamar el fog menni a kedvük:D
Felhasználói avatar
Addict
Kapitány

#36 Hozzászólás által Addict »

Ide nem kis sereg kell.:D
Isten
Kapitány

#37 Hozzászólás által Isten »

nekem nincs nagy seregem, és mégis megvagyok:D
Felhasználói avatar
Addict
Kapitány

#38 Hozzászólás által Addict »

még nekem sincs, mert úgy gondolom még nem szükséges.
Felhasználói avatar
Tamenund
Újonc

#39 Hozzászólás által Tamenund »

Hali! Jó lenne, ha nemcsak azt vennétek észre, hogy: Húúúú de rengetegen játszanak azon, vagy amazon a szeveren, hanem odaskubiznátok arra is, hogy a játékon belül mennyivel kevesebb az FI-hez kötött feladat, na meg a feladat végrehajtásához kötött FI is mennyivel kevesebb. Senki se értsen félre, nem akarok itt ez a szerver ellen beszélni, csak ujra felhívnám a figyelmet arra, hogy túl drága ez a szerver, miáltal kérdésesé vállik a népszerűsége is. Számolta valaki, hogy egy hónap alatt mennyit is kell rákölteni, ha minden FI-s feladatot meg szeretne csinálni? Mert ok, hogy nem muszáj mindet megvenni, de ezzel esik a játékmorál is! Jómagam is nagy elannal nekiugrottam a befizetéseknek, de már bocsássátok meg, nem erre akarom elkölteni a fizetésem! El kellene azon is tűnődni, hogy melyik éri meg jobban: Ötszáz regisztrált játékos, akikböl ötven fizetget, vagy ötezer akik mind fizetnek? Mert semmi sem népszerü ami túl drága!
Isten
Kapitány

#40 Hozzászólás által Isten »

hát én nem is foglalkozok a fizetős questekkel, ma vettem egyet de azt is csak azért mert 100Fi-t megért hogy 5 napig +500 kutatás pontom legyen:) Én nem költöttem a játékra, nem is fogok szerintem mégis elvagyok:D A sisakom már nem lesz meg küldiből, de nem tört meg lelkileg:) Én még mindig azt mondom legnagyobb hibának hogy sokan úgy veszik hogy minden küldit meg kell csinálni, és tragédia van ha elmegy 1-1. Hát a lényeg hogy a játékélményt semmivel nem rontja ha nem a küldikre költitek a megszerzett FI-t. Nem attól az egy sisaktól függ hogy erősek lesztek-e mindent el lehet érni a játékban pénz befizetés nélkül is csak kicsit lassabban. Városokat nem lehet foglalni városokon belül nem tudják lerombolni amit felépítettetek, így mindenki tud fejlődni. Van elrejtett nyersi is a támadások elől. Így aki kitartó idővel nagy lehet. Ha pénz nélkül éri el talán még jobban is esik, mert megküzdött érte.
mehi
Ezredes

#41 Hozzászólás által mehi »

már bocs de azé 1 ilyen FI küldetés néha jól jön amitt én kaptam ! :)
-50% kereskedő idő
-50% kutató idő
Összesen volt 100 FI az ára 7 napra
számoljunk utána ha külön külön venném meg :D

-50% kutató idő 199 FI
-50% kereskedő idő 99 FI
akkár hogy is számolom 198 FI meg sporoltam ezen :D
Kép
Isten
Kapitány

#42 Hozzászólás által Isten »

a kérdés csak az hogy ismétlődnek-e :D mert akkor 1-2nek lenne értelme:)

ma jött egy olyan hogy 100 FI-ért +500 kutatás óránként 5 napra, azaz lényegében vettem 60 ezer kutató pontot annyiért:)
slay
Újonc

#43 Hozzászólás által slay »

