Sziasztok,
Mentor hős fejlesztésében szeretnék segítséget kérni. Mivel eléggé az elején járok, nem tudom, hogy a későbbiekben mely képességek lesznek a leghasznosabbak.
Első ránézésre én két főirányt vélek felfedezni:
1. A passzív skillek maxolása
2. Mozgósítás maxolása
Melyik az ajánlott?
A hős gyorsaságát és a hős ballisztáját mennyire érdemes húzni?
Egyéb tanács, észrevétel?
Köszi előre is!
Mentor hős - Milyen build?
Re: Mentor hős - Milyen build?
Mozgósítás, ehhez mana is kell, zsoldcsökkentés, gyorsaság, aztán utána eldöntöd
Üdv.
Mivel a mentor hős elégé jó...
ezért sereg gyártásba és még seregeltartására is alkalmas !
sereglehívás , mana , zsold csökkentés alap , de ha pl seregképzésre akarod alkalmazni akkor ki kell fejlesztened teljesen ( seregképzés idő csökkentés , seregképzéshez -50% lakos kell , seregképzéshez -50% nyersanyag kell )
pl gyógyképzésre állsz rá akkor elégé jól jön
nem mind1 azé hogy 1 gyógy 400 gabonába kerül , vagy ha elnyomsz a városra még -40% nyersanyagos tekit ,és bent van a hősöd -50%-ra kifejlesztve a képessége és akkor kerül majd 40 gabonába...
ha meg el ér 1 bizonyos szintet a hősöd akkor meg elégé szépen lehet kombinálni a képességeit is ! de ebbe nem megyek bele így
ha van mellette másik hős akkor gyorsaság szerintem nem lényeges , mert akkor nem érdemes maxolni ha csak seregképzésre használod ( mint én... ) ha van terránra cipőd akkor olyan helyre kell építeni a mellék városokat , így gyorsabban ott lehet a hős , így nem kell a gyorsaságra pakolni se , ballista meg szerintem felesleges nem ér olyan sokat
Mivel a mentor hős elégé jó...
ezért sereg gyártásba és még seregeltartására is alkalmas !
sereglehívás , mana , zsold csökkentés alap , de ha pl seregképzésre akarod alkalmazni akkor ki kell fejlesztened teljesen ( seregképzés idő csökkentés , seregképzéshez -50% lakos kell , seregképzéshez -50% nyersanyag kell )
pl gyógyképzésre állsz rá akkor elégé jól jön

ha meg el ér 1 bizonyos szintet a hősöd akkor meg elégé szépen lehet kombinálni a képességeit is ! de ebbe nem megyek bele így

ha van mellette másik hős akkor gyorsaság szerintem nem lényeges , mert akkor nem érdemes maxolni ha csak seregképzésre használod ( mint én... ) ha van terránra cipőd akkor olyan helyre kell építeni a mellék városokat , így gyorsabban ott lehet a hős , így nem kell a gyorsaságra pakolni se , ballista meg szerintem felesleges nem ér olyan sokat

-
- Haladó
hogyan lehet a höst tápolni ??
azaz fejleszteni ??
azaz fejleszteni ??
romozás , más emberekkel lévő harc, potik, vagy ha klánodnak van aréna akkor ott

Köszi a válaszokat!
Akkor első körben mozgósítást, manát és zsoldcsökkentést maxolok, aztán majd meglátom.
Akkor első körben mozgósítást, manát és zsoldcsökkentést maxolok, aztán majd meglátom.

szerintem a képzést érdemes csökkenteni majd utána a zsoldot
, azé még az elején el lehet lenni 30-40-50k zsoldal elégé szépen , de majd ha 250k zsoldod lesz , és abból leszed még bő 50k zsoldot akkor már jól jön