Kapu nyitása

Mielőtt létrehoz egy témát, bizonyosodjon meg arról, hogy az Ön ötletét még nem ajánlotta fel senki más. Ehhez használja a fórum keresőrendszerét az Ajánlatok és Ötletek fejezetben.
Az itt feltüntetett üzenetek közül azok, amelyek nem tartalmaznak hasznos és logikus információt, figyelmeztetés nélkül törölve lesznek.
Üzenet
Szerző
Angelusmester
Újonc

Kapu nyitása

#1 Hozzászólás által Angelusmester »

Üdvözlet!

Ez egyben egy panasz és ötlet is.
Miután kinyitottam a kaput, egyből betámadott egy játékos. Ugye a kapu nyitás küldetés küld egy védősereget. Szeretném ha a jövőben előbb jönne meg a védősereg, mint valami játékos támadója. Így nincs értelme ennek a 60 napos védelemnek!!
Támadása némileg lelassította a fejlődésemet, pedig nagyon az elején vagyok és elsöprő támadás volt...

üdv
Angelus
mehi
Ezredes

Re: Kapu nyitása

#2 Hozzászólás által mehi »

megszokott az ilyen ! :) sajnos nem lehetnek 1-ből ott a védelem :)
Kép
Felhasználói avatar
Addict
Kapitány

#3 Hozzászólás által Addict »

tudod, nagyon sok nyersanyag kell a fejlődéshez. ezt majd te is megtapasztalod! :lol:
mehi
Ezredes

#4 Hozzászólás által mehi »

amikor napi szinten elmegy 150-200 ezer arany :D és még szinte semmire nem halladtál belőle :D
Kép
Felhasználói avatar
Addict
Kapitány

#5 Hozzászólás által Addict »

mindig gondolkodok, hogy most mire költsek :o de ha lenne ilyen lista hogy top feltörekvők akkor 1. lennék..:D 5nap alatt kb 7 millió pontot ugrottam és már tudok árverésen venni FI-t 8-)
Válasz küldése