Agresszív 6-os rom

Ha valamit nem ért, kérdését itt teheti fel és a többi játékos segít Önnek.

Minden itt létrehozott témanév a "?" jellel kell, hogy végződjön, különben egy hibásan fogalmazott vagy téves fejezetbe helyezett témaként lesz jelölve.
Üzenet
Szerző
ttsanyi
Újonc

Agresszív 6-os rom

#1 Hozzászólás által ttsanyi »

Érdeklődnék, a tőlem tapasztaltabbaktól. A városom mellett megjelent 2 db agresszív 6-os rom. A játék leírás szerint bányász szerveren a romok csak azonos szintű játékosra támadhatnak. Tehát elvileg rám, mivel 5. szintű vagyok nem támadhatnak.
Kérdésem, hogy igaz-e a leírás az agresszív romokra is, mert azt nem említik?
A szerverünk, az Arhon úgy tudom bányász szerver, és Magyarországon nincs is harci szerver.
Mondjuk, ha aszabály nem igaz az agresszívekre, akkor reszkessenek a 4. szintűek :) .
Chrian
Kapitány

Re: Agresszív 6-os rom

#2 Hozzászólás által Chrian »

A romok sem támadhatnak alacsonyabb szintűekre, azoktól nem kell félni, de ha meglátsz egy 5ös agresszívet, hát akkor... :D
ttsanyi
Újonc

#3 Hozzászólás által ttsanyi »

Isten szóljon ki belőled, holnap este nyitva haygom a kapum, ha kipakolta mindent a várból, aztán látjuk,este szeretnek támadni. Ha pár napig semmi, akkor visszaköltözök.
Chrian
Kapitány

#4 Hozzászólás által Chrian »

támadnak ezek bármikor, ha elég erősnek érzik magukat :D de a hatosok nem fognak, nekem is volt már szomszédom 6os agresszív és nem csinált semmit, bezzeg az 5ösök azok próbálkoznak rendesen, amint 5ös lettem megtámadott egy xD
mehi
Ezredes

#5 Hozzászólás által mehi »

A Szörnyek egy része periodikusan megtámadhatja a királyságában található egy szinten lévő játékosokat. Egy és ugyanazt a várost egy rom nem támadhatja meg gyakrabban, mint naponta egy alkalommal.
A Szörnyek támadási célt választanak:
- A bányászszervereken csak saját rangúakat.
- A hadi szervereken ̶ saját rangúakat, egy szinttel lejjebb vagy feljebb.
Kép
Válasz küldése