védelem

Üzenet
Szerző
lacas
Újonc

védelem

#1 Hozzászólás által lacas »

Sziasztok!

Szerencsére még véd az ősi hadsereg, de szeretném megtudni, hogy tudom majd utána megvédeni magam. Gondolom hadsereg kell majd, persze. Az erődítmény, bástyák mennyire fontosak?
Látom, hogy az erődítmény sebez valamit az elején, de a város falon kívülre is hat? Tehát ha a településeimet fosztogatják, akkor ez védelmezi (annak ellenére hogy a falon belül van építve)? A bástyánál ua. a kérdés falon belülről véd? Vagy mondjuk minden településhez érdemes legalább 1et építeni?
calan
Haladó

Re: védelem

#2 Hozzászólás által calan »

Szia!
az erődítmények és a tornyok az adott településen védenek.én minden városomban, aknámban, bányámban kiépítem, hogy védjem. viszont a várost nem tudják lerombolni és elfoglalni csak pár épületet rombolhatnak max le és a fosztások(ezért a rejtekhelyet kell emelni) szerintem célszerűbb emiatt azokat védeni amit el tudnak foglalni! (bányák, aknák)
Legalább is én így csinálom :D
Isten
Kapitány

#3 Hozzászólás által Isten »

Lacas, az erődítményed akkor is hat a a településekben akarják rombolni az épületeket, mert ehhez is meg kell küzdeni a várossal. Az erődítmények nem csak azt a célt szolgálják hogy az első körben megölnek pár egységet, hanem a védőérték növeléssel csökkentik a veszteségeid a seregekből. A tornyok is fontosak mert sebzést adnak és nincs fenntartási költségük mint pl egy katonának. Hosszabb távon viszont a mágus tornyok ajánlottak hisz nagyobb seregnél többet sebeznek mint a sima tornyok.
lacas
Újonc

#4 Hozzászólás által lacas »

Köszi, Isten vagy! :D
gyongyszem
Újonc

#5 Hozzászólás által gyongyszem »

Sziasztok!
Mit tudok tenni az ellen, hogy ne veszítsek mindig csatát, van erődítményem, mindenem, de ha megtámadnak a hadsereg semmit nem csinál és mindig elveszítem a csatát. Kell valamit beállítani rajta vagy ez hogy működik?
Választ előre is köszönöm!
Válasz küldése