Játék "gyorsítása".
-
- Haladó
Játék "gyorsítása".
Üdvüzletem!
Azt szeretném megemlíteni, hogy nagyon lassan " indul" be a játék, azaz épületek fejelsztési ideje hosszú, még alap szinten is.
A játékleírás ismrtetőt áttanulmányozva arra jutottam, hogy egy kiváló időtöltés lesz.....majd.
Viszont, belépek, és pár perc alatt letudom a feladatokat, utána semmi tenni való.
A játékkezdés utáni napokat kellene kicsit felpörgetni, azaz több feladat, gyorsabb épület emelés/főleg 1-2 szinten/.
Biztos vagyok benne, hogy sokan nem fogják kivárni amíg eltelik az az 5-10 nap, amikor márlesz mit csinálni./csak tippelek, hogy mikor lehet támadni, mikor keveredik elő a hős, mert ez is előreláthatatlan/
üdv:
dzsoni1971
Azt szeretném megemlíteni, hogy nagyon lassan " indul" be a játék, azaz épületek fejelsztési ideje hosszú, még alap szinten is.
A játékleírás ismrtetőt áttanulmányozva arra jutottam, hogy egy kiváló időtöltés lesz.....majd.
Viszont, belépek, és pár perc alatt letudom a feladatokat, utána semmi tenni való.
A játékkezdés utáni napokat kellene kicsit felpörgetni, azaz több feladat, gyorsabb épület emelés/főleg 1-2 szinten/.
Biztos vagyok benne, hogy sokan nem fogják kivárni amíg eltelik az az 5-10 nap, amikor márlesz mit csinálni./csak tippelek, hogy mikor lehet támadni, mikor keveredik elő a hős, mert ez is előreláthatatlan/
üdv:
dzsoni1971
Re: Játék "gyorsítása".
Hali! Hova az a nagy kapkodás? Szép laza kis játék, van idő mást is csinálni mellette, nem kell állandóan rajta ülni. Ne szidjatok, de szerintem ez pont így a jó. Biztos vannak rajtam kívül más elfoglalt emberek is, akik pont egy ilyen laza kis játékkal tennék kicsit érdekesebbé a napjaikat. Ám ha felpörgetik, akkor már erre sem lesz idejük. Pörgős játékok meg különben is garmadával vannak . Elnézéseteket kérem, ha nem egyezik a véleményünk. Bár a játék gyorsaságát ez ugysem befolyásolja. Üdvözlettel: T.
-
- Haladó
Eddig úgy néz ki, hogy kezd el felpörögni.
Fordítva alkották, azaz, minél többet vagy itt, annál többet kell, hogy majd itt legyél.
Szóval alakul ez!

Fordítva alkották, azaz, minél többet vagy itt, annál többet kell, hogy majd itt legyél.
Szóval alakul ez!

sziasztok
ajánlom a romok lerombolását mert abból elégé jön a nyers anyag, én most indítottam el a 3 hadjáratot. Amúgy szerintem jó a játék nem kell túl sokat foglalkozni vele
ajánlom a romok lerombolását mert abból elégé jön a nyers anyag, én most indítottam el a 3 hadjáratot. Amúgy szerintem jó a játék nem kell túl sokat foglalkozni vele
Hogyan lehet adóztatni? Nem találom 

kereskedőboltok meg a szabad lakosságból jön a pénz attól függ menyit építettél a kereskedőboltokból , meg hányas szintű. A főépületben látod hogy menyi a bevétel, ha rámész a bevételre az aranynál
remélem segítettem
üdv kk88
remélem segítettem
üdv kk88
Köszönöm!
-
- Haladó
KK88!
Gratula a menetelésednek, rendes Tőled, hogy segíted azokat, akik kérdeznek.
Csak remélni tudom, hogy egyszer majd együtt harcolunk.

Gratula a menetelésednek, rendes Tőled, hogy segíted azokat, akik kérdeznek.
Csak remélni tudom, hogy egyszer majd együtt harcolunk.

Sziasztok hol találtok ti romokat, én hiába keresem nem találok seholsziasztok

-
- Haladó
Küldj ki kutatót a melletted lévő üres területekre.
Nekem a 9. kutatásomra lett meg a Rom, addig meg szent föld, és szent erdő.
Nekem a 9. kutatásomra lett meg a Rom, addig meg szent föld, és szent erdő.
ok.
Köszönöm
Köszönöm

ahogy néztem elég jó játék lesz ez
most lett meg a 2. városom , és lassan meg lesz a 3. városom is
meg találtam 1-2 nagyon értékes arany bányát is 

sziasztok !
Csak akkor tudok majd romokat feltörni vagy elfoglalni ha térképészetet kitanulom? vagy még kell hozzá más is?
Csak akkor tudok majd romokat feltörni vagy elfoglalni ha térképészetet kitanulom? vagy még kell hozzá más is?
még annyit írnék ide, hogy egy kicsit lehetne gyorsítani a játék fejlődési sebességén.
most itthon leszek 1 hétig addig bemegyek a top100-ba de ha gyorsabb lenne akkor talán még jobb helyen is lehetnék 

Hali! Ahhoz, hogy a romokar kifoszthasd, a következők kellenek: Kitanulni a térképészetet, Expedíciós központot építeni, ahol ki kell képezni a kutatót-kat, ezeket terepfelderítésre szétküldeni és ha szerencséjük van, előbb-utóbb rábukkannak egy romra. Ezután kiküldeni egy kémet, hogy felderítse a romokban megbúvó szörnyek haderejét és ha van elég haderőd, hogy leverd őket, akkor már indíthatod a támadást-kifosztást. Sajnos a rom csak eddíg tartott, mert eltünik és ujat kell keresni. Üdv: T.
Szerény megjegyzés, egy angol szerveren már kb. 1 éve nyomom és még most lesz rá lehetőségem hős megívni. Iszonyatosan sok fejlesztés, sok munka. Gyorsítani, egyszerűsíteni csak akkor tudtok, ha belenyultok a pénztárcátokba és nagyon sok gyögyöt vásároltok, mert az első 150 lérdéses menetet csak úgy tudjátok teljesíteni + afejlesztésekhez is baromi sok gyöngy szükséges, ha mindent a maximumra akartok. A romokból csak 1-2 darabot lehet beszerezni és iszonyatos veszteségekkel bekalkulálva. Az aukció jó lenne, de ahogy egyre több játékos éri el a megfelelő szintet, nyomják ki egymást és 70 db gyöngy 1-2 milla arany, hatalmas raktárkapacitás kell hozzá. És még sorolhatnám, én eddig gyögyök vásárlása nélkül nyomtam, de kezdek megakadni, nincs sok lehetőség kikerülni.