Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy mekkora a különböző szintű romok FI tartalma? Meg úgy általában, mennyi idő kell hozzá, hogy FI szerzésből kigazdálkodjam a havi prémium díját? Lehetséges ez magyar szerveren? Gondolom sokan maximum a prémium fiók díját fizetik be, így a megszerezhető FI mennyisége sem túl sok, valamint azt a keveset is a top játékosok könnyedén lefölözhetik. Ha most kezdek el játszani, lehet esélyem az FI gyűjtésre, vagy csak azok járnak jól, akik az elsők között regisztráltak?
Romok FI tartalma? Van értelme játszani?
Re: Romok FI tartalma? Van értelme játszani?
Hát szerintem pénzt ebből a játékból nem fogsz kivenni. Romokból amit szerzel kevés FI-t azt elhasználod, sőt még kell hozzá. Ha sóstavat szerzel és nem veszik el tőled akkor több FI-hez juthatsz, de havi prémiumban annyira nem reménykednék. Most sajna elég jól elveszik a régi játékosok kedvét ezzel a csendes játékot alapjában megváltoztató módosításokkal. És lehet, hogy holnap új szabályok lesznek mire felnézünk.... 

Sas vagyok, nem madár! 

Re: Romok FI tartalma? Van értelme játszani?
Ha a mostani állapotot kérdeznéd azt mondom nincs értelme játszani, a sereg életben tartásával múlatjuk az időt, fejlődni csak döcögve, 5 -ös rom amiből lehetne haladni szinte semmi, termelés központilag visszavéve.... Egy előnye van a dolognak, nem kell annyit a gép előtt ülni már

Sas vagyok, nem madár!