Segítség
Segítség
Sziasztok jó lenne a tapasztaltabb játékosok írnának ide mit ajánlotok első időszakban,épületek,tudomány stb....mit érdemes eleinte tolni-válaszotok előre is köszönjük-Üdv:Ghost1980 

-
- Újonc
Re: Segítség
én nem nagyon értem ezt játékot mert nem tudom hogy tudnék katonákat toborozni meg kaptam 1 gyűrűt és nem kapom meg mert 1 hős kéne hozzá amit nem tudom hogy kell csinálni valaki segítsen nekem ezekbe előre is köszi mindenkinek aki el olvassa
Itt megtalálod amit keresel...kriszxDDD1 írta:én nem nagyon értem ezt játékot mert nem tudom hogy tudnék katonákat toborozni meg kaptam 1 gyűrűt és nem kapom meg mert 1 hős kéne hozzá amit nem tudom hogy kell csinálni valaki segítsen nekem ezekbe előre is köszi mindenkinek aki el olvassa
http://mlgame.hu/wiki/Wiki.jsp?page=Heroes
Sziasztok!
Én csak annyit kérdeznék, hogy az arany óránkénti termelését hogyan tudnám növelni, mivel arany bányám még nincs és a zsold sok aranyat fel emészt.
Ez esetben csak a piacon tudok kereskedni, vagy van rá más mód is?
Én csak annyit kérdeznék, hogy az arany óránkénti termelését hogyan tudnám növelni, mivel arany bányám még nincs és a zsold sok aranyat fel emészt.
ChinPunk írta:Sziasztok!
emeld a kereskedő boltok szintjeit
-
- Újonc
sziasztok nagyon uj vagyok hogy kell a városom nevét megváltoztani?????????Most az van hogy uj város segitsen valaki!!
Köszi

Sziasztok
Most kezdtem, az lenne a kérdésem, hogy minek kell két tudományos épület? Lehet egyszerre két tudományt fejleszteni?
Most kezdtem, az lenne a kérdésem, hogy minek kell két tudományos épület? Lehet egyszerre két tudományt fejleszteni?
Helló. az alkimista laboratóriumra gondolsz?Mert abból jó sok kell,hogy elég gyors legyen a fejlesztésed.Livicica írta:Sziasztok
Igen, arra gondoltam. Köszi a tippet. Másik kérdés. Mikor növekszik a területem ? mi kell hozzá? Már egy párszor növekedett magától, de nem tudom mi okozza, épület, vagy lakosság bővülése?RRRR írta:Helló. az alkimista laboratóriumra gondolsz?Mert abból jó sok kell,hogy elég gyors legyen a fejlesztésed.Livicica írta:Sziasztok
sziasztok
alapitottam 1 klánt de nem tudom hogyan lehet regisztrálni vagy mia kővetkező lépés.5 tagbol még csak 3 van és azt irja már vagy 4 hete hogy regisztrálodik mit kell tenem?
kőszőnőm a segitséget.
alapitottam 1 klánt de nem tudom hogyan lehet regisztrálni vagy mia kővetkező lépés.5 tagbol még csak 3 van és azt irja már vagy 4 hete hogy regisztrálodik mit kell tenem?
kőszőnőm a segitséget.
sziasztok
kőszőnőm a segitséget.
kőszőnőm a segitséget.
-
- Újonc
Toborozni tagokat ,hogy meglegyen az 5 ember.
Mivel csak 5-nél lesz regisztrálva.
Mivel csak 5-nél lesz regisztrálva.
sziasztok!szeretnék segítséget kérni,az érdekelne,hogy épületeket tudok -e áthelyezni és ha igen hogyan?
A központi épületben középen balról a második gomb: Rendezni az épületeket.
És ennek az "ára" FI-be kerül? És a városon kívülre is át tudom telepíteni a meglévő pl. favágókat?Elminster írta:A központi épületben középen balról a második gomb: Rendezni az épületeket.
Köszike: mckolly
Szia
Fi-be kerül, már hogy ne kerülne
És csak a városon belülieket tudod rendezni
Fi-be kerül, már hogy ne kerülne

És csak a városon belülieket tudod rendezni
Az épületek építését nem lehet megállítani? Tehát ha elkezdtem, akkor ha törik, ha szakad, akkor meg fog épülni?
És a lebontás hogyan működik? Nyerek vele nyersanyagot vissza, vagy veszik az egész?
És ha építés közben bontok? Akkor is vesznek a nyersanyagok, vagy marad belőle?
+ 1
Az Ősiek serege foglal helyet a lakóházakban? Kell rá épületeket felhúzni, hogy legyen elég hely nekik,
vagy csak jönnek, aztán majd 60 nap után mennek is?
És mennyien vannak?
Köszi: mckolly
És a lebontás hogyan működik? Nyerek vele nyersanyagot vissza, vagy veszik az egész?
És ha építés közben bontok? Akkor is vesznek a nyersanyagok, vagy marad belőle?
+ 1
Az Ősiek serege foglal helyet a lakóházakban? Kell rá épületeket felhúzni, hogy legyen elég hely nekik,
vagy csak jönnek, aztán majd 60 nap után mennek is?
És mennyien vannak?
Köszi: mckolly
Nem lehet megállítani és nem kapsz vissza semmit.
Az ősök nem foglalnak lakóhelyet, ahogy egyébként a saját sereged sem. És sokan vannak
Az ősök nem foglalnak lakóhelyet, ahogy egyébként a saját sereged sem. És sokan vannak

