Erődítmény sereg nélkül, hogyhogy véd várat?

Itt beszélhetik meg a játékosok a játék tulajdonságait.
Üzenet
Szerző
Ferko
Újonc

Erődítmény sereg nélkül, hogyhogy véd várat?

#1 Hozzászólás által Ferko »

Sziasztok, lehet, hogy benéztem valamit, de a rendszer matematikai háttere alapján nem értem, hogy a sereg nélküli erődítmény, hogyhogy meg tudja védeni a várat, akár csak a harcos nélküli hordárok ellen is, akik pl. rabolni vagy rabszolgát szerezni mennek. Nem az lenne a logikus, hogy egyszerűen leírtja a hordárok 30%-át, aztán utána azok fosztogatnak :evil: kedvükre? És ugyanez a toronnyal is. Sebez rajtuk nem is keveset, de aztán nincs is csata ellenfél hiányában, gondolnám én... :o Hogy van ez :?:
Üdv.: Ferko
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

Re: Erődítmény sereg nélkül, hogyhogy véd várat?

#2 Hozzászólás által Elminster »

Ha belépsz valamelyik városod központi épületébe, akkor látod, hogy oda van írva "Visszavonulni ha a veszteség 50 % "
Szóval ha csak egy pár hordárt küldtél (mondjuk rá 100 hordár).. a ellen városában van 2 erődítmény, mely fejenként 30-30db sereget pusztít neked (nem 30%).... így hát mivel rátámadtál és a központi épületben alapból az van megadva, hogy ha a sereged 50%-át elveszted akkor visszavonulsz... te meg a 100 hordárból 60at vesztettél az erődítmények miatt... így elvesztetted a csatát is.
Remélem érthető xD
Válasz küldése