We congratulate player Hunter21 upon the annihilation of Arch-Ruin and winning 44237 Black Gems!
Looking forward to reading the Story about the great feat!
Congratulations to player Hunter21!
Re: Congratulations to player Hunter21!
Egy mozgalmas nap végén, amikor már csendesülni látszott a várnép még egy utolsó küldetésre szólítottam fel a birodalmam összes kutatóját. Éjszakai járatra kell menniük, mert szörnyű veszély közeledtét érezték udvari tanácsadóim. Másnap virradóra hatalmas robajra ébredtem! Az egyik kutatómesterem azonnal látni akar és személyesen szeretné a hírt közölni, amely szerint a tanácsadóim megérzése valósággá vált és mindössze 1 királyságra szörnyek hatalmas seregét vélte felfedezni egy hatalmas 7-es szintű romban. -Fenséges uram, egy rettenetes szörnysereg szállta meg a szomszédos királyságok egyikét, várában egy vérszomjas szörnyhőssel! Uram, sosem láttam ilyet, azonnal cselekednünk kell! - mondta. Az előző napi folyamatos csatázás utáni jól megérdemelt borozás hatása alatt álltam, ezért nem hittem neki. Majd hűséges kutatóm kezembe nyomta a messzelátóját és magam is megcsodálhattam a hihetetlen dolgot, amire hosszú évek óta vártam. 7-es rom tekintélyes mennyiségű fekete igazgyönggyel a kincstárában. Végre! Az éveken át féken tartott seregem hadba indulhat legyőzni a rettentő szörnysereget. Tanácsadóim azonnal elküldték az udvari kémeket, hogy felmérjék a veszély nagyságát, akik némi aggodalommal közölték velem a hírt, miszerint a hős is otthon van erősen felfegyverkezve ereklyékkel és nem utolsó sorban egy regiment sereggel. Itt a nagy esély, nem vesztegethetjük az időt! Felharsant az udvari kürt. Gyülekező, készenlétbe!!! Jósaimat, haditanácsot és a hősömet azonnal magamhoz hívattam egy gyors tárgyalásra és felkészítettem az összecsapásra. Gyorsan kell cselekedni, mert idegen seregek kutatómesterei is úton lehetnek ez idő tájt. A jósaim tanácsát megfogadva hősöm még egy-két fondorlatos varázslattal megerősítette az egyébként is magabiztos és határozott seregemet, ezzel még jobban felülkerekedhet a vérszomjas lények felett amik nyálukat csorgatva vártak bennünket a rom falai mögött. Katonáim türelmetlenül várták a parancsomat, már nagyon ki voltak éhezve egy nagyobb összecsapásra és tudták, ha sikerrel járnak, nem marad el gazdag jutalmuk. Mindössze 15 perc alatt elérték a csatateret, közben látnokaimtól folyamatos jelentést kértem, hogy megnyugtassam magam és várnépemet, hogy nincs más hadvezér úton, beelőzve engem. A csata hatalmas robajjal megkezdődött és csapataim elsöprő győzelmet arattak a szörnyek rettegett serege felett mindössze 1 kör után, majd óriási zsákmánnyal tértek vissza a csatából. Végre ismét magamhoz hívhatom a kereskedőt, hogy hősömnek új fegyvereket vásárolhassak, erősítve a jövőbeni véres összecsapásokra. Aznap mindenki ünnepelt erősen felöntöttünk a garatra, miközben a jól megérdemelt jutalmukat egyenlően szétosztottam hős katonáim közt, akik még aznap este eltervezték, hogy mit tesznek a sok-sok arannyal.
Ezzel a csatával ismét tapasztalatot gyűjtöttünk és magabiztosan várjuk a következő összecsapást a rettegett szörnyek ellen. Azóta katonáim újra és újra felelevenítik maguk közt az elsöprő győzelmüket és még nagyobb örömmel indulnak nap mint nap írtani a szörnyeket, ezzel védelmezve a népüket és birodalmunk nyugalmát.
Ezzel a csatával ismét tapasztalatot gyűjtöttünk és magabiztosan várjuk a következő összecsapást a rettegett szörnyek ellen. Azóta katonáim újra és újra felelevenítik maguk közt az elsöprő győzelmüket és még nagyobb örömmel indulnak nap mint nap írtani a szörnyeket, ezzel védelmezve a népüket és birodalmunk nyugalmát.
- Csatolmányok
-
- Egy nem mindennapi látvány, amelyre minden hadvezér szeme felcsillan!
- 7_1.rom.png (225.23 KiB) 4314 alkalommal megtekintve