PIACOZÁS

Mi nem tetszik Önnek vagy mi kelt kellemetlen érzést a játékban
Üzenet
Szerző
HunNorbi
Újonc

PIACOZÁS

#1 Hozzászólás által HunNorbi »

Nekem az nem tetszik a játékba de az nagyon nem hogy ha licitelek FI-re most liciteltem 140 re el is vittem 400 k aranyé és hogy össze kel gyüjteni a aranyat 1 városba a egésze hogy ki tud fizetni a FI-t pörgöseb lenne ugy ha pl rá megyünk fo városra piac és részletbe kifizetni ugy értem hogy fo város pl 20 k arany van bent rá nyomok fizetni akkor már csak 380 k arany kel rá megyünk 2 ik városra van 100 k arany bent és rányomni kifizetésre és 280 k arany kel már nah igy szerintem igy lenne korekt :D (jah és aknábol ne lehesen fizetni ugy mint most ez teljesen korekt! ) a 2 nap is jo minden csak az a 1 baajom van a játékba amit le irtam ha lehetne ezt a kérdést tegyétek be forumra szavazásba és ha többen mondják ezt a megoldást akkor csináljátok meg :D ez a 1 et len 1 bajom van a játékal a többi minden tetszik benne :)
aljo0
Újonc

Re: PIACOZÁS

#2 Hozzászólás által aljo0 »

Pont az a lényeg hogy akkora raktár kapacitást kell kiépíteni hogy ez megérje, ugyancsak ha ezt átírnák (amit szerintem úgysem fognak megtenni) az FI ára megugrana. De ez csak az én véleményem :)
mehi
Ezredes

#3 Hozzászólás által mehi »

ha részletre lehetne venni FI-t akkor már 10 FI kerülne milliókba ;)
Kép
vidiman
Újonc

#4 Hozzászólás által vidiman »

Az árverés menü pontban meglehetne azt csinálni hogy az 5 csillagos játékosok 40 igazgyöngy alatt ne licitálhassanak mert így az 1-2 csillagosakat mindig túllicitálják. Úgy kellene meg oldani mint a támadásoknál, hogy alacsonyabb szintű játékost nem támadhatok. ;)
Felhasználói avatar
Tejfel
Újonc

#5 Hozzászólás által Tejfel »

vidiman írta:Az árverés menü pontban meglehetne azt csinálni hogy az 5 csillagos játékosok 40 igazgyöngy alatt ne licitálhassanak mert így az 1-2 csillagosakat mindig túllicitálják. Úgy kellene meg oldani mint a támadásoknál, hogy alacsonyabb szintű játékost nem támadhatok. ;)
Ihaly, akkor én örökre négyes maradnék!
Úgy van megoldva, mint az aknáknál, hogy támadhatod az alacsonyabbat is, mert azoknak limitált a száma.
kicsi6
Újonc

#6 Hozzászólás által kicsi6 »

MMM00 wrote:
ártatlanul mégsem lehet, mert akkor jön a rinya ﷯

Frick wrote:
ezek szerint nálad ez a licitálás csak arról szólt, hogy melyik klánt támadd meg!!!

MMM00 wrote:
Mindneki úgy játsza ezt a játékot ahogy neki tetszik.
Én nem kértem kioktatást eddig sem ezút sem fogok.
Gondolom a klánháború csak egy olyan dolog amiről ez a játék szól?
Veled vagy nélküled a R.E.D. várral feliratkoztam, ahogy javasoltad :D
További szép napot,

Frick wrote:
kiléptem a klánból, most már csak kettőnkre tartozik visszavonhatod a hadüzenetet

MMM00 wrote:
Megbeszéltük :)

Frick wrote:
mindenkit fenyegetsz hogy senki ne merjen rádlicitálni?
szerinted erről szól a játék?
kevés gyönygy volt a sóstóban?
nekem olyanom sosem lessz hát kénytelen vagyok venni a liciten, klánvár megtámadásához állj be a sorba néhányan már pályáznak rá
további jó játékot

MMM00 wrote:
Szép a váratok, a múltkor néztem :)

és erröl mi a vélemény,csak mert valaki rámert licitálni ö már az egész klánt támadja,már a klánja hadat is üzent
Aandi
Újonc

#7 Hozzászólás által Aandi »

Vélemény!

Nagy a rom hiány a sereget pedig el kell tartani.... na meg kellenek azok a fránya frakció pontok is amit csak más játékos megtámadásával szerezhető...stb.stb.stb. Ez a játék így van kitalálva és aki itt játszik ezt el kell, hogy fogadja. :roll:
Frick
Újonc

#8 Hozzászólás által Frick »

de azért van egy íratlan etikai szabály, nem a kicsit kell bántani, azokat védeni szokták a "hősök"
MMM00 egymaga nagyobb mint a R.E.D. klán szőröstűl-bőrőstül, van nálatok nagyobb klán annak illene hadat üzenni
a következő játékos már azt találja ki, hogy valamelyik klán tagja ha bármire licitál akkor már hadüzenek a klánnak

egyébként azért kevés a rom mert kevés a játékos és sok üres hely van ahonnan nem viszi le senki a romokat
új játékosokat nem hív meg senki, mert nem hagyják játszani őket, és akkor már nincs benne semmi élvezet, játszani pedig azért szoktunk és nem a rettegésért és félelemért,
az éppen elég a való életben.

remélem még rendejön a játékmorál és tudunk szórakozva játszani ezen a szerveren

aki az erőssebbet támadja az bátor, aki a gyengébbet az gyáva
Aandi
Újonc

#9 Hozzászólás által Aandi »

Szerintem nem jó topikba került ez a téma, mert itt nem a piacozásról és a licitálásról szól ez a történet... Az erősebb mindig lenyomja a gyengébbet az életben és itt is, tudom, mert én is többször álltam már fel. Bár amióta ebben a klánban vagyok mindig kapok segítséget...hm azért ezen is el lehet gondolkodni.
Új játékosok hiánya, na ezt nem igazán értem, mivel a rendszer nem enged alacsonyabb szintű játékost támadni, így nyugodtan tudnak fejlődni és elég szép védelmet kapnak nem kevés ideig...
Még annyit elárulok, hogy Nekünk a top 1 klán üzent hadat már jó ideje. Most, hogy olvastam a hozzászólásodat lehet nem volt szép tőlük, de hát ilyen az élet tudni kell támadni és védeni is ebben a játékban. :twisted:
kicsi6
Újonc

#10 Hozzászólás által kicsi6 »

de igen,jó helyre került,mert a licitálásról van szó,MMM00 az miniális 1000 arany/gyöngy áron akar vásárolni,ha valaki rálicitál jön a burkolt fenyegetés,de nem öt hanem a klánt fenyegeti,nem Frick az elsö akit megfenyegetett a rálicitálás miatt,
mehi
Ezredes

#11 Hozzászólás által mehi »

Üdv. !
Kérem a témához nem tartozó hozzászólások mellőzését!
Új témát nyitni és ott megvitatni az ilyeneket !
Kép
Frick
Újonc

#12 Hozzászólás által Frick »

a licitálással kapcsolatos dolgok hova máshova tartoznának?

1 játékos kitalálja és a többi 20 követi és azután a licit leáll mert senki más nem tud licitálni csak a top 20 játékos?
Válasz küldése