Megfizethetetlen az "ingyenes" játék!

Mi nem tetszik Önnek vagy mi kelt kellemetlen érzést a játékban
Lezárt
Üzenet
Szerző
FryDemon
Újonc

Megfizethetetlen az "ingyenes" játék!

#1 Hozzászólás által FryDemon »

Ha már van rá lehetőség, leírnám én is.

A játék nagyon drága. Ez nem a Magyar emberek pénztárcájához lett méretezve. Biztos van olyan ország, ahol ezeket az összegeket gond nélkül ki lehet fizetni, de nem itt. Nem tudom, mi alapján lettek ezek az árak kitalálva, de szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek tetszik a játék, de csak úgy jár fel, hogy elvagyok, aztán ha találok egy ilyen jól kidolgozott játékot, ami megfizethető, akkor oda fogok menni. Persze megértem, hogy ez egy üzlet, aminek profitot kell hoznia, de sokkal többen költenének a játékra, ha az megfizethető lenne. Vegyük példának a havi előfizetést. 649 fi, amire 2 db 2000 forintos rendelés nem elég. Jól ki van találva, hogy 2 sms nem elég, hogy meglegyen, hármat kell rendelni. Nem fogok... Azzal is tisztában vagyok, hogy nem kötelező költeni, "ingyenes" a játék, de az a kevés ember aki megengedheti magának, hogy ennyit elköltsön, az olyan előnyre tehet szert, amit az soha nem tud behozni, aki valóban ingyen játszik.

Változni ez nem fog, de azért köszönöm, hogy leírhattam.
Drizzt72
Újonc

Re: Megfizethetetlen az "ingyenes" játék!

#2 Hozzászólás által Drizzt72 »

Ott a visa/skrill lehetőség. Sms jóval drágább a szolgáltató miatt, nem is értem miért azt favorizálják a népek.
FryDemon
Újonc

#3 Hozzászólás által FryDemon »

Annyival nem olcsóbb, hogy megérje. De már nem érdekel... A játék messze a legjobb ebben a kategóriában, de mint azt írtam, megfizethetetlen. Ezzel én befejeztem sajnos, ma reggel leromboltam mindent a városomban, kár, hogy a főépületet nem lehet...
Felhasználói avatar
Tejfel
Újonc

#4 Hozzászólás által Tejfel »

Én paypallal veszek:
A $20 pont fedezi a három hónapi előfizetést, ami 4500Ft körül van. De ez három hónap, tehát 1500Ft/hó. Ha féléveset veszel, akkor $30 és még marad is.
Megértem hogy kártyája nem mindenkinek van, de paypalra már sokféleképpen lehet tölteni. A legegyszerűbb a direkt banki utalás, amihez még bankszámla se kell: Bemész, kitöltöd a megbízásos papírt, helyesen másolod be a közleményt, és odaadod a pénzzel. Pont mint egy csekk. Annyi a különbség, hogy itt személyit is kérnek.
SMS-t ne használjatok! Pont ugyanúgy megy el a pénz, mintha Viber vagy Tango vagy Skype helyett normál GSM vonalon hívsz valakit! Ez nem a játék hibája, azt a pénzt nem ők kapják.
Wolf85
Újonc

#5 Hozzászólás által Wolf85 »

Szeretném jelezni, hogy ideje lenne már a topp játékosokat korlátozni.
Nem engedik bizonyos klán játékosai, hogy mások fejlődjenek.
Be kellene vezetni, még 1-3 szintet,hogy kicsit elgondolkozzanak.
Illetve, az aki spammel játszik, már többször is figyelmeztették, azt miért nem zárják ki.
Ja Ő sok pénzt öl bele, és lehetetlenné teszi a severt.
A szabályok megsértése nem a pénzről szól, hanem a játéklehetőségéről.
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

#6 Hozzászólás által Elminster »

Téma lezárva.
Lezárt