Romok megsemmisítése

Questek megbeszélése a játékosok közt.
Ha meg szeretné tudni, hogy hogyan kell megkapni vagy hogyan könnyebb teljesíteni egy bizonyos questet, vagy netán saját tapasztalatát szeretné leírni és másoknak segíteni, akkor ezt itt teheti meg.

Ne kérdezze az adminisztrációt és a moderátorokat, hogy mikor és mit kell tenni különböző questek aktiválásához.
Üzenet
Szerző
Felhasználói avatar
nelel
Haladó
Helyszín: Magyarország

Romok megsemmisítése

#1 Hozzászólás által nelel »

Valakinek nem lenne kedve nekem segíteni szörnyeket gyilkolászni, mert egyedül kevés vagyok és úgy néz ki szövetségest is hiába keresek :( "Az arany hal megy először a remény hal meg utoljára" XD
Felhasználói avatar
Dominica
Kapitány

Re: Romok megsemmisítése

#2 Hozzászólás által Dominica »

Talán nem ártana megadni hol a városod, mert szövetséget nem hiszem hogy fog kötni veled aki a térképet 12 királyságra van tőled :D
Egy gép akkor nem tekinthető gépnek többé, ha elkezd félni a halálától.
Felhasználói avatar
nelel
Haladó

#3 Hozzászólás által nelel »

Szia! A szövetség keresős témában megadtam ;) Bár nem árthat ide is beírni 35-19-49.. köcce hogy szóltál :) ja világos elf vagyok..., hogy ez is meglegyen :D
Felhasználói avatar
LadyShilla
Kapitány

#4 Hozzászólás által LadyShilla »

Én szívesen segítek. Ha még érdekes lehet ez a dolog most éppen ráérek mert fejlődnöm kell nekem is egy romos támadáshoz. Kérdés, hogy mennyire tudjuk összehangolni a segítséget, de próbáljuk meg. 41-4-25 nél vagyok.
Lady Shilla
Felhasználói avatar
nelel
Haladó

#5 Hozzászólás által nelel »

Szia!
Aranyos vagy, hogy jelentkeztél :) Sajna azonban az én városomból nézve a tiédre kirakhatnám a "világvége" táblát :D
Azért kívánok további jó játékot, és talán ha egymás felé alapítunk új városokat később összejöhet a közös szörny gyilkolászás....

Egy kis off a végére: még mindig szövetségest keresek :D
Válasz küldése