Ez azért szemét dolog.

Itt beszélhetik meg a játékosok a játék tulajdonságait.
Lezárt
Üzenet
Szerző
DrowMumus
Újonc

Ez azért szemét dolog.

#1 Hozzászólás által DrowMumus »

Szevasztok! Nem tudom ki ,hogy van vele de ez hát ,hogy is mondjam a legjobb szándékkal is mocsok egy dolog.
Rá erőltetni a Játékosokra a fizetést még egy ijen húzásuk és bukta a quest nem lesz Isteni bölcsesség sisakom.

http://kepkezelo.com/images/tcx70v2reaq4q4wib2y.jpg

Azért ezzel csinálhatnának valamit mert aki csak játszana kicsit ingyenesen az bukta a 150 feladat folyamatos végrehajtást.
Na sok sikert azért mindenkinek elküldöm az Admin nak is.
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

Re: Ez azért szemét dolog.

#2 Hozzászólás által Flower »

Gondolom ez az első online játékod... ez mindent megmagyarázna.
Felhasználói avatar
Addict
Kapitány

#3 Hozzászólás által Addict »

játszottál mondjuk egy másik ilyen online játékon? pl: travian? ikariam? kingsage.. ott is lehet pénzt befizetni! itt se kötelező!
Felhasználói avatar
Dominica
Kapitány
Helyszín: Magyarország

#4 Hozzászólás által Dominica »

Drowmumus állj hozzá másképp szerintem.

Mi az online játék?
Egy csoport ember, aki minimum hosszú hónapokat tervezett egy játékot, sok rajzoló munkája, majd egy tesztelési időszak és ha kész is van a program, akkor még Alpha majd Béta tesztelés neten keresztül és és aztán beindítani az éles verziót.
Most őszintén, szerinted azok akik készítik, nem akarnak étkezni/lakni/létezni csak hogy Te ingyen játszhass egy minőségi programmal?
Ha nem támogatod őket pénzzel az egy dolog. De ha "használod" a munkájuk gyümölcsét és felháborodsz azon, hogy "van pofájuk" ezért még pénzt is kérni akkor két lehetőség van amit megtehetsz:
1. Nőj fel.
2. Lépj le innen és csinálj saját pénzből ingyenes játékot és tartsd fenn a szervert is, illetve javítsd/frissítsd folyamatosan.

Sok sikert :mrgreen:
Egy gép akkor nem tekinthető gépnek többé, ha elkezd félni a halálától.
Isten
Kapitány

#5 Hozzászólás által Isten »

az első gond ott van hogy azt hiszed ha nincs meg ez a küldid már nem is lehet ilyen sisakod, hát tévedsz, a sisakot majd a romokból is megszerezheted, tehát nincs rád erőltetve semmi, nekem már elment a 150 küldis feladat és semmivel sem vagyok hátrányban, és nem rinyálok. Sőt igazából aki fi-t fektet bele ebbe a küldibe lehet rosszabbul jár a végére mintha azt a fi mennyiséget másra költené, hisz vannak 200 fi s küldik is hozzá. Tehát az sem biztos hogy aki tud licitálni annak megéri ebbe fektetni. De megint leírom nem szükséges a játék élvezetéhez hogy most küldiből megkapd ezt a sisakot.
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

#6 Hozzászólás által Elminster »

Téma megbeszélve és lezárva.
Lezárt