Játék "gyorsítása".

Mielőtt létrehoz egy témát, bizonyosodjon meg arról, hogy az Ön ötletét még nem ajánlotta fel senki más. Ehhez használja a fórum keresőrendszerét az Ajánlatok és Ötletek fejezetben.
Az itt feltüntetett üzenetek közül azok, amelyek nem tartalmaznak hasznos és logikus információt, figyelmeztetés nélkül törölve lesznek.
Üzenet
Szerző
dzsoni1971
Haladó

Játék "gyorsítása".

#1 Hozzászólás által dzsoni1971 »

Üdvüzletem!

Azt szeretném megemlíteni, hogy nagyon lassan " indul" be a játék, azaz épületek fejelsztési ideje hosszú, még alap szinten is.
A játékleírás ismrtetőt áttanulmányozva arra jutottam, hogy egy kiváló időtöltés lesz.....majd.
Viszont, belépek, és pár perc alatt letudom a feladatokat, utána semmi tenni való.
A játékkezdés utáni napokat kellene kicsit felpörgetni, azaz több feladat, gyorsabb épület emelés/főleg 1-2 szinten/.
Biztos vagyok benne, hogy sokan nem fogják kivárni amíg eltelik az az 5-10 nap, amikor márlesz mit csinálni./csak tippelek, hogy mikor lehet támadni, mikor keveredik elő a hős, mert ez is előreláthatatlan/

üdv:
dzsoni1971
Felhasználói avatar
Tamenund
Újonc

Re: Játék "gyorsítása".

#2 Hozzászólás által Tamenund »

Hali! Hova az a nagy kapkodás? Szép laza kis játék, van idő mást is csinálni mellette, nem kell állandóan rajta ülni. Ne szidjatok, de szerintem ez pont így a jó. Biztos vannak rajtam kívül más elfoglalt emberek is, akik pont egy ilyen laza kis játékkal tennék kicsit érdekesebbé a napjaikat. Ám ha felpörgetik, akkor már erre sem lesz idejük. Pörgős játékok meg különben is garmadával vannak . Elnézéseteket kérem, ha nem egyezik a véleményünk. Bár a játék gyorsaságát ez ugysem befolyásolja. Üdvözlettel: T.
dzsoni1971
Haladó

#3 Hozzászólás által dzsoni1971 »

Eddig úgy néz ki, hogy kezd el felpörögni.
Fordítva alkották, azaz, minél többet vagy itt, annál többet kell, hogy majd itt legyél.
Szóval alakul ez!
:)
:roll:
kk88
Újonc

#4 Hozzászólás által kk88 »

sziasztok
ajánlom a romok lerombolását mert abból elégé jön a nyers anyag, én most indítottam el a 3 hadjáratot. Amúgy szerintem jó a játék nem kell túl sokat foglalkozni vele
tomorka
Újonc

#5 Hozzászólás által tomorka »

Hogyan lehet adóztatni? Nem találom :(
kk88
Újonc

#6 Hozzászólás által kk88 »

kereskedőboltok meg a szabad lakosságból jön a pénz attól függ menyit építettél a kereskedőboltokból , meg hányas szintű. A főépületben látod hogy menyi a bevétel, ha rámész a bevételre az aranynál
remélem segítettem
üdv kk88
tomorka
Újonc

#7 Hozzászólás által tomorka »

Köszönöm!
dzsoni1971
Haladó

#8 Hozzászólás által dzsoni1971 »

KK88!

Gratula a menetelésednek, rendes Tőled, hogy segíted azokat, akik kérdeznek.
Csak remélni tudom, hogy egyszer majd együtt harcolunk.
:!:
Micimacko
Újonc

#9 Hozzászólás által Micimacko »

sziasztok
ajánlom a romok lerombolását mert abból elégé jön a nyers anyag, én most indítottam el a 3 hadjáratot. Amúgy szerintem jó a játék nem kell túl sokat foglalkozni vele
Sziasztok hol találtok ti romokat, én hiába keresem nem találok sehol :)
dzsoni1971
Haladó

#10 Hozzászólás által dzsoni1971 »

Küldj ki kutatót a melletted lévő üres területekre.
Nekem a 9. kutatásomra lett meg a Rom, addig meg szent föld, és szent erdő.
Micimacko
Újonc

#11 Hozzászólás által Micimacko »

ok.
Köszönöm :)
mehi
Ezredes

#12 Hozzászólás által mehi »

ahogy néztem elég jó játék lesz ez :D most lett meg a 2. városom , és lassan meg lesz a 3. városom is :D meg találtam 1-2 nagyon értékes arany bányát is ;)
Kép
Felhasználói avatar
Addict
Kapitány

#13 Hozzászólás által Addict »

sziasztok !
Csak akkor tudok majd romokat feltörni vagy elfoglalni ha térképészetet kitanulom? vagy még kell hozzá más is?
Felhasználói avatar
Addict
Kapitány

#14 Hozzászólás által Addict »

még annyit írnék ide, hogy egy kicsit lehetne gyorsítani a játék fejlődési sebességén.:D most itthon leszek 1 hétig addig bemegyek a top100-ba de ha gyorsabb lenne akkor talán még jobb helyen is lehetnék 8-)
Felhasználói avatar
Tamenund
Újonc

#15 Hozzászólás által Tamenund »

Hali! Ahhoz, hogy a romokar kifoszthasd, a következők kellenek: Kitanulni a térképészetet, Expedíciós központot építeni, ahol ki kell képezni a kutatót-kat, ezeket terepfelderítésre szétküldeni és ha szerencséjük van, előbb-utóbb rábukkannak egy romra. Ezután kiküldeni egy kémet, hogy felderítse a romokban megbúvó szörnyek haderejét és ha van elég haderőd, hogy leverd őket, akkor már indíthatod a támadást-kifosztást. Sajnos a rom csak eddíg tartott, mert eltünik és ujat kell keresni. Üdv: T.
toliman
Újonc

#16 Hozzászólás által toliman »

Szerény megjegyzés, egy angol szerveren már kb. 1 éve nyomom és még most lesz rá lehetőségem hős megívni. Iszonyatosan sok fejlesztés, sok munka. Gyorsítani, egyszerűsíteni csak akkor tudtok, ha belenyultok a pénztárcátokba és nagyon sok gyögyöt vásároltok, mert az első 150 lérdéses menetet csak úgy tudjátok teljesíteni + afejlesztésekhez is baromi sok gyöngy szükséges, ha mindent a maximumra akartok. A romokból csak 1-2 darabot lehet beszerezni és iszonyatos veszteségekkel bekalkulálva. Az aukció jó lenne, de ahogy egyre több játékos éri el a megfelelő szintet, nyomják ki egymást és 70 db gyöngy 1-2 milla arany, hatalmas raktárkapacitás kell hozzá. És még sorolhatnám, én eddig gyögyök vásárlása nélkül nyomtam, de kezdek megakadni, nincs sok lehetőség kikerülni.
Válasz küldése