licit

Ide várjuk az adminisztrációnak szánt kérdéseket.

Azokat a kérdéseket, melyekre más játékosok is válaszolhatnak, a „Kérdezz itt!” fejezetbe írja.
Ha nem kapta meg a pénzét vagy fizetéssel kapcsolatos kérdések merültek fel, írjon az e-mailre.
Lezárt
Üzenet
Szerző
Frick
Újonc

licit

#1 Hozzászólás által Frick »

"MMM00 wrote:
Nem árt, ha tudod kivel játszol. Nem hiszem hogy a többiek örülnének, ha miattad kellene útjaink szétváljanak.
1x elnézem, mert emberek vagyunk és tévedhetünk, de a következő alkalommal nem leszek elnéző :)

Renji2014 wrote:
bocsi de nem kötöttem szövit senkivel ha a klánra gndolsz azt meg nem néztem
de bocsi érte

MMM00 wrote:
Nem azért vagyunk szövik, hogy rám licitálj!"

az ilyeneket valahogyan nem lehet kizárni a játékból? ha nem akkor a játékosok nagy része rövid időn belül elhagyja ezt a szervert v. az egész játékot és az csak kevés embenek lenne jó
ZoliHunDemon
Haladó

Re: licit

#2 Hozzászólás által ZoliHunDemon »

elég gusztustalan , hogy más privát beszélgetéseit kiteszed ide!
teljesen jogos volt mmm kérése és ez ha fenyegetés... az nem ilyen!
a barátodat kitettem tölünk, mehet hozzátok okoskodni!
Frick
Újonc

#3 Hozzászólás által Frick »

hozzánk? nem vagyok egyik klánnak sem a tagja,

tőletek is azért jöttem el mert háborúzni kezdtetek olyanért amit el lehetett volna intézni egy emberrel és nem egy egész klánt támadni,

és ez nem privát beszélgetés ez fenyegetés és nem ő az első és nem a második akit megfenyegetett és az egyáltalán, hogy jut eszébe valakinek hogy joga van 1000 aranyért megvenni a gyöngyöt amikor más rendesen licitál, bizonyára már az iskolában is elvette a kissebbek uzsonnáját, és azóta sem változott
ZoliHunDemon
Haladó

#4 Hozzászólás által ZoliHunDemon »

Miért nem farmvillezel?
ott nincs háború, nincs támadás, max a méhektől!
Frick
Újonc

#5 Hozzászólás által Frick »

"az ellenséggel szembeni ellenállás érdekében egyesüljön más kormányzókkal és ne feledje, hogy a törékeny béke mindig jobb, mint a véres háború."

http://mlgame.hu/wiki/
Felhasználói avatar
bazsarozsa
Haladó

#6 Hozzászólás által bazsarozsa »

Hello,
Please, prefer a complaint rightly, you can report another player to the Administration (the "Report" button in messages) for the use of coarse language, personal insult, spam or advertising.
If the report is reasonable your opponent can be gagged for 1-7 days. In case of multiple reports from many players, the violator’s character or account can be banned.
In case of unreasonable reporting other players you can get a warning. In case of multiple unreasonable reporting other players you can be gagged for 1-7 days.
Warnings are also made for insignificant violations of the Game Rules.

Best regards,
Support team
Lezárt