Ha valamit nem ért, kérdését itt teheti fel és a többi játékos segít Önnek.
Minden itt létrehozott témanév a "?" jellel kell, hogy végződjön, különben egy hibásan fogalmazott vagy téves fejezetbe helyezett témaként lesz jelölve.
Üdv!
Az én kapum tárva nyitva van. 3-as szinten van a városom. Pár napig nem jöttem fel az elején, és kaptam egy mailt, hogy a kapum kinyílt, és az emberek elmentek, vagy mi volt benne. Kérdésem az, hogy ez normális-e, vagy be kell zárnom? Bezárásra azt írta, hogy 6 óra. Ha bezárom, tudok-e építeni új épületeket, és fejleszteni nagyobb szintre?
Válaszokat előre is köszi.
Thorr írta:Üdv!
Az én kapum tárva nyitva van. 3-as szinten van a városom. Pár napig nem jöttem fel az elején, és kaptam egy mailt, hogy a kapum kinyílt, és az emberek elmentek, vagy mi volt benne. Kérdésem az, hogy ez normális-e, vagy be kell zárnom? Bezárásra azt írta, hogy 6 óra. Ha bezárom, tudok-e építeni új épületeket, és fejleszteni nagyobb szintre?
Ha bezárod, attól még tudsz építkezni a területeden.
Hali, leírná valaki, hogy hogy lehet kinyitni az ellenfél kapuját? Pláne inaktívokét... Csak akkor lehet ha másé is nyitva van és ő kinyitja saját magától? Mert az kibaszott tré, egész pofás kis játékot jól gallyra is vágja. Lexikonba sehol sem találtam, pedig keresgéltem... Előre is köszi.
Thorr írta:Üdv!
Igen. Ha egy ideig nem jön fel az ember a kapu kinyílik magától.
Az is természetes, hogy 6 óra kell a bezáráshoz.
Zárd be nyugodtan és tudsz építeni, fejleszteni.
A bezárás az oké. De hogy nem lehet kinyitni, faltörő kos vagy akármi... Ez nagyon leszűkíti a harci részt... Meg olvastam máshol is, még van sok egyéb furcsa dolog, pl. a nyersitermelő épületek fejlesztése után 2-vel emelkedik a termelés, stb. Remélem ez még csak béta, mert ebből hamar "uninstall" lesz így, akármennyire is tetszik.
Nézd meg erdőben több fát tudsz kitermelni.A városon kívül mindenre +30% van.Pajzshordóként meg bőven meglehet élni 1-es romokból és blokkolt accountokból.Javaslom a lexikon használatát.
Azért ilyen farmos építgetős játékból tudok jobbat, a harc miatt kérdeztem, írtani szeretném az embereket, amíg valaki ki nem írt engem. Nem tudtam hogy ez ilyen üljünk egymás ölébe és világbéke stílusú játék. De igyekszem felfedezni minden szépségét akkor.
Vannak játékosok de elején szerintem feles háborúzni egymással.Esetleg szerzel 1 aknát vagy valami más kitermelőt akkor ott csúnyán megbosszulják rajtad,mert ott nincs rangbéli korlátozás.De lehet tévedek.
Bron írta:Vannak játékosok de elején szerintem feles háborúzni egymással.Esetleg szerzel 1 aknát vagy valami más kitermelőt akkor ott csúnyán megbosszulják rajtad,mert ott nincs rangbéli korlátozás.De lehet tévedek.
Nem tévedsz. Aknát, bányát, tárnát bárki elveheti tőled, rangtól függetlenül.
Ha sikerül találni, majd elfoglalni valamelyiket, akkor utánna ügyesen kell manőverezni az idővel a nyitást és zárást illetően.
Nearco írta:Hali, leírná valaki, hogy hogy lehet kinyitni az ellenfél kapuját? Pláne inaktívokét... Csak akkor lehet ha másé is nyitva van és ő kinyitja saját magától? Mert az kibaszott tré, egész pofás kis játékot jól gallyra is vágja. Lexikonba sehol sem találtam, pedig keresgéltem... Előre is köszi.
Ne beszélj csúnyán mert jön Elminster a híres "manager" és téged is figyelmeztetni fog.
Bár már régen nem láttam. Biztos lóg. Na majd a munkaadója ad neki.