fekete igazgyöngy

Ha valamit nem ért, kérdését itt teheti fel és a többi játékos segít Önnek.

Minden itt létrehozott témanév a "?" jellel kell, hogy végződjön, különben egy hibásan fogalmazott vagy téves fejezetbe helyezett témaként lesz jelölve.
Lezárt
Üzenet
Szerző
jutyu
Újonc

fekete igazgyöngy

#1 Hozzászólás által jutyu »

elveszet 5000ft értékü igazgyöny,hogyan lehet vissza szerezni
gyorsan,a t.moboil átküldte,a üzemeltető megkapta,csak nekem nem jött meg a gyöngy :evil:
A hozzászólást 23 alkalommal szerkesztették, utoljára 1 jutyu-kor.
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

Re: fekete igazgyöngy

#2 Hozzászólás által Elminster »

Hogy veszhetett el? :lol:
jutyu
Újonc

#3 Hozzászólás által jutyu »

én sem értem,telefonról küldtem először csak keveset,az szépen átment,megkaptam a gyöngygyöt,utána 5000-et küldtem szintén telefonon és már reklamáltam,de az a válasz,hogy nem találják.pedig tőlem leveték!de csak angolul hajlandók társalogni,valami nem tetszik a rendszerben,nemtudom hol lehet még reklamálni
esa
Újonc

#4 Hozzászólás által esa »

sms-ben küldted?nekem jött vissza rögtön mindig egy válaszüzenet.Abban van 1 mail cím "Segítség a fizetésnél: support_hu@gain2f.com"
diMehr
Újonc

#5 Hozzászólás által diMehr »

Nekem meg a rom fosztogatásánál kapott 9 FI, ami az "istenek ajándéka" nem jelent meg nálam. Kicsit szemfényvesztőek az istenek ajándékai :D
Vityalovag
Újonc

#6 Hozzászólás által Vityalovag »

Sziasztok ma reggel SMS-ben vettem 170 gyöngyöt de nem kaptam meg :(
Segítséget szeretnék kérni
jutyu
Újonc

#7 Hozzászólás által jutyu »

álitólag megvan az 5000 forint,csak benyelték,hivatkoznak arra hogy rossz kódot küldtem,de nem irják mit és mi helyet?én tőlük másoltam a kódot beilesztő programal,nem lehetet rossz,vagy téves,mindenki figyelmét felhivom vigyázon mindenki mit és mikor rendel,kéthónapja nem látom sem a pénzt,sem a gyöngyöt,én biztos nem költök egy filért sem még egyszer erre,ha nem tudják rendbe hozni,
jutyu
Újonc

#8 Hozzászólás által jutyu »

Vityalovag írta:Sziasztok ma reggel SMS-ben vettem 170 gyöngyöt de nem kaptam meg :(
Segítséget szeretnék kérni
álitólag megvan az 5000 forint,csak benyelték,hivatkoznak arra hogy rossz kódot küldtem,de nem irják mit és mi helyet?én tőlük másoltam a kódot beilesztő programal,nem lehetet rossz,vagy téves,mindenki figyelmét felhivom vigyázon mindenki mit és mikor rendel,kéthónapja nem látom sem a pénzt,sem a gyöngyöt,én biztos nem költök egy filért sem még egyszer erre,ha nem tudják rendbe hozni,
Atya67
Újonc

#9 Hozzászólás által Atya67 »

én azt szeretném kérdezni mi ez a promo- időszak?
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

#10 Hozzászólás által Elminster »

Amikor beregisztrálsz, kapsz két hetet, ahhoz, hogy kipróbáld a játékot és eldöntsd - pénzkivonással akarsz-e játszani (amihez Előfizetést kell fizetni) vagy ingyenesen szeretnél játszani.
Lezárt