Főrom kirablása

Itt csak azok hozhatnak létre témákat, akik a Főromok megsemmisítésének történetét írják le!
Üzenet
Szerző
Kuszi
Újonc

Főrom kirablása

#1 Hozzászólás által Kuszi »

Egy szokásos ködös reggelen Bexi főúrtól érkezett egy futár, egy levéllel, amiben arra kért, ha van szabad képességünk a királyi kutatóknak,
akkor segítsek be a királyságai körzetét végig kutatni. Természetesen felszerelkezve több napi élelemmel, és szekerekkel elindulva,
a Bexi főúr által kijelölt aknába átvonultunk. Nagyon vigyázva az ellenséges területeken átosonva, a fergeteges démoni és elátkozott erdők félhomályában.
Megérkezve fáradtságot nem ismerve, letáborozva azonnal elkezdve a kutatást. A királyságokat kutatva elrejtett kincsek és romok után.
Egy késő délutáni órán a kutatók az izgalomtól remegve jelentették, hogy 7-es szintű főromot találtak. Hitetlenségemben elküldtem őket még egyszer.
De most már visszatértünkről, már bátrabban neki kezdve elmesélték. Nagyon sok szörnnyel találkozva rengeteg fekete gyöngyöt találtak a környéken.
Miután kémjeinket kiküldve, meggyőződtünk a sereg pontos méretéről, illetve a sereget vezető hős hiányáról, megnyugtatva magunkat abban,
hogy pedig ám csodák léteznek, ez bízza egy Főrom egy nagy-nagy ajándékkal. Gyorsan a területet uraló Bexi főúrhoz, küldtem egy futárt egy levéllel,
amiben megírtam neki, hogy most vagy soha. A futár, szokás szerint a kocsmába találta meg ahol már, éppen legyűrni készülte az utolsónak gondolt sörét.
De amint elolvasta a levelet azt eldobva, azonnal kijózanodott. És már toborozta seregét. A sereg nagy nehezen összeállt. Amikor már mindenki izgatottan készülődött.
A seregek élére állva Bexi főúr kíséretében elindultunk arra, félórás sétára, ami nagyon soknak tűnt. A seregek vezetésével megbízva vezetem őket előre,
hogy a szörnyeket meglepve, lekaszaboljuk őket. Na persze nem utolsó sorban a kincseket elhozzuk. A harc után a várfalak tövében, a vizes árkokban,
mindenfele a szörnyek tetemei feküdtek. Dögkeselyűk és varjak keringtek a tetemek felett. Visszatérve városainkba nagy dorbézolásba kezdtek a katonák.
rengeteg sört és finom borokat torkokukon legörgetve az éjszakába nyúló mulatozásba kezdtek. A kocsmába kilógatva a csatajelentését.
A dicsőség csarnokában elhelyezve eme történetet okulva a többi főúrnak.
Csatolmányok
2.png
2.png (336.24 KiB) 3955 alkalommal megtekintve
1.png
1.png (353.96 KiB) 3955 alkalommal megtekintve
Válasz küldése