Inaktív vs Hitehagyott?

Ha valamit nem ért, kérdését itt teheti fel és a többi játékos segít Önnek.

Minden itt létrehozott témanév a "?" jellel kell, hogy végződjön, különben egy hibásan fogalmazott vagy téves fejezetbe helyezett témaként lesz jelölve.
Üzenet
Szerző
Nemesis21
Újonc
Helyszín: Budapest

Inaktív vs Hitehagyott?

#1 Hozzászólás által Nemesis21 »

No én olvasgattam ezt a hitehagyott témát, de kérdéseim is lennének ezzel kapcsolatban. Kezdő témában már zárva topic, ezért ide írom le (Máshová is megírtam de válasz nem jött lehet ezt többen fogjátok olvasni...):

1. Saját frakcióra támadok akkor ugye rombolom az image-em, hitehagyottá válok, Még akkor is ha nem pusztítok el egyetlen legyet sem a városában csak odamegyek kifosztani???
(Kerettörténet a dologhoz: Van egy tiltott felhasználó, vagy pedig inaktív, kapu nyitva város számomra rogyásig egy árva lélek sem tartózkodik ott, torony, erőd ilyesmi semmi. Besétálok és elhozom a nyersijét???? Igen szeretném csak a hitehagyottság kérdése miatt nem mind1 hogy ilyenkor is megkaphatom-e ezt a "bónusz rangot")

2. Ha hitehagyottá válok azt csak a körülöttem lévők látják vagy nekem is pirossal fogja kiírni a saját nevemet?

3. Ha a saját frakciómból valaki elfoglal egy bányát, tárnát stb... azt én eltudom tőle venni? És itt is jár a támadás miatt a hitehagyottság? Mert mellettem van egy tárna amit egy játékos elfoglalt, folyamatosan lekémlelem, de neki úgy tűnik csak van, de minek alapon foglalta el. :?:
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.
Tuzcsillag
Újonc

Re: Inaktív vs Hitehagyott?

#2 Hozzászólás által Tuzcsillag »

1.igen megkaphatod
2.mindenki latja a pirossat:)
3.elvenni eltudod
Felhasználói avatar
LadyShilla
Kapitány

#3 Hozzászólás által LadyShilla »

Könnyen letesztelheted mert ha rákattintasz a támadásra rögtön kiirja, hogy ha megtámadod hitehagyottá válsz...csak saját fajod nem támadhatod a frakciód másik felét már igen.
Lady Shilla
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

#4 Hozzászólás által Elminster »

1. Még ha nem is ártasz a másik játékosnak de megtámadtad, akkor hitehagyott leszel.
2. Az új frissítés után minden birtokod neve sárga színű. Ezért ha hitehagyott vagy, akkor sem látod, hogy piros a városod neve.
3. Ha a saját fajod foglalja el tőled az aknát, akkor hitehagyott lesz.. hitehagyott játékost bárki támadhat (te is).. így nyugodtan visszafoglalhatod az aknádat és nem leszel hitehagyott..
Nemesis21
Újonc
Helyszín: Budapest

#5 Hozzászólás által Nemesis21 »

értem. köszöntem... :)
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.
Válasz küldése