Hatalmas nagy hírrel kel szolgálnom felétek kedves játékos társaim

Elég nehéz napom volt aznap, megtörten fáradtan és éhesen tértem haza a meloo-bol, mikor kicsit megpihentem és alig fejezetem be táplálékomat jött a telefon hogy kedves Anyosom látni akar

Hát mit tudtam tenni neki készültem gyötrelmes útnak a tudattal hogy most mi vár még rám.
Már indulni akartam de megszólalt újra a telefon

szmija klántársam hívott a nagy rettenetes hírrel és közölte hogy hatalmas nagy a bajt, óriási szörny horda jelent meg a területünkön és azonnal tenni kel valamit.
Kis tétovázás után de döntenem kellet, Anyosom kedves mosolya és rettenetes 7-es rom legyőzése közt !
Vajon ugyan nehéz döntés volt-e ? ( piszt......meg ne haja......)
Kémeimet útnak eresztve azonnal ezt az eredményt hozták : Nem volt időnk tétovázni, megnéztük milyen haderő van kéznél hisz azonnal indulni kellett !
Sok sereg ugyan nem volt idehaza,oda voltak egyéb kisebb célok felé......de szorított az idő nagyon, hosszú út állt előttük így indulni kellet.
Bár nem volt tudomásunk róla mi vár ránk hisz nem volt időnk elő futárt küldeni !
De kisebb megbeszélés követően kockáztatunk

Ime az indulás :
Talán izgalmamban talán félelmemben de vettem a bátorságot és felbontottam egy meggyes Sört ami igencsak jól esett......fogyott ám a cigaretta is rendesen.
Ilyenkor megáll az idő......minden perc Óráknak tűnik

Sok sok idő elteltével és sok izgalom után ez az eredmény várt ránk :
Minden kockázatot megért hisz ezzel tért haza a sereg :
Ez úton is köszönöm Mylands !
És természetesen szmija klántársamnak hogy engem választott társának e nehéz időkben