LadyShilla írta:
Isten írta:és mit vesztessz vele ha nem csinálod meg?:) Szinte semmit, a sisakot esetleg, de azt meg majd meg tudod szerezni a romokból, inkább az a baj hogy mindenki fontosnak érzi hogy ne bukja el azt az egy questet:) Én emg azt mondom, hogy a FI-t inkább szedjétek össze a főépületre, mert az sokat jelent. Az ereklyéket emg majd megveszitek vagy kiütitek a romokból:)
Hát most nem tudok haladni sehova mert kapitány lettem ameddig ellátok sehol ellenfél. Nem támadhatom az 1. szintű romokat amiket felfedeztem, nem tudom megfizetni a kettes szintűeket. Hát nem túl szép kilátások. Ha kinyíratom a nagy nehezen összegereblyézett seregem felét akkor visszaminősítenek de akkor meg még az egyes szintű ellenfelekkel se bírok. Szóval azt hiszem én most fogom abbahagyni.
:D Én meg lefokoztattam magamat oly módon, hogy kiütöttem egy szövimmel karöltve egy hármas romot, és azt követően több ketes romot, minden alkalommal vittem a full seregem, hogy hulljon a férgese! :)
Megszabadultam a gyenge harcosoktól, és láss csodát, lefokozódtam, bár ez folyamatos rom fosztások mellett két napomba tellett! :)
De most újra tudok támadni körülöttem mindenkit! :)

Lehet, nem ide tartozik, de az elmúlt évek alatt rengeteg játékot kipróbáltam itt a neten, és többel a mai napig játszom is! :)
De meg kell mondjam, hogy eddig ez a játék viszi a prímet! :)
Bár azért van két fontos hiányossága, egyik a klánfórum hiánya, a másik, a levelező program gyengesége, de biztos vagyok benne, hogy javítani fognak ezen a készítők! :)

Am, a sisakot én is elbuktam, holott FI-t is vettem sms-el! :)
Mégsem sikerült! :)
De emiatt nem fogom feladni! :)
Sőt, újult erővel tolom a maximumig magam, és klánom! :)
slay
Újonc

#44 Hozzászólás által slay »

Isten írta:mindenki elfelejti hogy ez a játék 1 hónapja működik, nem tudom mitől várta bárki is hogy már felkapott legyen. Játszok egy másik stratégiai játékot, ami első évben 1 szerverrel üzemelt, azóta pedig 5 év alatt másik 15 szerver nyílt, és megéri nekik. Az meg természetes hogy a regisztrálók 50%-a nem éri meg az egy hónapot, főleg egy olyan játéknál ahol tényleg érdemes stratégiát csinálni, ez nem a travian, hogy akinek nagyobb a serege meg a szövetsége az fejlődik, aki meg nincs benne nagy szövetségben arra rámennek 2-3-an és elszedik a városait, ez itt sokkal összetettebb játék.
Maximálisan egyetértek veled! :)

És ugyanakkor bízom benne, hogy hamarosan jobban elterjed majd! :)
ÉN mindenesetre, más online játékaimnál reklámozom is ezt a játékot, a kizárásom veszélye mellett! :)

Nagyon jó ez a játék, és kell hogy elterjedjen Magyarországon! :)
calan
Haladó

#45 Hozzászólás által calan »

Sziasztok!
csak annyit fűznék hozzá, hogy ez egy játék és mindenhol vannak kevésbé kedves emberek akik mindenféle negatív kritikával illetik a játékot. ennek nem látom értelmét! 1ft-ot sem költöttem és viszonylag elöl vagyok! csak annyit csinálok, hogy folyamatosan építkezem és a seregemet állandóan kinyiratom egy bányában :D és akkor mi van? legalább több pénzem marad feketegyöngyre :D csak felfogás kérdése az egész!
jaki
Újonc

#46 Hozzászólás által jaki »

Sziasztok!
Nem nagyon tetszik ez a csataszámláló mert pénzt kér hogy működjön.
Esetleg van valami alternatíva?
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

#47 Hozzászólás által Elminster »

Megkérnék még egyszer mindenkit, hogy minden új kérdést egy új témában tegyenek fel. :!: Ez a téma meg lezárva.
Brajen40
Újonc

#48 Hozzászólás által Brajen40 »

Sziasztok Mindenkinek!

