Congratulations to Pzu11 and Rehher!

Itt csak azok hozhatnak létre témákat, akik a Főromok megsemmisítésének történetét írják le!
Üzenet
Szerző
gerr2wq
Újonc

Congratulations to Pzu11 and Rehher!

#1 Hozzászólás által gerr2wq »

We congratulate Rehher and Pzu11 upon the annihilation of Arch-Ruin on 23.11.18 and winning 41305 Black Gems!

Looking forward to reading the Story about the great feat!
Rehher
Újonc

Re: Congratulations to Pzu11 and Rehher!

#2 Hozzászólás által Rehher »

Engedjétek, meg hogy megosszak egy rövid történetet egy Főrom megsemmisítéséről.

Egyik kora reggel kósza infót kaptam arról, hogy a felügyeletem alá tartozó királyságok egyikében hatalmas szörnycsapat nyomait vélték felfedezni. Gondoltam ennek fele sem tréfa így a környező uralkodókhoz küldöncöket küldtem. Vissza is jött a hír a legközelebbi szövetségesemtől, hogy Ő is hasonlót tapasztalt. Innentől kezdve már biztosra vettem, hogy arról a legendás szörnyvezérről lehet szó, amely csapatával időközönként kincsekkel megrakva szeli át a királyságokat és sem megtalálni, sem legyőzni nem egyszerű.

Ezután lelkes kutatók egész éjszaka mentek csak mentek mind hiába, egy két zászlón és apró romon kívül nem sok jót találtak. Ám ahogy közeledett a reggel egészen pontosan 4 óra 15 perc hatalmas sikert arattak, a sivatag kellős közepén a szörnycsapat búvóhelyét egy régi romban meglelték.
jelentes.png
Ám a fellelkesül kutatók hiába hozták a hírt, egy tanácskozásnak köszönhetően, csak délután jutott el hozzám.
Meglátván a romot nem akartam hinni a szememnek :o , és küldtem a felderítőket, hogy általuk még inkább meggyőződhessek arról, hogy ez az a keresett szörnycsapat.
kem.jpg
Amikorra sikerült meggyőznöm magam, visszafordítottam Amgrom hősömet egy másik romról hisz ez fontosabb és nyomban menesztettem leggyorsabb futáromat régi harcostársamért, Pzu11-ért. Szerencsére épp a közelben őrjáratozott egy kisebb csapattal és pikk-pakk a földalatti bástyám kapujában volt.
Ezek utána számolgattunk, megvitattuk a stratégiát, de a jelentésekből az látszott, hogy a szörnyvezér nincs a csapatával, így nem kellett nagy ellenállással számolnunk, de semmiképpen sem hagyhattuk, hogy a szörnycsapat a környező földeken portyázzon.

Így hát egyeztettünk még párszor és megkezdődött a menet a Főrom ellen. Két irányból közelítettünk és egyszerre mértünk megsemmisítő csapást a királyságokat rettegésben tartó fosztogatókra.
jel.jpg
Ezzel a hőstettel egy újabb küldetést tudtunk le mindketten és reméljük nem ez volt az utolsó.

Köszönöm, hogy elolvastátok történetünket a Főrom megsemmisítéséről. :)

És akkor, íme, a csatajelentés és a részletek: :arrow:
csat.jpg
csatrész.jpg
gerr2wq
Újonc

Re: Congratulations to Pzu11 and Rehher!

#3 Hozzászólás által gerr2wq »

Well done!
Thank you for a great story about your courageous feat!
Your rewards have been credited to your accounts :D
Válasz küldése