terran
-
- Haladó
terran
elolvasva a wikit arra a következtetésre jutottam, hogy Lovag számára az Áldott föld és a Sivatag esetleg puszta az a terran amit érdemes választani, ehhez képest jó néhány 5 csillagos viszonylag erős játékost látok a környékemen erdőn, hegyeken vagy ellenséges frakció terranján. Van valami csel ami miatt ez megérheti számukra vagy miért csinálják?
Re: terran
Erdőn és hegyen lehet azért is mert olyan nyersanyagot szeretne termelni amit olyan helyen érdemes vagy azért mert olyan ereklye szettre pályázik ami azon érvényesül.
-
- Haladó
ahogy nézem eleve a termelés se éri meg de ha nincs jobb és nincs időd romozni akkor elmegy de egy lovag miért akarna követ vagy fát termelni? (lehet nem voltam teljesen érthető de úgy elve a lovag érdekelne, nyilván más fajoknak megéri mást termelni de lovagnál a bónuszai miatt nem látom az előnyt a fa vagy kő termelésben)
7-es favágónál 76 a termelése erdőben, míg sivatagon 198 arany és akkor még az illetékről nem is beszéltünk. Átlagban 2,6-os ár alatt simán lehet fát venni. De ha van 1000 ember szabadon akkor már 3,2-es ár fölött érné csak meg a fatermelés. Követ nem számolom ki de gondolom a kevesebb lelőhely miatt ott se feltétlenül nyereségesebb a termelés lovagnál a magasabb ár ellenére se.
7-es favágónál 76 a termelése erdőben, míg sivatagon 198 arany és akkor még az illetékről nem is beszéltünk. Átlagban 2,6-os ár alatt simán lehet fát venni. De ha van 1000 ember szabadon akkor már 3,2-es ár fölött érné csak meg a fatermelés. Követ nem számolom ki de gondolom a kevesebb lelőhely miatt ott se feltétlenül nyereségesebb a termelés lovagnál a magasabb ár ellenére se.
mivel lehet olyanra van cipője ?
szett meg más kérdés van előnye és van hátránya is
nekem is van szent földön városom, de csak azé mert 43 mezős volt
szett meg más kérdés van előnye és van hátránya is

nekem is van szent földön városom, de csak azé mert 43 mezős volt

-
- Haladó
és nem is zavar, hogy egy esetleges támadó +25 védelmi értéket fog ott kapni ellened?
eleve mi ez a nagy ráizgulás arra, hogy hány mezős a város? ott a város határainak kiszélesítése, és igazán nem sok tudományba kerül. (még a lakosság miatt védhető, hogy 5-ös főépületet lehessen húzni de az is csak akkor ha lesz architektúra váltás)
eleve mi ez a nagy ráizgulás arra, hogy hány mezős a város? ott a város határainak kiszélesítése, és igazán nem sok tudományba kerül. (még a lakosság miatt védhető, hogy 5-ös főépületet lehessen húzni de az is csak akkor ha lesz architektúra váltás)