gabonafélék?
gabonafélék?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy a birtokomon nincs kalász nyersanyag lelőhely,kívül sem.Én úgy képzeltem el,hogy úgy megjelenik,mint a kőfejtő pl. Ezt is kutatni kell?Vagy lehetséges,hogy a tó alatt van? Bocsi,de nem találtam erről infót.
Előre is köszi: esa
A kérdésem az lenne,hogy a birtokomon nincs kalász nyersanyag lelőhely,kívül sem.Én úgy képzeltem el,hogy úgy megjelenik,mint a kőfejtő pl. Ezt is kutatni kell?Vagy lehetséges,hogy a tó alatt van? Bocsi,de nem találtam erről infót.
Előre is köszi: esa
Re: gabonafélék?
Valakinek nincs a település részen se. Pl nekem kevés nyersim van, holott kémkedtem más játékosoknál a többségnél 10 körül.
Köszi szépen a válaszokat,már folyamatban van a dolog
Hát remélem nekem lesz vmi a környéken

helló tudnál segiteni nekem nem tudok gabonát termelni, már meg épitetetem a malmot de nem csinál semit. 

Lépj be a malomba, és a "munkások" csúszkát told el jobbra. (akkor termel a malom, ha van benne munkás)
40 munkásnak kell benne lennie, hogy termeljen.
40 munkásnak kell benne lennie, hogy termeljen.
helló bocs de igy sem csinál semit mert a város kivül van és van egy út ami egy folyó vezet át és egy hid ami le van rombolva meg adom a kordinátámat a városét ami az enyém 45-16-38 ez az. 

Nem tudlak kikémlelni, túl messze vagy tőlem...
De amit mondtál, abból arra következtetek, hogy nincs kinyitva a város kapud.
Ha be van zárva leáll a külső birtokokon a termelés. Ha kinyitottad a kaput, akkor tudod munkásokkal telerakni -->újból termel.
Remélem így már menni fog...
Mivel még védenek az ősiek, (ott pajzs ikon a városodon) felesleges bezárni a kaput, akkora sereget (tudtommal) senki sem tud legyőzni.
De amit mondtál, abból arra következtetek, hogy nincs kinyitva a város kapud.
Ha be van zárva leáll a külső birtokokon a termelés. Ha kinyitottad a kaput, akkor tudod munkásokkal telerakni -->újból termel.
Remélem így már menni fog...
Mivel még védenek az ősiek, (ott pajzs ikon a városodon) felesleges bezárni a kaput, akkora sereget (tudtommal) senki sem tud legyőzni.
Szervusztok!
Végigolvastam az összes hozászolást. Ennek ellenére sajnos továbbra se jutottam egyről a kettőre.Ki van nyitva a kapu, illetve a települések kutatása ki van fejlesztve. A problémám az, hogy bányák megjelentek, de nekem se jelentek meg a búzamezők
. Ha valakinek van hasznos infója mindenképp érdekelne.
Üdv: DonSasa
Végigolvastam az összes hozászolást. Ennek ellenére sajnos továbbra se jutottam egyről a kettőre.Ki van nyitva a kapu, illetve a települések kutatása ki van fejlesztve. A problémám az, hogy bányák megjelentek, de nekem se jelentek meg a búzamezők

Üdv: DonSasa
Azért mert ott nincs búza. Oda kell kolonizálnod ahol van, vagy rabolnod kell vagy kereskedni.
Köszönöm az infot

helló megint én vagyok nyitva van a kapum meg néztem rá mentem a kapura és aszt irta hogy nyitva van