Klán létszám bővítés.

Ide várjuk az adminisztrációnak szánt kérdéseket.

Azokat a kérdéseket, melyekre más játékosok is válaszolhatnak, a „Kérdezz itt!” fejezetbe írja.
Ha nem kapta meg a pénzét vagy fizetéssel kapcsolatos kérdések merültek fel, írjon az e-mailre.
Üzenet
Szerző
DonSasa
Újonc

Klán létszám bővítés.

#1 Hozzászólás által DonSasa »

Kedves adminisztrátor!

Olyan kérdéssel fordulnék hozzád, hogy alapítottam egy klánt és amikor elértük a regisztrációs határt ami 5 fő , akkor azt tapasztaltam, hogy a bővítéshez a diplomácia központba kell befizetni 50.000 arany. (ami rendben is volt)
A problémám az, hogy mint klán vezető gondoltam indítok 10.000 arany adományozással- ezt követően nekem kiírta, hogy a rangomnak megfelelő legkisebb összeg amit adományozhatok 10.000.000 arany :shock: - ami kicsit sok a jelenlegi játék állásomhoz képest.
Én hibáztam valamit, vagy valóban ennyi? :roll:

Válaszodat előre is köszönöm!

Üdv: DonSasa
Immortal klánvezető
mehi
Ezredes

Re: Klán létszám bővítés.

#2 Hozzászólás által mehi »

10.000.000 rang ponttól lehet berakni , és nem 10.000.000 arany a min . :)
Kép
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

#3 Hozzászólás által Elminster »

El kell érned a 10millió rangpontot a ranglistában és akkor adományozhatsz. Az adományozás 1aranytól kezdve akár mennyi lehet.
DonSasa
Újonc

#4 Hozzászólás által DonSasa »

Nagyon köszönöm a választ! :) ;) Annyi infóra lenne még szükségem, hogy hol tudom megnézni , hogy mennyi rangpontom van, illetve mennyi szükségeltetik hozzá?

Előre is köszönöm a választ.

Üdv : Sasa
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

#5 Hozzászólás által Elminster »

Kattints a serleg ábrára baloldalt fent. Ez a ranglista. Itt láthatod, hogy hanyadik helyen vagy és, hogy mennyi pontod van. Ha itt eléred a 10 millát, akkor licitálhatsz és adományozhatsz is. ;)
Válasz küldése