Frenky és a Hetes

Itt csak azok hozhatnak létre témákat, akik a Főromok megsemmisítésének történetét írják le!
Üzenet
Szerző
Frenkyland
Újonc

Frenky és a Hetes

#1 Hozzászólás által Frenkyland »

Udvozlet bajtársak!

Engedjetek meg,hogy megosszam veletek az unalmas torténetemet.
Vasárnap reggel tortént másnaposságtol hasogató fejembe mintha valaki kopogtatna. Azt gondoltam csak a torpék jottek megint. De a kopogás nem szunt, igy hát félhomályos tekintettel megneztem ki lehet az az elvetemult aki fel mer ébreszteni. Mit ad isten nem a kocsmáros volt hogy toltson megegyet, hanem a semmirekello felderitoim akiket még elozo este zavartam szanaszét. Kérdezem mi lehet ennyire fontos, hogy vasárnap reggel kávé helyett doromboléssel ébresztetek? -Hetesrom,hetesrom kiáltják! Gondoltam magamban ezt meg kell nezni mert ha hazudnak lerombolom a lakhelyuket es iszok valamit, ha igaz akkor is :D Nagy szerenycséjuk volt ,hogy igazat szoltak. Az elozo este fáradalmai azonnal szertefoszlottak s riasztottam kémeimet, látnokaimat akik dolongélve másnaposan, buzologve az alkoholtol kérdezgették. -Mi tortént uram? Az elmult idoszakban semmi feladatot nem adtál nekunk, hova ez a sietség? Hetes rom. Válaszoltam. Erre azonnal hadtápba vágták magukat és szorgalmasan kémkedtek, látnokoltak. Jott is a jelentés septiben. Tiszta! Szornyhos nincs benne! Gyors számolás kovetkezett, és mar uton is a parányi seregecske. Irhatnám, hogy hatalmas csata zajlott de hazudnék, igy hat azt irom: Hatalmas Erdei! Leutotte mint a budos ..art

Roviden ennyi lenne szerény torténetem. Koszonom, hogy elolvastátok! További kellemes játékot mindenkinek és egészségetekre!

UDV: Frenky
Csatolmányok
Hát igy tortént
Hát igy tortént
^7B856B37674CFB520ED904FE6B3251D963A0A8CD2AD4DE9796^pimgpsh_fullsize_distr.png (230.01 KiB) 4676 alkalommal megtekintve
Dorina2018
Újonc

Re: Frenky és a Hetes

#2 Hozzászólás által Dorina2018 »

We congratulate Frenkyland upon the annihilation of Arch-Ruin winning 22 486 Black Gems!
Thanks for the story, the reward will be given soon.
Válasz küldése