Ötletek-Javaslatok!

Mielőtt létrehoz egy témát, bizonyosodjon meg arról, hogy az Ön ötletét még nem ajánlotta fel senki más. Ehhez használja a fórum keresőrendszerét az Ajánlatok és Ötletek fejezetben.
Az itt feltüntetett üzenetek közül azok, amelyek nem tartalmaznak hasznos és logikus információt, figyelmeztetés nélkül törölve lesznek.
Üzenet
Szerző
feherogre
Újonc

Ötletek-Javaslatok!

#1 Hozzászólás által feherogre »

Sziasztok!
Ezt a fórumot azért indítom hogy ha valakinek van Ötlete-Javaslata a játék jobbá tételéhez ide megírhatja
és hátha eljut a főnökségig és hátha változtatnak vagy javítanak rajta.
nekem is lenne ötletem rögtön.:
-Ha egy alacsonyabb rangú játékos támad nincs esélyed-lehetőséged vissza támadni
szerintem ez nem fer! szerintem ha megtámadnak lehetőséget kellene adni a vissza támadásra
például megtámad egy 4*-os játékos 24h-48h-72h keresztül lehetne őt támadnod és ezzel elejét vennénk sok kellemetlenkedő szándékosan kisebb szinten maradó játékos előnyének
-szerintem az átkokra is ki lehetne terjeszteni a templomot aki templomban van ne tudjon átkozni sem
továbbá lehetne egy épület ami védi a várost a varázslatoktól valamilyen szinten
mondjuk tökéletes szinten 90%-100%-os lehetne
akinek eszébe jut valami írja meg de reakciókat is szívesen fogadok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
VanSopi
Újonc

Re: Ötletek-Javaslatok!

#2 Hozzászólás által VanSopi »

Sziasztok!
Ez egy nagyon jó ötlet.
Támogatom.
Kuruki
Újonc

Re: Ötletek-Javaslatok!

#3 Hozzászólás által Kuruki »

Én azt vettem észre hogy kicsit túl hosszú idő a tanulmányozás és közben sokszor közben nem lehet csinálni semmit.Lehetne hogy kicsit rövidítsék 24,23 óra hosszú tanulmányozásokat
Válasz küldése