Ez vicc hogy nincs egy magyarul tudó ember az adminok közt?!

Ide várjuk az adminisztrációnak szánt kérdéseket.

Azokat a kérdéseket, melyekre más játékosok is válaszolhatnak, a „Kérdezz itt!” fejezetbe írja.
Ha nem kapta meg a pénzét vagy fizetéssel kapcsolatos kérdések merültek fel, írjon az e-mailre.
Lezárt
Üzenet
Szerző
ZoliHunDemon
Haladó

Ez vicc hogy nincs egy magyarul tudó ember az adminok közt?!

#1 Hozzászólás által ZoliHunDemon »

De a válasz a legkomolyabb, írjam le részletesebben....
Már ne haragudjatok, de ennél részletesebben mit írjak le?
Ha oroszul kapok egy ilyen hosszú levelet, arra se írnám ezt, hisz gondolom hogy az a jó pár sor igen részletes!
sokkal egyszerűbb lenne kiírni, hogy gyerekek nincs magyar admin, nincs magyar ügyfélszolgálat, bár egy éve még volt....

Viszont ha a levelemre nem tud senki válaszolni mert ugye fogalmuk sincs mit írok, akkor a sértegetéseket , trágár szavakat ki ítéli meg?!

Íme a levelem és a válasz:

Hello,
please, describe your issue in further details.
Best regards,
Support team

ZoliHunDemon wrote:
Hello!

Miert hokken meg a hös egy teljesen öres földalatti tó elfoglalásán?
Teljesen irreális ez és ha azt akarná válaszolni hogy nem harcol akkor oké nem harcol, de nem is kell harcolnia, kivel kellene? az üres levegövel?

a 12 éves lányom se harcol , de ha elviszem egy üres orosz harkocsihoz és azt mondom neki , hogy drága bogaram üllj bele és foglald el ahelyed akkor megteszi, de még a szomszéd törpe zsebkutyája is képes rá, ha felfogja a maréknyi agyával hogy mit mondok neki és ugyanugy boldogan élhet mindenki tovább mert az üres légtér még senkinek se tudott ártani, max ha elfogy a levegő, de ugye itt nem ez történt az én drága szeretett és imádott Makaluki nevü hősömmel???

Egyik klántársam szerint ez egy fantasy játék és ezért ne várjak semmit ami reális, viszont akkor ezentul legyenek kedvesek és a kék zászlókat majd piros szinnel jelöljék és a földalatti tó például lehetne szárnyas tó az égből, vagy csak simán szárnyasbetét....

Nagyon izgatottan és türelmetlenül várom válaszukat!
mehi
Ezredes

Re: Ez vicc hogy nincs egy magyarul tudó ember az adminok kö

#2 Hozzászólás által mehi »

http://mlgame.hu/wiki/Wiki.jsp?page=HeroMis

"CSATA egy hőssel
Ha a támadó hős a harc végén hadsereg nélkül maradt, akkor a játékos elvesztette a csatát, mivel a hős nem számít harci unitának."

Mivel 1-ül ment a hős , így az nem számít harci egységnek.
Kép
ZoliHunDemon
Haladó

#3 Hozzászólás által ZoliHunDemon »

"Ha a támadó hős a harc végén hadsereg nélkül maradt, akkor a játékos elvesztette a csatát, mivel a hős nem számít harci unitának."

Ez arra vonatkozik, ha a sereg kihal mellöle, a hős nem számit unitának, oké, de a kérdésem ugyanugy fent áll, kivel harcol? ki az aki megbokitja?
Nincs világosan leirva semmi ezzel kapcsolatban!
Miért ne foglalhatna el egy teljesen üres bármit egy hős?

A kérdésem másik része pedig szintén megválaszolatlan, miszerint van vagy nincs magyar admin?
Ha nincs akkor ki értékeli a trágár szavakat?
Smile64
Haladó

#4 Hozzászólás által Smile64 »

Már miért vonatkozna arra? Ha a hősödet egyedül, sereg nélkül küldted csatába, akkor teljesült az, hogy a csata végén a hős sereg nélkül maradt. Ez a szabály.
Azért nem tud a hős egymagában semmit elfoglalni, mert nem számít harci egységnek. Nincs semmilyen statja, csak dísz a sereg mellett. Szerintem az idézett rész ezt elég egyértelműen kimondja.
ZoliHunDemon
Haladó

#5 Hozzászólás által ZoliHunDemon »

Smile64 írta:Már miért vonatkozna arra? Ha a hősödet egyedül, sereg nélkül küldted csatába, akkor teljesült az, hogy a csata végén a hős sereg nélkül maradt. Ez a szabály.
Azért nem tud a hős egymagában semmit elfoglalni, mert nem számít harci egységnek. Nincs semmilyen statja, csak dísz a sereg mellett. Szerintem az idézett rész ezt elég egyértelműen kimondja.

Na és ki ellen vesztette el a csatát?

Gondolkodj már kicsit reálisan...

