Eltűnő rom
- LadyShilla
- Kapitány
Eltűnő rom
Kérdésem a következő egy rom amit felfedeztem és továbbítottam a koordiátákat a barátom számára nem látható. Tegnap én jártam ugyanígy ő küldte nekem egy 1.szintű romról a koordikat de én nem láttam. Újraindítottam a játékot és az eszközöknél töröltem az előzményeket. Így sikerült fellelnem, de ő hiába csinálta meg ugyanezt továbbra sem látja. Mit tehetünk még?

Lady Shilla
Re: Eltűnő rom
Ahhoz, hogy segíteni tudjak, kérd meg léci a barátod, hogy küldje el a képernyőképet a kinyitott üzenetről és még egy képet arról a királyságról, ahol a rom kéne, hogy legyen.
- LadyShilla
- Kapitány
khm.. khm.. szerintem nem sikerült neked.. nekem olyan kicsiben nyitja meg, hogy alig látom, hogy a játékról van szó...
- LadyShilla
- Kapitány
xDD hová küldted??
- LadyShilla
- Kapitány
a supportos e-mailre a te neved adtam meg tárgyként talán csak sikerül megtalálnotok... nem volt jobb ötletem. a kapcsolatnál csak az a mail volt megadva
Lady Shilla
az az adminisztráció... én egy játékos vagyok csak, aki a fórumot vezeti 
- LadyShilla
- Kapitány
Akkor úgyis gondolom továbbítanod kellene az ilyen gondokat a supportnak vagy rosszul gondolom? Bocs de nem igazán látom át a rendszer ezen részét...se. 
Lady Shilla
A fórum a játékosoknak van létrehozva. Ha gond akad én csak továbbítok mindent)
- LadyShilla
- Kapitány
Szia! Próbáld aLadyShilla írta:
Itt kellene lennie a 3-ason de nincs.
http://kepfeltoltes.hu/
-t, (ingyenes, regisztráció nélküli) és csak a képhez vezető Url-t másold be a fórumra. Ahogy nézem szimplán a képet nem engedi beágyazni... Bár ez fura, mert a szerkesztő nézetben ("hozzászólás küldése") van a kép megjelenítéséhez ikon... (img)
passz...
Ui.: néha érdemes levágni a kép fölösleges részeit... (start menü mellett qTorrent..