Az istenek megtiltották, h XY játékos mentora legyen

Ha valamit nem ért, kérdését itt teheti fel és a többi játékos segít Önnek.

Minden itt létrehozott témanév a "?" jellel kell, hogy végződjön, különben egy hibásan fogalmazott vagy téves fejezetbe helyezett témaként lesz jelölve.
Üzenet
Szerző
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

Az istenek megtiltották, h XY játékos mentora legyen

#1 Hozzászólás által Flower »

Hali

Egy barátom a megadott linken regisztrált a játékba és bár azt irta a linknél, h autómatikusan a tanitványom lesz mégsem lett az, hanem egy üzenetet kaptam, mely szerint az istenek megtiltották, h a tanitványom legyen. Csak kérdezném, h miért is van a link ha nem működik. Mert ha tudom akkor a küldis linket használtuk volna, amiért jó kis jutalmat kapok majd. Hol lehetne reklamálni? :lol:
Betaville
Kapitány

Re: Az istenek megtiltották, h XY játékos mentora legyen

#2 Hozzászólás által Betaville »

Flower írta:Hali

Egy barátom a megadott linken regisztrált a játékba és bár azt irta a linknél, h autómatikusan a tanitványom lesz mégsem lett az, hanem egy üzenetet kaptam, mely szerint az istenek megtiltották, h a tanitványom legyen. Csak kérdezném, h miért is van a link ha nem működik. Mert ha tudom akkor a küldis linket használtuk volna, amiért jó kis jutalmat kapok majd. Hol lehetne reklamálni? :lol:
Kilépsz a "portálra". Jobb felső sarok és ott van, hogy "Levelet küldeni az adminisztrációnak". ;)
Nafta
Újonc

Re: Az istenek megtiltották, h XY játékos mentora legyen

#3 Hozzászólás által Nafta »

Arról az ip-ről ahonnan a barátod regisztrált, volt már acc regelve ide?
Mert ha igen es mondjuk törölve lett hogy ujra regeljen a link miatt akkor azert nem engedi, mert a rendszer szerint már korábban regelt es így nem lehet kezdő statuszú hogy tanítvany legyen.
Válasz küldése