Legfontosabb fejlesztések

Mielőtt létrehoz egy témát, bizonyosodjon meg arról, hogy az Ön ötletét még nem ajánlotta fel senki más. Ehhez használja a fórum keresőrendszerét az Ajánlatok és Ötletek fejezetben.
Az itt feltüntetett üzenetek közül azok, amelyek nem tartalmaznak hasznos és logikus információt, figyelmeztetés nélkül törölve lesznek.
Üzenet
Szerző
SithEmperor
Újonc

Legfontosabb fejlesztések

#1 Hozzászólás által SithEmperor »

Üdv!
Az alábbi ötleteket első sorban a fejlesztőknek szánom, de természetesen a játékosok véleménye is számít.

Fejlesztésekkel kapcsolatos javaslataim vannak. (3) A felvetéseket meg is indoklom.
Tisztában vagyok vele, hogy van olyan terület is, amit már van, aki megemlített, de úgy gondolom fontos, hogy itt összegezzem.

1. Helyesírás fixálása.
Ez első és legfontosabb fejlesztés, nem csak a kezdetleges, de PR tevékenységnek is számító helyesírási - és gépelési hibák javítása. Nem szükséges hozzá felmérés sem, de ha nincs tökéletes fordítás, akkor akadnak játékosok, akik azonnal abbahagyják a játékot, mert komolytalannak vélik emiatt. Természetesen az önmagában gesztusnak számít, hogy saját anyanyelven is játszhatunk, de fontos a precízség.

2. A súgó bővítése.
Még számos dolog akad, amit csak tapasztalati úton lehet szerezni, mert nem található meg a súgóban.

Az első és második pontokra lehetne indítani észrevételi börzét - közvetlen kapcsolatban az adminokkal. Biztos vagyok benne, hogy ezeket szinte mindenki támogatná.

3. Grafika fejlesztése.
Nos igen, részemről oké, helyenként elgyönyörködtetően szép elemeket is találni a játékban, de ezektől el kell vonatkoztatni. Vannak a grafikára sokkal érzékenyebb emberek is, akik azért hagyják abba a játékot (szinte azonnal), mert nem tartják "elég szépnek" a grafikát. Csak nekem 3 ilyen ismerősöm van, aki kipróbálta - majd pont ezért rá is hagyta, és biztos vagyok benne, hogy még rengeteg ilyen eset van, hogy a kinézet miatt nem kezdenek el játszani. Ez a fejlesztés nem csak a kezdeteknél, de a későbbiekben is komoly hatással bírna a játékosok megtartására.

Plusz: egyéb lehetőségek az animációk, esetleg hangeffektek bővítésére (amiket egyénileg be lehetne állítani)
Tudom, hogy ez a 3. pont nem egyszerű (és nagyon kreatív) feladat, de verseny van, és haladni kell a korral - fejlesztésekkel.

Összegzésképp:
Mind a 3 pont azt a célt szolgálná, hogy több embert vonzzon és tartson itt a játék.
Ezek azok a szempontok, amiktől hirdetés nélkül is egyre népszerűbb lehetne a MyLands.

Ezeket a lehetőségeket véleményem szerint szinte mindenki támogatná, de akár szavazást is indíthatunk. :)
Chrian
Kapitány

Re: Legfontosabb fejlesztések

#2 Hozzászólás által Chrian »

Ha írsz az adminoknak játékon belül ma már csak angolul kapsz választ, itt a fórumon is angolul ír az admin, akkor szerinted? :D A lexikonban is az új bekerülő dolgok angolul bevágva kerülnek át az angol enciklopédiából. Ilyen apróságok, hogy "nem írni helyesen magyar szöveg" azon már át is siklok. Egyébként volt már olyan aki jelezte, hogy nagyon szívesen segítene a fordításba, de válaszra sem méltatták. A grafikához meg ne hogy hozzányúljanak, mert vacak az egész, így is le van tiltva, amit csak lehet, ha még több dolog fog csillogni villogni akkor a gépem kezet növeszt, kardot ragad és felkoncolja magát.
SithEmperor
Újonc

#3 Hozzászólás által SithEmperor »

Természetesen nem erre a giccses oldalára gondoltam, hogy minden csillogjon-villogjon :D, hanem a jó ízlés határain belül, és ezt is beállítható - kikapcsolható opcióként. De a grafikai fejlesztés erre nem is térne ki.

Viszont ezek a tények, amiket írtál, nem sugallnak túl sok jót...
- Ha angolul írunk nekik, lehet fogékonyabbak? :D
Chrian
Kapitány

#4 Hozzászólás által Chrian »

Próbáld meg :) Egyébként régen itt a fórum is tök magyar volt most meg csomó minden angol rajta, mármint az egész :D nem is értem, miért.. hiszen egyszer már magyar volt.
Smile64
Haladó

#5 Hozzászólás által Smile64 »

Azért magyarnak éppen nem nevezném, ami itt van. A lexikon, vagy mi a fene is olyan, hogy inkább az angol nyelvűt olvasom, azt számos helyen jobban lehet érteni, mint a magyart...
Válasz küldése