Tisztelt fejlesztők és játékostársak!
Nem tudom hogy vagytok vele,de mára szerintem eljutott odáig a játék,hogy annyi kutatója lehet az embernek,amennyit nem szégyell,és mire való a kutató ha nem arra, hogy kutasson!
Kutatunk-kutatunk, és miket találunk? Hát romokat! Persze van itt mindenféle rom 1től-7ig,de olyas valaki mint én is vagyok(5csillagos) vagyunk még ezzel sokan,bosszantó dolog rangunknál kisebb romokra bukkanni,tele van már vele az egész térkép és összes mező,mert a kevesebb csillagos játékosok vagy idő előtt feladják a játékot,vagy hamar feljutnak a ranglétrán és az ilyen 1-2-3-4 szintű romok,meg csak röhögnek a markukban,hogy senki nem bántja őket.
Szóval azzal az ötlettel állnék elő,hogy havonta legalább 1x legyen egy olyan nap,amikor mindenki minden romot kedve szerint gyilkoljon le,így frissülne a romok helyei,és újra van értelme kutatgatni,hogy tudd, a következő hónapban újra irthatod őket.
Az ilyen Rising Sun napokat be lehetne előre harangozni pár nappal,így mindenki tudna rájuk készülni,sereget szedni össze és még esetleg valami jutalmat is adhatna a játék az aznapi romokból összegyűlt pontok győztesének,ereklyét vagy tekercset.
Az ilyen napokon tuti megnőne a játék aktivitása és szerintem a jókedven is dobna,arról nem beszélve,hogy az összes sereg elő van véve ilyenkor tudod használni őket,nem csak napi 1x jó esetben,ha a kutatók találtak éppen aznap ötös romot vagy ranghoz megfelelőt.
Ez csak 1 ötlet kezdésnek,persze a konkrét kivitelezést találják ki a fejlesztők,nem lehet egyszerű a kivitelezés de szerintem lehetetlen sem.
Aki úgy érzi hogy ez 1 jó ötlet kérem válaszoljon legalább annyit hogy támogatom,vagy ha egyéb ötlet van írjátok ide.
Romok
Re: Romok
Én támogatom!
V
V
Én is támogatom 

játékon belül küld el ezt , mert a játék adminjai ezt nem olvassák 
Vagy gyüjteni kéne több emberkét , és egyszere írni erről nekik ..
De ahogy ismerem őket "nem" választ fogjátok kapni

Vagy gyüjteni kéne több emberkét , és egyszere írni erről nekik ..
De ahogy ismerem őket "nem" választ fogjátok kapni

Az lenne a célom,hogyha ide írnátok sokan,akkor az adminnak már lehetne szólni hogy a fórumon támogatja az ötletet 100 emberke mondjuk és akkor hátha megfontolnák az ötletet és 1 kis életet vinnének a játékba havi 1-2 versennyel,nem csak a zászlóssal ami mit ne mondjak uncsi, semmi élvezet sincs benne, de ha 1 ilyen napon,akár csak 2-3 darab romot le tudnál kaszálni 2es-3as romot akár,akkor már legalább 40-50ezer nyersit nyersz vele,még ha a versenyt nem is.
Remélem összejön!
Remélem összejön!