Értem én, hogy nem csatázik, de kitől is kapja azt a pofont amitől megszédül?
mehi
Ezredes

#6 Hozzászólás által mehi »

Nah erre 1 másik idézet , alap ismeretek a harci körökkel
ugyebár a hősnek nincs ereje hogy harcoljon, nincs támadó értéke ...
meg kezdődik a csata , nem történik 1. körbe semmi majd jön a többi
http://mlgame.hu/wiki/Wiki.jsp?page=Combat

"Egy harcban maximálisan 20 kör lehet. Ha a támadó hadsereg nem nyert 20 kör alatt, akkor vereséget szenved – "Harcosai elfáradtak a hosszú csatától"

másik részére a válasz : passz :)
Kép
ZoliHunDemon
Haladó

#7 Hozzászólás által ZoliHunDemon »

Én értem ezt Mehi, de könyörgöm, ki ellen kellene harcolnia? Hát egy szerencsétlen légy sincs ott... :)

Ez egy nagyon buta szabály szerintem, amíg nincs kitől kapnom egy orbitális nagy pofont, addig nem tudok pofont kapni, amíg nem megyek az utcára, nem tudok elesni.... ez ennyire egyszerű!

A másik pedig valóban érdekelne, azért az ne feledjük, hogy ez egy .hu-s oldal, szépen lehet költeni is rá, de ha tudom, hogy bármi problémám van, képtelen leszek egy magyar emberrel kommunikálni, akkor lehet másképp állok a dologhoz!

A steamen nem várom el, hogy legyen magyar ember, hisz nem magyar oldal, itt 2014 augusztusában még simán leveleztem magyar adminnal ha jól emlékszem, de ezek szerint eltűnt és nincs /nem is lesz/ helyette más?!

De végignézheted a fórumot is, millió helyre a reakció angolul, hogy jaj írd le a problémád, nem nem írom le, ez egy magyar oldal, ő a külsős nem mi....
A bankom pl fogad magyar ügyfeleket és ha kérem tolmáccsal felhívnak, nincs ebből probléma, jó tudom nem ugyanaz a kategória, de érted remélem....
Smile64
Haladó

#8 Hozzászólás által Smile64 »

Tök mindegy, hogy ki ellen kellene harcolni, ha egyszer nincs támadó se, aki harcolna. Az a szabály, hogy ha két 0 létszámú sereg találkozik, akkor a védő számít nyertesnek. A másik szabály meg az, hogy ha a hős vereséged szenved, akkor meghökken. Ennyi.
ZoliHunDemon
Haladó

#9 Hozzászólás által ZoliHunDemon »

Látom átment a mondandóm és felfogtad a lényeget! :mrgreen:

"nulla létszámú sereg" ez így azért elég vicces mondat nem?

a szabály amúgy az ha mindkettőnek nulla marad a csata után....
De könyörgöm, a semmi hogy csatázik a semmivel????

Ha null forintom van akkor nincs pénzem, nem tudok költeni belőle semmit se, érted már???

Ajánlom Arnold bácsi az élet 6szabálya című videóját ! "lépj ki a dobozból" című résznél figyelj ;)
AljasGetto
Újonc

#10 Hozzászólás által AljasGetto »

A témához kapcsolódóan: én is gondoltam rá, hogy az "Ajánlatok és ötletek" alá indítok egy topicot, hogy de jó lenne a fórumon egy hely, ahol leírják magyarul, hogy mik változtak egy-egy frissítéskor! :DDD
(Ebből eddig két dolog hiányzik: hogy magyarul, és hogy egyáltalán legyen valami infó)

Hős hökkenés: vannak más béna szabályok is, de hát ez van, a szabály az szabály. Valamilyen szinten ez csak egy számháború, teljes körű logika nélkül. Ha nulla támadó egység a feltétel, akkor az, és kész.
(Szerencsére nekem ez a tapasztalat kimaradt eddig, mármint hogy csak hőssel támadjak, de nekem se jutott volna eszembe, hogy meghökkenve fog hazatérni. Egyáltalán hogy megy haza akkor??? :D)
"Valós" (???) logika szerint egy jól képzett, és az átlag katonáknál ezerszer jobb páncéllal/fegyverzettel rendelkező hősnek a harcban komoly szerepe lenne, tehát simán lehetnének izmos harci értékei is, nem pedig csak egy varázstárgyként működne, amire végtelen vagy véges ideig tartó hatások vannak felpakolva.
Smile64
Haladó

#11 Hozzászólás által Smile64 »

A nulla létszámú sereg egy teljesen korrekt matematikai kifejezés. Ez egy program, logikai, matematikai elvek szerint működik.
Mellesleg neked se jött át, amit mondtam, úgy látom. Úgyhogy egyszerűsítek: a szabály az, hogy ha sereg nélkül támadsz, veszítesz. Pont. Lehet hőbörögni, meg el lehet fogadni, hogy ez van.
ZoliHunDemon
Haladó

#12 Hozzászólás által ZoliHunDemon »

Smile64 írta:A nulla létszámú sereg egy teljesen korrekt matematikai kifejezés. Ez egy program, logikai, matematikai elvek szerint működik.
Mellesleg neked se jött át, amit mondtam, úgy látom. Úgyhogy egyszerűsítek: a szabály az, hogy ha sereg nélkül támadsz, veszítesz. Pont. Lehet hőbörögni, meg el lehet fogadni, hogy ez van.

logika? sereg nélkül támadás? az nem támadás.... nulla pénzel tudsz pénzt költeni? vagy vásárolni?nem... akkor az enm vásárlás...

értem én hogy ez a szabály és kész, anno komcsiba ez jól működött , ez van ezt kell szeretni kész, de ma már lehet véleményt alkotni és ezért nem jár börtön, legalábbis ma még nem....

megnézted a videót amit ajánlottam?
Smile64
Haladó

#13 Hozzászólás által Smile64 »

Nem. Hülyeségekre nincs időm.
mehi
Ezredes

#14 Hozzászólás által mehi »

Kérdés megválaszolásra került.
Zárom a témát!