a kapu tanulmanyt hol lehet fejleszteni mert nalam nem jelenik meg sehol

Szia lakhelyeket kell bővíteni , vagy többet lerakni . így lehet növelni a szabadlakosságot .
http://mlgame.hu/wiki/Wiki.jsp?page=Houses
http://mlgame.hu/wiki/Wiki.jsp?page=Houses

Sziasztok lenne egy hatalmas kérdésem,tegnap este kaptam egy hadsereg segítséget egy Ösök nevű játékostól és sajnos nem tudom megtalálni,hogy meg köszönjem neki.Elvileg a senki földjéről jött a sereg de nem vagyok semmiben sem biztos.Aki tudja hol lehet utána nézni vagy miként írhatok neki azt megköszönném.Szép napot mindenkinek. 

http://mlgame.hu/wiki/Wiki.jsp?page=Ancients
ne köszönd meg senkinek, meg ez 1 alap kezdőknek való védelem csak
ne köszönd meg senkinek, meg ez 1 alap kezdőknek való védelem csak

-
- Újonc
Sziasztok!
Miért nem találok elhagyatott bányát vagy üres tárnát?Pedig már küldtem ki felderítőket is sokszor.Mindig azt kapom hogy a területen várost lehet alapítani.
Miért nem találok elhagyatott bányát vagy üres tárnát?Pedig már küldtem ki felderítőket is sokszor.Mindig azt kapom hogy a területen várost lehet alapítani.

- zsitvamiki
- Kapitány
- Helyszín: Menzobranzei
Elégé ritka én egyszer találtam csak bányát
zsitvamiki 48/1 Marianna3 klán aki akar az csatlakozzon a klánhoz de elötte írjon rám.
SZIASZTOK. Van egy városkám Valéria nevű és alatta vajika, na ezt én csináltam. De a szomszédban is van egy Valéria aki neve alatt tevesztivi áll... ez mit jelent, hogy valaki csinált egy ilyen várost vagy én csináltam valamit?

senki nem tudja?? érdekes..
Szia!
Klán névre van szabály hogy.nem hasonlíthat másikra.
De ha zavar nevezd át a várost.Vagy beszéld meg vele hogy,ő nevezze át.
Klán névre van szabály hogy.nem hasonlíthat másikra.
De ha zavar nevezd át a várost.Vagy beszéld meg vele hogy,ő nevezze át.
köszi. megnéztem, és szerintem be s lépett oda azóta csak megcsinálta.. mindegy, azért köszi , hogy írtál.

-
- Újonc
sziasztok a kérdésem az lenne, h az assasinok ellen elyik a legjobb egység? Pls van 1 bányában 1200 asszasin, nekem meg mondjuk 200 harcos 200 repülő, 100 íjász, meg 200 assasin. Elég lehet?
Asza ellen csak asza jó... mert nagy a támadásuk és gyorsan lehet gyártani őket. Ha van két varázstornyod is a birtokban, akkor még kevesebb asza kell.. Amúgy meg 1200 asza 1HP-vel = 1200 HP vagyis ennyi támadóerőt kell produkálnod. Így ha egy asza középtámadása 10 (9-11), akkor 120-130 asza nyugodtan kinyírja az 1200-at
Sziasztok ! új vagyok még és a Váramat kellene módosítanom csak nem tudom hogy miért nem lehet rákattintani a Módosítás gombra ? Köszönöm a választ !
Van elég nyersanyagod?
Nem tudom még bocsika .. De ha bent a gameba megkeresel akkor segíthetnél ..
-
- Újonc
Sziasztok.Nekem toboroznom kéne 5 embert de senki nem játsza.Ilyenkor mi lesz a küldetéssel?
Megmarad
-
- Újonc
hello!
mentor vagyok tanitvanyt keresek 59.20 5 kiralysag-ig
FarkasJzsef erre a nevre irjatok
varom a valaszotok
mentor vagyok tanitvanyt keresek 59.20 5 kiralysag-ig
FarkasJzsef erre a nevre irjatok
varom a valaszotok
- bazsarozsa
- Haladó
Thanks everyone for your tips!
Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni, hogyan működik a feltámasztás mert eddig nem találtam infót róla.
Előre is köszönöm.
Én azt szeretném kérdezni, hogyan működik a feltámasztás mert eddig nem találtam infót róla.
Előre is köszönöm.
-
- Újonc
Köszi a segítséget