A nyersanyagok közül elég kevés kő jön. Nem is lehet bárhova telepíteni, és fele-harmada mennyiséget lehet termelni, mint a fának. Ez lelassítja a fejlődést.
Másik dolog ami zavar, hogy a felderítő normál gyorsaságon elvileg 4% eséllyel halálozik el. Ez azt jelenti, hogy átlagban több mint 19 sikeres küldetésre jut egy bukott. Gyakorlatban ez messze nincs így. Az eddigi kb. 80 felderítésem alatt mintegy 10 felderítőt veszítettem. Persze ez csak egy durva becslés, mert nem számoltam, hogy mennyit képeztem ki, de biztos, hogy 4%-ot meghaladja a felderítőim halálozási rátája. Ez is lassítja a játékot: megvárni míg lesz elég búza, és addig sem tudod vizsgálni, hogy hol van akna, hova érdemes települni, stb.
nyersanyag és felderités
-
- Újonc
Re: nyersanyag és felderités
Ezzel nem értek egyet...
Fa több van mint kő a földön nem? Sokkal több. ( Ne a 20.századra gondolj, hanem kb.: időszámításunk után 500-ra. )
A másik: nekem pl.: kb. 100 kutatásból csak 5-6 kutató halt... szerencse kérdése.
Fa több van mint kő a földön nem? Sokkal több. ( Ne a 20.századra gondolj, hanem kb.: időszámításunk után 500-ra. )
A másik: nekem pl.: kb. 100 kutatásból csak 5-6 kutató halt... szerencse kérdése.
"Micsoda különbség valakit markodban tartani, vagy tenyereden..."
Sziasztok!
Nagyon bosszant, hogy nem találok pontos információkat a nyersanyagokról és a raktárakról. A Fórumban is megkérdeztem a kijelölt helyen, hogy miért nem működik a vasbányám és a malmom? Persze azt írja, hogy kevés a raktárkapacitás. Viszont a raktárat csak vassal lehet tovább fejleszteni, de ha nem termelődik a vas, akkor mi a teendő?
Továbbá azt sem látom sehol, hogy hol találhatóak az Aknák és a Sós tavak?
Köszönöm, ha valaki elolvassa ezt a levelet, ha pedig válaszol is rá, teljesen le leszek kötelezve!:)
Nagyon bosszant, hogy nem találok pontos információkat a nyersanyagokról és a raktárakról. A Fórumban is megkérdeztem a kijelölt helyen, hogy miért nem működik a vasbányám és a malmom? Persze azt írja, hogy kevés a raktárkapacitás. Viszont a raktárat csak vassal lehet tovább fejleszteni, de ha nem termelődik a vas, akkor mi a teendő?
Továbbá azt sem látom sehol, hogy hol találhatóak az Aknák és a Sós tavak?
Köszönöm, ha valaki elolvassa ezt a levelet, ha pedig válaszol is rá, teljesen le leszek kötelezve!:)
Sziasztok!
Tegnapi 18 db kutatásból 5 kutatóm halott, az nem 10% esély hogy belepusztul a kutakodásba.
Mai nap már jobb, 34 kutatás 7 megsemmisült
Remélem innentől nem semmisül meg egy db sem legalább 68 db kutatásig, akkor igaz a "A megsemmisülés esélye útközben egyenlő 10%"
Nem értem miért kell ezt így......így olyan szarul esik a dolog, le se pipálná az ember ha az lenne oda írva 25-30-40% hogy megpusztul a kutakodó. De így
Ennyi
Üdv Mindenkinek
Tegnapi 18 db kutatásból 5 kutatóm halott, az nem 10% esély hogy belepusztul a kutakodásba.
Mai nap már jobb, 34 kutatás 7 megsemmisült
Remélem innentől nem semmisül meg egy db sem legalább 68 db kutatásig, akkor igaz a "A megsemmisülés esélye útközben egyenlő 10%"
Nem értem miért kell ezt így......így olyan szarul esik a dolog, le se pipálná az ember ha az lenne oda írva 25-30-40% hogy megpusztul a kutakodó. De így

Ennyi

Üdv Mindenkinek