FI-k "eltűnése"

Ide várjuk az adminisztrációnak szánt kérdéseket.

Azokat a kérdéseket, melyekre más játékosok is válaszolhatnak, a „Kérdezz itt!” fejezetbe írja.
Ha nem kapta meg a pénzét vagy fizetéssel kapcsolatos kérdések merültek fel, írjon az e-mailre.
Üzenet
Szerző
Gubi
Újonc

FI-k "eltűnése"

#1 Hozzászólás által Gubi »

Kedves Valaki!

Olyan kérdésem lenne, hogy :
17-én aktiváltam 7 napos prémiumot... 99 FI!
Azóta gyűjtöttem a romokból legalább 80 FI-t !
Tegnap még 70 -re emlékszem, hogy volt...reggel mikor megjöttem 64 körüli értéke volt...azóta voltam ma romnál...és most hogy nézem 36 FI van a játékomba...

Nem nyomtam be semmi plusz fejlesztést FI-ért...nem használtam a lokális és globális szolgáltatásokat sem... mégis hogy lehet ez??

Ennyire nem tudnám elszámolni a dolgokat...de a 36 Fi igencsak irreális... :O Legközelebb fel kell írni mennyivel lépek ki meg lépek be?

Vissza lehet ezt nézni valahogy , hogy a FI-k felhasználása játékosoknál milyen volt?

Segítségeteket, válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv.: Gubi

Utólagosan: A kérdésre megtaláltam, megkaptam a választ! :) Már tárgytalan !

Gubi
vidiman
Újonc

Re: FI-k "eltűnése"

#2 Hozzászólás által vidiman »

Nekem volt már 39 Fl másnapra 22 lett belőle most a tegnapi napon reggel 28 volt délután mikor beléptem 29-nek kellett volna lenni mert közben kipucoltam egy romot. Lássatok csodát nem 28 és nem 29 Fl-em volt hanem csak 4 hová tűnt 25 Fl ?
Nagy Rodolfo ez a szerver. Kis játékos ne licitáljon Fl-re mert az a nagy játékosokért van. A romokból megszerzett gyöngyöt más játékos nem rabolhatja el, de a szerver az elsíbolhatja ! Most akkor hol van itt a tisztességes játék? :oops:
Már meg oldódott A raktárat fejlesztettem 5-ről 6-os szintre és ahhoz kellett 25Fl
Válasz küldése