Csak egy mód van ha valaki nem akar játszani megkel próbálni a Kingsage -et van lehetőség mindenki számára .Én a kingsage röl jöttem át 70 falut hagytam ott . Ott is lehet haladni nem kel hozzá pénz szerintem itt is az van hogy minél több falvad van annál többet tudsz támadni.
Csak ennyit akartam írni gyerekek
Magilla1
Újonc

#49 Hozzászólás által Magilla1 »

Sziasztok!
Egy a lényeg!Én ma kezdtem a játékot!Nagyon tetszik!!!!De,ha a játék élmény és a játékban való haladás a PÉNZ-től függ,akkor azonnal léptem!!!!!!!!!!!
Ui:Sok ilyen fajta játékot próbáltam már!
mehi
Ezredes

#50 Hozzászólás által mehi »

Ha eléred a 10.000.000 pontott mehetsz aukcióra . és ott bírsz venni FI-t aranyért szóval ingyenes lesz . de minden licitért harc megy már :D
Kép
Magyarfi
Újonc

#51 Hozzászólás által Magyarfi »

Magilla1 írta:Szerintem ez a játék haldoklik!!!!Kibaszott lassú,és sokan csalódnak a pénzkivonásban!!!Maga a játék tetszetős lenne de nagyon ellet cseszve.....Több ilyen tipusu játékot játszom párhuzamosan,több éve!!!De egy szerveren 400 aktiv játékos???????Nagyon húzós!

1 hónapos a játék!!! Mégis mit vársz?? több100 ezres tömeget??
Magilla1
Újonc

#52 Hozzászólás által Magilla1 »

Sziasztok!!!
NEM Várok tömeget,de nagyon lassú a játék menet,szinte elég egy héten egyszer belépni,mert többször nem érdemes,mert ugysem lehet benne csinálni semmit!Nincs játék ÉLMÉNY!!!!!
Szerintem ezzel nem csak én vagyok igy!!
Ui:Nem akció játékot vártam,de akkor is nagyon lassú!
Tuzcsillag
Újonc

#53 Hozzászólás által Tuzcsillag »

erdekes dolog hogy neked eleg egyszer egy heten belepni:)azert annyira erdekes mert ugy latom MEG nincs egy hete hogy elkezdted a jatekot:))probaltal mar kemlelni es tamadni a szomszedokat??
Felhasználói avatar
Lildibur
Újonc

#54 Hozzászólás által Lildibur »

Engem is zavar a sok Fi-s küldi... azért ennyit... erre vagy 100.000 Ft-t el lehet költeni ha nem többet...
Azon kívül nem tudom, hogy lehetnek ennyire tudatlanok az emberek:
:!: SOHA, MÉG A FELE PÉNZÜK SEM FOG VISSZAJÖNNI A JÁTÉKBA MINT AMIT ELKÖLTÖTTEK :!:
"Micsoda különbség valakit markodban tartani, vagy tenyereden..."
Lamiera
Újonc

#55 Hozzászólás által Lamiera »

mehi írta:
Dominica írta:Nááh, ezek olyan kevesen vannak, hogy nem is küldök rá katonákat, csak hordárokkal megyek azok is elhozzák tőlük a nyersit. Egyébként is....ilyen mérhetetlen FI mennyiségért tuti mérné rájuk támadni :mrgreen:

nem kell el hinni ... :) de adok koordinátákaz hozzá ha kell és nézd meg saját szemel ! :) inkább elküldtem a jelentést :) mielőtt ilyeneket állítasz ! :)

Én is találtam egy ilyet, ha érdekel Titeket, adok koordinátákat.
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

#56 Hozzászólás által Elminster »

Offtopic csak a FLOOD témában engedélyezett.
Téma lezárva
Lezárt